Социалистите решават как ще ходят на избори

Започна заседанието на 47-мия конгрес на БСП
Обновена: 16 окт 2010 12:54 | 16 окт 2010 11:03,
120
Социалистите решават как ще ходят на избори
Снимка: БГНЕС

С химните на България, на Европа и на Социалистическия Интернационал започна заседанието на 47-мия конгрес на БСП. 

С едноминутно мълчание делегатите почетоха паметта на починалите си другари между настоящото и предишното заседание на конгреса. 

В началото на заседанието конгресът отхвърли предложението на делегата от София Бойко Митов в дневния ред да бъде включена точка за провеждане през февруари-март догодина на цялостна отчетно-изборна кампания в партията, въпреки предстоящите избори. 

Една отчетно-изборна кампания мобилизира и ражда нови идеи, тя може да избере същите делегати на конгреса и същия лидер, но ще даде нова нова легитимност, мотивира се той. Предложението беше подкрепено само от 28 делегати.

Според приетия дневен ред на конгреса председателят на партията Сергей Станишев ще представи политически анализ на обстановката в страната и дейността на БСП като опозиция и ще очертае задачите на партията за участие в предстоящите избори през 2011 година. 

Ще бъдат обсъдени и основните параметри на левия проект "България 2020 - европейска социална държава" и политиката на партията за местните и президентските избори догодина. 

От 894-мата делегати до момента са регистрирани 756, съобщи в началото на заседанието Сергей Станишев. 

Поканените гости на конгреса са над 1000.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още по темата: БСПизбори
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
0
 
! Отговори
Дървар преди 13 години
Сега да чекаме конгреса на генералското движение.Крокодилите в блатото много силно се размърдаха. Някакво земетресение усещат май
75
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ТИ ДА НЕ СИ ОТ ГАБРОВО?
74
0
 
0
 
! Отговори
събота преди 13 години
С толкова ниско свалена летва за избори не трябва и да мислят
73
1
 
2
 
! Отговори
БСП преди 13 години
Другари положението става лошо.Пенсионерите намаляват,глупаците също.. А Вие бедните ли.... няма страшно, нали сме лява партия.Само веднъж да влезем в парламента на топло....и ще ви оправим напълно.
72
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Генади, много си вещ по женитбите. Браво Отворко, страхотен виц! *** сигурно много ще му се радват!
71
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ами нищо не губи България, че *** като теб не харесват БСП....
70
2
 
4
 
! Отговори
genadi преди 13 години
В цялата многовековна история на България не имало толкова отвратителна, толкова гнусна, толкова противна организация като БКП/БСП.Това е организираната сатанинска банда на дегенератите в България- ***, крадци, алкохолици, психопати, наркомани, ***, разнородни престъпници, обикновени *** и ***.България ще бъде свободна едва когато тази дяволска шайка бъде забранена/ поставена извън закона!
69
2
 
1
 
! Отговори
genadi преди 13 години
И до ден днешен много родители изпадат в първичен ужас, ако детето им пише с лявата си ръка, и правят всичко възможно то да почне да пише "по нормалният начин', т.е. с дясната ръка.В човешкото подсъзнание ЛЯВОТО винаги е било свързано с ненормалното, откаченото, деградацията, със злото. Не случайно безбожници, атеисти, ***, наркомани, левичарски ***, либерални ***, *** *** и всевъзможни престъпници изпитват влечение към ЛЯВОТО, към ЛЕВИТЕ идеи .Те толкоз за левичарите. Левичар е обидна дума, с която нормалните хора /ДЕСНИТЕ/ наричат дегенератите, а те горките са толкова прости, че не могат да се усетят, и дори се радват ***, когато ги обиждаш с презрителното Ляв, левичар.
68
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Социалистите решават как ще ходят на избори"То е ясно - ще отидат като аслани, а ще се върнат ***!
67
1
 
7
 
! Отговори
генади преди 13 години
Двама стари *** си говорят:-Чу ли, нашто момче, Станишката, щял да се жени!- За коя бе, за оная *** Елена Йончева ли?- Не бе, за Кристиян Вигенин
66
1
 
8
 
! Отговори
до Червените Кхмери преди 13 години
Другари съпартийци Ура! Идва края на омразния враг. Пролетарии от вси страни - съчленявайте се !Напред към светлото бъдеще Да живее дружбата между ДПС+БСП+БАН+ Докторчета+Профсъюзите + Първанов + *** ! Турция е плътно зад нас ! Анадънмо Юруш Другари
65
1
 
7
 
! Отговори
Таласъмчо преди 13 години
БСП е странна еклектична компилация от новоизлюпени олигарси, от назначени капиталисти, от деградирали бивши държавни чиновници, от меркантилни дребни душици и от гладни вълкодави, които чакат своя шанс за лесна плячка от държавните "ловни полета". На какви избори са тръгнали?! Само крайно затъпели и оскотели български лузери биха гласували за тях.
64
0
 
1
 
! Отговори
Калин преди 13 години
нищо общо нямате с лявото.. то ващо ляво е само по отношение, към себе си и съпартийците си!!номерата ви само сред *** минават...!!!в нормалните страни другарки и другари не търпят!в повечето случаи .. с шоковата палка и айде у панделата за мородерства!!!или там нейде .. насред гетото.. впрочем, що не си стоите при чаветата - електоралната ви единица!!
63
5
 
3
 
! Отговори
marat преди 13 години
Защо се хабите бе хора. Ако следите световната западна история ще откриете че където управляват и са управлявали леви партии народа живее добре
62
5
 
3
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Скъпи приятели,Четете ли това ,което пишете?Защото ако четете ще се изчервите от срам.Не е нормално така да се коментира един конгрес-независимо дали е на СДС ,БСП ,ГЕРБ.Сигурно половината от вас са били парт. членове или деца на такива (в което няма нищо престъпно) но сега се извъдихте големи антикомунисти.Нали искате демократично общество ?То предполага многопартиина система-значи има място и за БСП.Злобата и ненавистта не водят до добър край .Мислете и тогава пишете.
61
0
 
8
 
! Отговори
Зинзибарчо преди 13 години
БСП на Станишев е най- капиталистическата формация в България. Докато Серго `и е лидер, БСП хаир няма да види. Такива типове като Р.Овч. и Румен Петков са срамно петно за българските червенотиквеничковчета. Майната им! И на БСП, и на мутроолигарсите в нея.
60
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ало, ***, и да не забравите да вземете със себе си и Ценка Мицова от Козаревец. В другата статия ще прочетете за нея
59
0
 
2
 
! Отговори
Калин преди 13 години
силитренската джанка .. ивелин николов трезвен ли е тази сутрин на партийното сборище .. или го държи още от снощи? имали по крадлива и маргинализирана маса нейде по света от партийците в бг .. може би само съдругарите им по които линеят .. пиратите в сомалия и афганските талибани .. са им конкуренция, *** се съмнявам!!
58
1
 
4
 
! Отговори
FUF преди 13 години
*** комунистически, сините продадоха по долар щото мръсните комунки, крадливите партийни секретари и ченгета преди това бяха изпили и пресушили заводите, те бяха празни. Ползата от синята идея такива чехли като теб не могат да схванат, но тя им заседна на мръсното гърло и на дебелия ***.
57
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аз бих гласувал за следните лица : гоцевите, запалките, филчевците , пенгезовците ,тракторите, сумистите, маргените, галевите, дамбовците , хамстерите, ' златните ' барети, делиорманските ' бизнесмени ' с патериците , бенкаджиите !Да си правят по - бързо ' проекта ', че нямам търпение да им гласувам доверието си !Никой от изброените лица не е осъден от ' независимият и некорумпиран ' съд у нас, следователно те не са престъпници и може да им се има пълно доверие ! Ето затова искам да се доверя на тях !Ако сега и бенкаджията каже, че на тези лица им е гласувано пълно доверие от Обама, Меркел, Саркози, Берлускони , английската кралица, шефовете на ЦРУ , ФБР, МИ - 6 и ЕВРОПОЛ ще гласувам винаги за тях !