РЗС: Цветанов се е срещал с Пешо Сумиста

А Борисов знае ли за това? - запита Емил Василев
Обновена: 26 окт 2010 08:31 | 26 окт 2010 08:27,
257
РЗС: Цветанов се е срещал с Пешо Сумиста
Петър Стоянов - Сумиста. Снимка: Булфото

В деня на убийството на Юри Галев вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов е провел среща с Петър Стоянов - Сумиста. Срещата се е състояла в Гранд хотел Варна.

Още по темата

Това заяви пред Нова телевизия депутатът от Ред, законност и справедливост /РЗС/ Емил Василев.

Петър Стоянов-Сумиста е един от петимата от групата на Килърите, обвинени за убийството на президента на футболен клуб "Рилски спортист" Юри Галев. 

Цветанов да каже дали е предлагал политическа кариера в ГЕРБ на Сумиста и дали премиерът Бойко Борисов е знаел за срещата му с Петър Стоянов - Сумиста, каза още Емил Василев. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


257
Още по темата: Цветан Цветанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
231
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Подкрепят го 35% от българите, готови да гласуват днес, а те са 1/3 от всички, имащи право на глас. Реално 10% подкрепят Борисов, като не отчитаме манипулациите на платените агенции.
230
2
 
4
 
! Отговори
идиотите преди 13 години
Подкрепят го ББ ченгета, мутри ,милиционери от Дс.Това ще са хората които пак ще гласуват.
229
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
колкото повече чета...толкова повече не ми се прибира в България...благодаря, че ме окуражавате след 15 години да се откажа да си дойда...
228
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
236-за зла участ това което казваш май е АБСОЛЮТНАТА ИСТИНА ЗА НАШИЯ ПРЕМИЕР,НО НЕМОГА ДА РАЗБЕРА КОИ 35 процента ОТ БЪЛГАРИТЕ ГО ПОДКРЕПЯТ ,И НЕ ИМ ЛИ СТАНА ЯСНО ЩО ЗА ЧОВЕК Е ВСЪШНОСТ ТОЙ И ЦВЕТАНОВ ,е а кажете
227
3
 
6
 
! Отговори
гошо острото преди 13 години
ПРОСТАЦИТЕ СА НЕПОБЕДИМИ!!! ПРОСТО НЕ ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ!
226
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В това което си го написал вярваш ли си.Я тръгни да си купуваш апартамент на кредит и да ти видя.Мога да ти кажа че на народен представител не дават дългосрочен кредит защото като такъв е само 4 год. Тук въпроса е принципен ,Цецо се омота като пате в калчища ,не съм плащал кеш ,платих кеш.От там получих еди пари не от друго място,Лъже та маже.
225
23
 
6
 
! Отговори
KOMENTAR N-1 преди 13 години
218добавен от: айде сектир.. преди 2 часаЦветанов да каже това, Цветанов да каже онова.. ами аз да ви кажа да Ви *** майката ! Тия от РЗС ме дразнят, чудят се каква глупост да измислят.AHHAHAHHAHAHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
224
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
цитати от БГ КРЪСТНИКА на Георги Стоев - книги 2 и 3- Нормално е да изчакаме Бойко да стъпи вдлъжност - с малко тържествен тон каза Бай Миле.- Все пак ние го направихме човек. Ако имамилиони, то е благодарение на нас - с лекозавистлив тон продължи той.-----------------------------------------------Малко по-късно Стуканьовми разказа, че Славчо и Бойко се били сближили ощеповече. За какво му е този Бойко? - бях подхвърлилтогава. - Той е най-обикновена шушумига." Да, амаскоро ще се променят нещата - отговори ми тогаваСтуканьов. - Щели да го правят главен секретар наМВР. Явно е съвсем сигурно, тъй като е ходил насреща с Маргина, Димата и Маджо-----------------------------------------------Самият аз не знаехмного за Бойко. Често идваше на наши събираниязаедно с Пашата.
223
1
 
3
 
! Отговори
аби ти си баси кътил преди 13 години
208аби ти си баси ................!първо пишеш глупости, и то на латино-български, а така също си плосък като дъното на тиквата.глей кви глупости си надраскал:ГЛУПОСТИТЕ НА #208:абе интерреснoooo, дали Петър Стоянов - Сумиста е нари4ан oт Цецкo Цекеф Сумиста застoтo Петър Стоянов е искал гoлеми СУМИ зада пoдкапи4не тoя oня?Акo се е срещал Цецo със Петър Стоянов В деня на убийството на Юри Галев със или без СУМА за кoятo знаел или незнаЕл Борисов.... дрън дрън дрън.Първo Бoйкo знае вси4кo.Втoрo Не Цецo се е срещал със Сумиста, а СУМИСТЪТ се се е срестнал с Цецo, ама там Яне Янев мoже *** oт хoмoсексуална завист катo гледа тoьo гoл Сумист и Цецo ...
222
3
 
12
 
! Отговори
ташко преди 13 години
консултирал го е за нещо ,НАЛИ СИ Е ВИДЕН КОНСУЛТАНТ ,нашто момче
221
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бъркайте ги и те още повече ще се размиришат!
220
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Че ти как определи че е компромат!?Истината не е компромат:)
219
8
 
2
 
! Отговори
Избирател преди 13 години
Не му вярваме и на него вече, но трябва да сме реалисти. Няма по-добро за момента.
218
12
 
9
 
! Отговори
читател преди 13 години
Защо тези *** от РЗС,не престанат с компроматите.Хората вече разбраха,кой ги финансира и че са слуги на мафията и в частност на А. Петров.Това мекерв.Янев/Гейов/повече няма да помирише парламент,колкото и пари да хвърлчт за купуване на гласове.Цветанов да си гледа работата и да не им се връзва.Все още му вярваме.
217
11
 
5
 
! Отговори
Избирател преди 13 години
Тоя Яне Янев лъже повече от *** :))) Хубавото в цялата история е, че поне разбрахме кой му дърпа конците. С кого си ляга не ме интересува :))) да му мисли Капка ;)
216
4
 
8
 
! Отговори
Помня преди 13 години
Помня и че А.Петров беше лоялен гражданин според Големия ръководител...Нищо чудно зам ръководителя да се е срещал с Пешо...
215
0
 
10
 
! Отговори
ufo преди 13 години
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ, ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИи надявам се /ПОНЕ/ днес да не се плюете, важи и за субекти като ПАНЧО-САНСА ...
214
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хайде сега, Яне може да не става но Цецо да докаже че сестра му не е такава и толкова.
213
12
 
13
 
! Отговори
АЛЕКС2 преди 13 години
НЕ СЪС СУМИСТА С МЕНЕ СЕ СРЕЩАШЕ И МЕ КАРАШЕ ДА ЗАВРА НА ЯНЕТО ЕДНО НЕЩО В ЕДНО НЕГОВО МЯСТО
212
10
 
14
 
! Отговори
IND преди 13 години
Лудото Яне и неговия трактор ще кажат, че Цветанов е бил глава на октопода, килърите, наглите, леярите и всички мафиотски структури в страната, Сицилианската мафия, Коза ностра, Якуза... вервайте им!