МВР шефът: Първанов си гледа политическия проект

Цветанов потвърди, че президентът е гръб на Октопода
Обновена: 28 окт 2010 10:39 | 28 окт 2010 10:39,
250
МВР шефът: Първанов си гледа политическия проект
Снимка: БГНЕС

Вътрешният министър Цветан Цветанов смята, че обвиненията срещу него в последно време са в резултат на щетите, които МВР нанася на организираната престъпност.

"На никой не му е приятно – и на тези, които са засегнати по „Наглите”, и по „Октопода”, и по „Килърите”, по всички останали престъпления с финансови злоупотреби с ДДС и с контрабандите", коментира вътрешният министър атаките срещу него, че използва МВР за лични цели.

Според него сега МВР нанася щети на организираната престъпност, която досега е генерирала сериозен финансов ресурс и е укрепвала през тези 20 години със сериозно влияние във всички структури на държавата.

"Когато всички се чудим как да връзваме двата края и фалираха банките, вие виждате как са се разпределяли таксиметрови фирми и как лично президентът Първанов е поемал ангажимента, за да осигури такъв бизнес.

Още по темата

И подкрепата е в това, че Първанов се покриваше и не вземаше никакво отношение, може би е съсредоточен не толкова по оценката на това, което прави МВР по „Килърите” и „Октопода” и по „Наглите”, а по неговия политически проект, който може би ще стартира скоро", добави вътрешният министър.

Според него е жалко, че журналисти с опит не са разбрали досега, че Първанов е политическият гръб на Алексей Петров.

Цветанов изрази предположение, че атаките срещу него и измислените сценарии ще продължат. 

"Надявам се, че тази битка ще е трудна, но съм убеден, че държавата е по-силна и ще я преодолеем с подкрепата на обществото", отсече министърът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
16
 
14
 
! Отговори
Иван преди 13 години
Ей, много червен *** има в този форум. Само платени писарушки...По-малко се напъвайте да не вземе да оцапате гащите.
134
1
 
5
 
! Отговори
Xelian преди 13 години
По принцип винаги е било така. Имало е 2 години застъпване през които президентът и правителството са били от една и съща партия. Така по принцип е и в повечето европейски държави. За да се избегне пълно покриване изборите се правят през 2 години. Първанов беше някаква изключение, защото НДСВ не можах да излезнат с смислена кандидатура и трябваше да се избира между това да ни представлява той и Волен Сидеров който щеше да направи огромни поразии като лице на България
133
6
 
12
 
! Отговори
Виждам преди 13 години
Октоподът става с все по-ясни контури. Държавата е мафиотска защото се е управлявала от кръгът Гоце, подпомаган от корумпираните съдии и "трактори". Сега бяха малко попритиснати, всички в една или друга степен, но в момента са в контраатака. Личи от постовете, че са мобилизирали всички ресурси - от откровено *** си поддръжници, до крадците ударени през ръцете. Цветанов може да не е съвършен, но единствен ги удари. Сега ще търсят да му го връщат.Ще успеят ли? Едва ли, защото са бита карта
132
6
 
13
 
! Отговори
Логик преди 13 години
Колко грама мозък са нужни някому, за да каже: "НАДЯВАМ СЕ, че тази битка ще бъде трудна..." Това е все едно да кажеш:"НАДЯВАМ СИ, че тази зима ще бъде гладна..." За да подредиш такъв словоред е необходимо да си изцяло завършен ***...
131
10
 
13
 
! Отговори
555 преди 13 години
Страшно тъпо и комплексарско изказване.Те и предните не бяха чисти ама поне имаха акъл и някакво достоинство.Сегашните са възможно най - долната *** на ДС - МУТРО мафия.Жалко,че толкова много хора им повярваха,жална и майка на БЪЛГАРИЯ.
130
4
 
6
 
! Отговори
ник преди 13 години
Треперете гадове.Бат ГОШО идва.
129
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Надявам се, че тази битка ще е трудна, но съм убеден, че държавата е по-силна и ще я преодолеем с подкрепата на обществото" - каква мисъл, какъв изказ!!! Надявам се скоро да напише книга, на което не се и надявам:)
128
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Конспиративна теория за смъртта на октопода Паул. Сигурна съм поне 70%, че съм права пише журналистката. Дали да не отнесем въпроса до специализирания съд, все пак и това е охтопод, а миниистър Цвъцко ги мрази от малък
127
7
 
12
 
! Отговори
Аз преди 13 години
И аз много се наслаждавам на последното изказване. Особено удоволствие ми доставя това, че Цветанов се надява битката да е трудна. Явно му е кеф, когато му е гадно. Мазохист, с една дума.
126
10
 
19
 
! Отговори
Стани Шеф преди 13 години
Абе я да си кажеш за имотите-как със заплатката ги купи и ремонтира а ДА НЕ ЗАНИМАВАШ ХОРАТА С ГЛУПОСТИ!!!
125
15
 
20
 
! Отговори
НЕ ЗНАМ преди 13 години
НЕ ЗНАМ КАКВО Е ПЪРВАНОВ, НО СЪМ СИГУРЕН ,ЧЕ ЦЕЦКО-ПРОСТАКА И БОКО-ТИКВАТА СА ДОЛНАТА ЧАСТ НА ГЪРБА Т.Е. ГЪ-А НА ДЪРЖАВАТА. ПО - ПРОСТИ ХОРА ОТ ТИЯ ДВАМАТА ЕДВА ЛИ ИМА НА БАЛКАНИТЕ. ПОСТОЯННО РЕВАТ .ТОЯ ОТКРАДНАЛ ОНЯ ОТКРАДНАЛ, А ТО КАКВО ИЗЛЕЗЕ ЕДИНИЯТ С МНОГО АПАРТАМЕНТИ, А ДРУГИЯТ С ПАЛАТ В БАНКЯ И ЦЯЛА БАНКА . ВСИЧКО ТОВА НЕ Е СПЕЧЕЛЕНО ЧЕСТНО,А С ЛЪЖИ КРАЖБИ И НАСИЛИЕ. КАКВО Е ИПОН-БАНДА МУТРИ-РЪКОВОДЕНА ОТ МИЛИЦИОНЕР-ПОЖАРНИКАР
124
0
 
9
 
! Отговори
siska преди 13 години
На всички ни е ясно, че организираната престъпност има политически гръб. Въпросът е КОЙ Е ТОЙ И КАКВА ВЛАСТ ЗАЕМА?....
123
9
 
10
 
! Отговори
6543 преди 13 години
Цветанов ти срама нямаш ли ?
122
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ФИЛМА НЯМА ДА Е ПЪЛЕН , ЛИПСВА И МАРГИНА ,ЗАБРАВЯТЕ
121
6
 
8
 
! Отговори
Яко преди 13 години
Цецо кърти miFki... /Май друго не може да прави.../
120
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Надявам се, че тази битка ще е трудна"-ми то си е трудно да се бориш с себе си.
119
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аз съм работя дребен бизнес и по-времето на Станишев бях най добре. Не съм крал ни ДДС ни съм Октопод и рекетьр. Всяка седмица се обаждаше нов клиент и даже отказвах поръчки. сега не се обаждал нов клиент 6месеца разчитам само на стари клиенти. По времето на Станишев се регистраха много нови фирми 2месеца чакаш да излезе фирмата. Сега излиза за 2дни.
118
0
 
1
 
! Отговори
Мефистофел преди 13 години
Няма нужда, да знаеш ... Аз на такива продажни душици им наблюдавам развитието и когато дойде време, ще си свърша работата ... Сега потърпи ... Ще те държа в контакт ...
117
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Каква смехория сътвориха стратезите на гоце - Цветанов бил имал много имоти, та даже ги отремонтирал. Толкова могат горките - комунистите както се знае са без мозък и все чакат някой да им каже какво да правят.
116
1
 
3
 
! Отговори
до gogo преди 13 години
Кои сте вие? Да не би да сте *** на България?