С Първанов? Не, не, не! – тръби Слави Трифонов

Плевенският шоумен отрече да участва в президентския проект
Обновена: 28 окт 2010 18:54 | 28 окт 2010 18:54,
221
С Първанов? Не, не, не! – тръби Слави Трифонов
Снимка: Булфото

До всички медии – така започва писмото на Слави Трифонов, в което той отрича участието си в бъдещия президентски проект.

В някои медии се появиха информации, че на 11 ноември президентът Георги Първанов ще обяви новия си политически проект. В тези информации беше намесено и името ми като човек, който ще подкрепи и дори ще се включи в този политически проект. Искам категорично да заявя, че това е лъжа, отсича плевенският шоумен.

Никога не съм бил обвързан с нито една политическа партия, с нито един политик и смятам подобни инсинуации за долнопробни нечистоплътни клевети, пише Трифонов.

Моето мнение е, че настоящата българската политическа система е порочна и на този етап не виждам смисъл от мое участие в нея. Бъдете сигурни, че ако някога реша да влизам в политиката, ще ви уведомя лично, а не чрез съмнителни слухове в съмнителни медии, завършва писмото си Трифонов.

В четвъртък сайтът Mediapool съобщи, че се обмисля начин, по който към новото президентско движение да се привлече и шоуменът Слави Трифонов. Така той щял да присъедини и млади хора, които да оформят и "младежкото крило" във формацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


221
Още по темата: георги първанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
13
 
10
 
! Отговори
Димо преди 13 години
Славчо е най-некадърния елемент в "шоуто" си! Има една вродена простотия която често си проличава когато започне да говори с гостите си. Факта че досега е плюл по всичко но не и по Седефчов е също много показателен...
126
11
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
това селско парче ми е толкова противно вече че нямам думи...човек не може да изгледа един филм по БТВ след 22 часа от тоя дърт ***..ама явно много са я закъсали тия от БТВ след като разчитат на него...а за другите филисофи не ми се говори изобщо които го заобикалят..правят се на всезнайковци и лицемерничат ама до безобразие...и е верно че простотията може да прави пари в България...тоя селендур е доказателство за това...и се чудя българино как може да ти харесва простотията ?
125
7
 
7
 
! Отговори
недоволен преди 13 години
Хехе слави как мазно гледа гоцката угодник е той сега остава да му върже обувките с гръб кам него под акомпанимента на ку ку бенд свирещи арми ъф ловърс
124
6
 
7
 
! Отговори
наблюдател преди 13 години
Ами мой гоце от неговата *** да е хванал трипер шото преди това другия клиент на славка мой да е бил болен а славейка да не е имала време да си измие половия орган разбирай устата
123
5
 
3
 
! Отговори
наблюдател преди 13 години
Ако искаш ела го питаме кай отде да те зема дохофите на човека са над 100 000 на месец със сигурност стой на съседната маса ще ти дам едно нещо като блутут слушалка за подслушване на разговори отдалеч и слушай а колото дославка старото име на учин дол е пълзигъз защо ли
122
4
 
2
 
! Отговори
наблюдател преди 13 години
Аз шефа ми ми даваше преди година 1200 кинта в един китен провинциален град не плащах квартира и ток и вода и в един момент като беше пияно се изтърва ***,той си мислил че съм му собственост отебах го на момента сега живея доста по бедно *** ми дреме на дедовия,не съм се мазнил не се мазня и не смятам да се мазня прекланяйте си кифочите ама после как спите а аз нямам нужда да се напивам драги нямам какво да забравям като голяма част от мазнещите се спокойния сън е мерилото славчо как ли спи
121
2
 
16
 
! Отговори
157 преди 13 години
това гнусното плешиво трифонов кога ще си разкара гадната мутра най-накрая да спре да дразни хората
120
4
 
10
 
! Отговори
Аз преди 13 години
Не, не, не! - ама ще му направиш св**ка още малко...
119
5
 
0
 
! Отговори
до 149 преди 13 години
А после да ни вземе доброзорно и бизнеса ли?
118
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Слафчо си изнася парите в ошфорни фирми в америка за да не плаша пари в България .Той си е обикновен селски тарикат на когото вярват само глупаците .
117
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Слави едно време се гавреше с Къци Вапцаров и вицовете му, но сега стана същият ***, че дори ипо зле....
116
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
а защо не, щом Бойко може да стане Премиер. Славчо поне е доста по-интелигенет от Пожарникарския ***
115
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ГНУСЕН ЛИЦЕМЕР
114
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Той и Славчо вече не помни защо си обръсна главата. И не на площада, а пред камерата в едно от предаванията на Каналето.
113
3
 
22
 
! Отговори
Иво преди 13 години
Много си прав Деяне - виж само как Славчо е хванал с две ръце ръката на Седефчов и как му се е поклонил. Гоце е един от малкото които Славчо никога не е оплювал в "шоуто" си.
112
7
 
8
 
! Отговори
MURDOC преди 13 години
Айдеее който спал - спал ,които ял- ял . Преходниците на демоКРАДцията се уредиха, а тия които са проспали шанса в сладки сънища и мечти за по-добро бъдеще да си продължават да пишат по форумите защото за вас това единствената и най-евтината алтернатива за психотерапия . Той Славиту не го мислете той си е опекъл нещата също като бай ви Доган .
111
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Още преди доста време ми направи впечатление,че като му дойдат гости които го превъзхождат(почти всички)гледа като улав.
110
6
 
31
 
! Отговори
ало ало преди 13 години
Учиндолския продавач на мартенички отдавна не предлага качествена продукция. Изкопира всички възможни шоута и формати без пари, регистрира си фирмичката в офшорна зона, за да не плаща данъци и си папка. Не е най-лошия човек в държавата, но е един от големзите лицемери и наглеци. Пази боже сляпо да прогледа - който не го е чел, да го прочете.
109
30
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мисля, че за България ще бъде добре, Слави с таланта си да се присъедини към Алексей Петров, който е доказан мъж - не лигльо като Бойко Борисов. Тогава наистина могат да дойдат по-добри времена за България и за Българите.
108
2
 
1
 
! Отговори
от 125 преди 13 години
грешка, исках да кажа Браво на 119.