АБВ-то на Първанов

Днес излизат наяве някои от участниците в политическия проект
Обновена: 29 окт 2010 07:02 | 29 окт 2010 07:01,
355
АБВ-то на Първанов
Снимка: БГНЕС

Новият политически проект на президента Георги Първанов ще се нарича АБВ –  "Алтернатива за българско Възраждане", съобщава вестник "Труд".

Вероятно още днес, макар и неформално, наяве ще бъдат извадени и основните лица, които ще участват в него.

Става въпрос дискусията "Стратегически приоритети на българската икономика в контекста на стратегия "Европа 2020", организирана по инициатива на Първанов. Тя ще се проведе в НДК и за участие са поканени кметове, общинари, неправителствени организации, работодателски съюзи, учени и експерти.

Според "Труд" вицепремиерът Симеон Дянков вече е скроил номер на президента като "открадна" знакови лица от икономическия форум. По същото време той свиква тристранка за пенсионните фондове.

Още по темата

По непотвърдена информация новият проект ще бъде официално обявен следващия месец.

Според слухове Първанов е избрал 11 ноември – преди 9 години на тази дата той изненадващо поведе пред Петър Стоянов на първия тур на президентските избори.

Същевременно в четвъртък Стефан Данаилов потвърди, че е водил разговори с държавния глава относно политическия проект.

Той не пожела да съобщи конкретна информация, но бе категоричен, че Първанов няма да създава партия, а политически проект.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


355
Още по темата: георги първанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
2
 
3
 
! Отговори
до 39 преди 13 години
А бе ти наивен ли си или мисленето ти е в дефицит!?Щял да дръпне половината гласове на БСП и те нямало да бъдат в парламента,така ли!?Значи,радуй се,народе и щастливей!ЦЯЛОТО БСП ЩЕ ГЛАСУВА ЗА НЕГО И ПАК ЩЕ СЕ ОПИТАТ ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА!А дали ще са БСП,СДС или Герб,или някакъв измислен гоцевски ПРОЕКТ,това няма никакво значение,все са розово-пембяни!
53
2
 
4
 
! Отговори
8888 преди 13 години
Ами, че то през целия преход ни управляват проекти на едни и същи хора. Дори и в момента проекта, който ни управлява е рожба на същите родители.
52
0
 
0
 
! Отговори
1234 преди 13 години
Ако имаш поне малко акъл в главата си - едва ли ще вярваш на такива пасквили
51
2
 
6
 
! Отговори
кофа преди 13 години
И сега като явно на Гоце партията не е алтернативаХората няма да гласуватДПС ще спечели и ще изкупи и останалата част от БГи тамън вече няма да има за какво да си трошим главите тука
50
3
 
9
 
! Отговори
той друго не може преди 13 години
Комуниста е написал азбука на лъжата.
49
1
 
7
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 13 години
И аз съм....***,ама тези дето ще се в включат в ....проекта на този,на снимкатасигурно са много....умни;а тези дето евентуално ще ги подкрепят на избори,щеса най...умните.Панта рейй...еййй,не се наядоха тези...хора;да дойдат по....гладните,че след това да идва и нашият....ред.
48
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Има и друго, остави държавата, малко хора работят в държавният сектор. Масовата част от хората, които мизерстват, работят в частни фирми. Почти всички, да не кажа всички, използваха и още използват икономическата криза (която според мен е една голяма спекула) за да намалят заплатите и персонала, останалите на работа ги е страх и правят каквото каже шефа, той и заплати не качва, а продадената продукция е същата като от преди кризата.Има и такива фирми,които пострадаха от кризата но те са малко.
47
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В този проект са едни и същи изтъркани лица ,доказали се през годините ,че са нмекадърници или по-точно мошеници!!!
46
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Жалко за Стефан Данаилов. Жалко, че се поддава на желанието да остане в политиката. Използват го за фасада, а той се примирява. Повече може да направи за народа като любим актьор и преподавател, там е неговата трибуна, ако иска да говори истини и да води хората.
45
4
 
13
 
! Отговори
Смех преди 13 години
Ако тоя наглец и *** успее да мина 4% бариера и влезе в парламента с тая държава е свършено. Трябва да ни залее порои, да унищожи всичко и да почнем начисто. Ако сме достатъчно умни,да се вдигнем и да *** всички комунисти до крак както те са направили с цвета на нацията преди 70г. За щастие комунистите са толкова *** че и потомството им е адски тъпо и хората вече са светнати за какво иде реч и независимо от атаките към това правителство то ще оцелее и рано или късно ще има възмездие
44
3
 
8
 
! Отговори
Иван преди 13 години
Всъщност, колкото и зле да сме били, чак толкова кризисно положението не е било. И аз искам да кажа, че се влошавам към по-хубаво, но не ми се получава. Какво се случва с икономиката? В неизвестност е. Нали щяха да оправят заплатите на държавните служители, които са толкова много и толкова безполезни, че ако им съберем надниците цяла Олимпиада ще извъртим, за чудо и приказПари за пенсионерите няма, но иначе си имаме доволно количество полицаи. От време на време Цветанов изкарва по някоя кинопродукция, да видят хората, че не бездействат, пускат се някакви безумни слухове за това как някакъв сумист искал да трепе Бойко, а през това Дянков разправя какви безделници са майките с малките деца, и как ще им резне майчинството. Никой не се сеща да подпука качествено олигарсите хайде, познайте защо!На фона на всичко това американският посланик се радва и казва, че му харесва как вървят нещата тук Надява се, човека, на главна роля в следващата бг-сапункаДали ще ни има след 12 месеца? Не знам Знам само, че каквито и проучвания да правят, пак крият истината. А тя не е чак толкова страшна. Просто кражбите от хранителните магазини зачестиха напоследък. Но затова не трябва да се говори. По-важно е да се знаят подробности за новата акция на МВР. Няма да се учудя ако през зимата има и доста разбити витрини А иначе тогава Борисов може да продължи с приказките за това как той е оправил всичко и пенсиите, тока, и газа Защото е така ситият на гладния не вярва
43
2
 
6
 
! Отговори
444а преди 13 години
Какво значение има дали го искаме.Накрая *** и турците избират.
42
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цялата ми рода да е в листата на АБВ-то пак няма да гласувам за Гоце !
41
6
 
11
 
! Отговори
Велко преди 13 години
Аман от червени демагози . Вместо да търкат наровете ,правят партии . Горко ни .
40
2
 
6
 
! Отговори
НФБ преди 13 години
кой да те изведе бе байпо...все искаш и чакаш някой...хващай първия самолетен билет и заминавай!те другарите комунисти се оправиха!още по тошово време учеха на Запад, направиха си фирми...Тук става *** държава(((:::
39
10
 
3
 
! Отговори
червена бабичка преди 13 години
Аз ще отида чеденце, но ти и другите мазачи заминавайте да строите, че да има какво да продавате, а не като Костов да разпродавате наши фирми и сгради за по 1 лев и с комисионните да си пълните партийните каси.
38
2
 
9
 
! Отговори
ВСИЧКИТЕ ПРОФЕСОРИ.. преди 13 години
....ПОЛУЧИЛИ СВОЯТА" ПРОФЕСУРА".. ПО ВРЕМЕТО НА БКП И ТАТО, СА СЕ ОБЕДИНИЛИ В ПРОРУСКАТА,ЧЕРВЕНА ПАРТИЯ Т.Н....."ПРОЕКТ ГОЦЕ"!ВСИЧКИ ФЕСОВЕ И ***, СА В ПОДКРЕПАТА НА ..."ПРОЕКТА ГОЦЕ"!ВСИЧКИ БЪЛГАРИ, ОБИЧАЩИ *** И ТУРЦИ ....МОГАТ ДА СЕ ЗАПИШАТ ТАМ!ТИ , ОБИЧАШ ЛИ *** ,БЪЛГАРИНО.....!?????????ИСКАШ ЛИ , ДА ТЕ УПРАВЛЯВАТ .....*** И ГОЦЕ???!ХАЙДЕ ,БЪЛГАРИНО.......С *** И ГОЦЕ....."НАПРЕД" И "УРА"....!!!!
37
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ай бабе,отивай да си печеш курабийките
36
12
 
6
 
! Отговори
червена бабичка преди 13 години
Имаме интернет бе чеденце! Ама се точим да си вземем и приватизираме това което сме построили ние през годините. Вие герберчетата ще продавате и приватизирате това което сте си построили! Или иначе казано 20 км магистрали и.......... да там! Другото си е наше!
35
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
новото Бя Си Пие е в ходжалко,че червените бабички нямат интернет,че да напишат по една добра дума за Гоцко.