С Първанов? Не, не, не! – тръби Слави Трифонов

Плевенският шоумен отрече да участва в президентския проект
Обновена: 28 окт 2010 18:54 | 28 окт 2010 18:54,
221
С Първанов? Не, не, не! – тръби Слави Трифонов
Снимка: Булфото

До всички медии – така започва писмото на Слави Трифонов, в което той отрича участието си в бъдещия президентски проект.

В някои медии се появиха информации, че на 11 ноември президентът Георги Първанов ще обяви новия си политически проект. В тези информации беше намесено и името ми като човек, който ще подкрепи и дори ще се включи в този политически проект. Искам категорично да заявя, че това е лъжа, отсича плевенският шоумен.

Никога не съм бил обвързан с нито една политическа партия, с нито един политик и смятам подобни инсинуации за долнопробни нечистоплътни клевети, пише Трифонов.

Моето мнение е, че настоящата българската политическа система е порочна и на този етап не виждам смисъл от мое участие в нея. Бъдете сигурни, че ако някога реша да влизам в политиката, ще ви уведомя лично, а не чрез съмнителни слухове в съмнителни медии, завършва писмото си Трифонов.

В четвъртък сайтът Mediapool съобщи, че се обмисля начин, по който към новото президентско движение да се привлече и шоуменът Слави Трифонов. Така той щял да присъедини и млади хора, които да оформят и "младежкото крило" във формацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


221
Още по темата: георги първанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
167
2
 
0
 
! Отговори
колибри преди 13 години
Един ден ще се натискат да влизат в партията на Слави!
166
1
 
3
 
! Отговори
Българан е галант преди 13 години
Така е прието в мафията - да се целува ръката на патрона...с благоугодно-смирена поза и изражение.Е...и за некой лев,разбира се.Ама това е една друга тема. Новият проект,секретен за сега,бил - Славчо го гласят за български Патриарх,като му дойде времето,зер той нали си е дърт ерген.Църквата заработва за Гоце,Славча става и масон,правят икони с лика на Агента - да му се молят бабите в храмовете.Вътрешен министър - естествено е Трактора.Президент - А.Доган,разбира се! За другите - после ...!
165
7
 
3
 
! Отговори
666 преди 13 години
Проекта, ГЕРБ, не можа да обере каймака на нацията както беше замислено, затова идва нов проект да свърши тази работа. Интелигентните хора не гласуват, а тези които гласуваха са разочаровани. Чалгата е за определени места, но не и в политиката. Там само с пожарникарска каска и фискултурна сФирка , не става.
164
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Господин 50 процента.
163
1
 
7
 
! Отговори
ТРАВЕСТИТА Е.... преди 13 години
....ВЪРХОВЕН ДЕПЕДАВЕЦ!ГОТОВ Е НА ВСИЧКО ЗА ПАРИ И ДА СИ ГИ ПРАВИ ПРЕВОДИТЕ В АМЕРИКА!ЗАБЕЛЕЖЕТЕ....НЕ В РУСИЯ, ВЪПРЕКИ ,ЧЕ..... СЕ ПРАВИ НА ВЪРЛ РУСОФИЛ!!!!НОРМАЛНО ......КАТО ВСИЧКИ *** ,***!
162
1
 
4
 
! Отговори
Brookalin преди 13 години
Slavi shte otide tam, ot kadeto mu plashtat. Taka che, ne se ochudvaite, ako Ne, Ne, Ne se prevarne v Da, Da, Da skoro. Taka de, niama da mu e za parvi pat. No e prav za edno - toi niama mnogo politicheska i moralna pozicia, samo finikiiskite znasci sa negov bog. Taka che, kakto se sluchva vinagi v BG, shtom se pishe za neshto, znachi e pochti stanalo. Chestito na Slavi!
161
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Слави, от какво те е страх бе???Физкултурник стана шеф на МВР, Пожарникар стана глава на правителството.Г*золизци има много, вземи си един-двама имигранта за министри и готова.
160
1
 
0
 
! Отговори
Slavi? преди 13 години
Не може да бъде!
159
2
 
8
 
! Отговори
God преди 13 години
Без Доган Първанов загива. Нали именно турците го избраха за президент. БСП няма да даде лесно гласове, защото тя така или иначе ги губи всяка година заради демографски причини. АБВ да не стане "аркадаш, баджанак и въй"
158
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ако Първанов му даде 50 000 ?, ще стане и лице на партията му!
157
3
 
5
 
! Отговори
Мк преди 13 години
Сигурно Доганоглу му го е подшушнал. Те нали са "гъсти" с него.
156
2
 
7
 
! Отговори
българин преди 13 години
Ето, даже и уйчиндолското *** на ДС/Мултигруп не ще да скача на потъващия кораб Първанов.Нищо, други ще скочат, като Стефчо Данаилов, Славчо, рушителят на Пловдив, Паскалевият лапач и пр.А корабчето Първаново може и да не потъне, ако така е решила Партията-мамйка, тамам с тия несвестни български "избиратели".
155
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ТОЗИ ПЛЕШИВИЯ ,КОИ ГО БРЪСНЕ ЗА СЛИВА.
154
3
 
17
 
! Отговори
обективен преди 13 години
По бТВ вече ще дават "Шоуто на Гоце" :)
153
4
 
9
 
! Отговори
психосексолог преди 13 години
Абе отдавна ми се върти мисълта,че тоя ,,отсвирен ,,вече старчок Славчо е нещо генетично сбъркано същество.Личеше си му даже още от преди 15-20 години.
152
5
 
26
 
! Отговори
ор преди 13 години
От снимката, ме "лъха", на среща м/у божествената надменност и робската благодарност!
151
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Много показателна снимка за пословичното роболепие на селската кратуна. Вижте само как роболепно се е навел пред другото селско нищожество, което за жалост на България е нейн президент. И двамата са карикатура, та дрънкат, но с големото самочувствие от големите пари: единия милионер, а другия милиардер.
150
3
 
22
 
! Отговори
Exjoy преди 13 години
Хаха, Слави бил политически необвързан. Смеххххххххххх
149
4
 
22
 
! Отговори
Пълна идиотщина преди 13 години
Слави, стана ясно на кой господ се молиш...Щом не си *** на Първанов, значи си се вкарал в турски сериал.Ще почерпя всеки който срещна, когато "шоуто" ти слезе от екран, скечовете ти са със сбърканяци-травестити, изкуфели дядки и секс маниаци. Като имаш "гражданска" позиция - изкарай Митко Манафов и Дядо Шишарко с големите *** да изрецитират Аз съм Българче .
148
3
 
13
 
! Отговори
Слави и Гоце преди 13 години
Очаквайте шоуто на Слави и Гоце .........славиту щее младежко крило а старешко крило кой щеее Гоцету ли..........?????