АБВ-то на Първанов

Днес излизат наяве някои от участниците в политическия проект
Обновена: 29 окт 2010 07:02 | 29 окт 2010 07:01,
355
АБВ-то на Първанов
Снимка: БГНЕС

Новият политически проект на президента Георги Първанов ще се нарича АБВ –  "Алтернатива за българско Възраждане", съобщава вестник "Труд".

Вероятно още днес, макар и неформално, наяве ще бъдат извадени и основните лица, които ще участват в него.

Става въпрос дискусията "Стратегически приоритети на българската икономика в контекста на стратегия "Европа 2020", организирана по инициатива на Първанов. Тя ще се проведе в НДК и за участие са поканени кметове, общинари, неправителствени организации, работодателски съюзи, учени и експерти.

Според "Труд" вицепремиерът Симеон Дянков вече е скроил номер на президента като "открадна" знакови лица от икономическия форум. По същото време той свиква тристранка за пенсионните фондове.

Още по темата

По непотвърдена информация новият проект ще бъде официално обявен следващия месец.

Според слухове Първанов е избрал 11 ноември – преди 9 години на тази дата той изненадващо поведе пред Петър Стоянов на първия тур на президентските избори.

Същевременно в четвъртък Стефан Данаилов потвърди, че е водил разговори с държавния глава относно политическия проект.

Той не пожела да съобщи конкретна информация, но бе категоричен, че Първанов няма да създава партия, а политически проект.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


355
Още по темата: георги първанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
234
2
 
4
 
! Отговори
Доктор преди 13 години
Фалшивата Маска
233
2
 
7
 
! Отговори
пфу преди 13 години
Не се плашете,защото Гоце е извадка на средно-статистически българин...и нищо не може да направи...За нищо НЕ го бива...А и ние БЪЛГАРИТЕ - няма да му позволим!
232
1
 
8
 
! Отговори
KOKO преди 13 години
Други народи отдавна да са изритали такива разбойници не само от властта, ами и от страната. Или поне да са ги натикали в затвора, където им е мястото...
231
3
 
1
 
! Отговори
Безпартиен преди 13 години
Добре е ,че цитираш Кенеди. Аз бях ученик в средния курс ,когато демократите на Америка го убиха...Защо ?До сега няма отговор..Аз нямам отговор за злобата и омразата ,която ни залива от всякъде.Смятам ,че никой не ни е "натресал" Първанов за Президент или Б.Б.за премиер-те са еманация на демокрацията за която мечтаехме.Приемете го.Уважавайте институциите.Иначе не уважавате България.Още веднаж- злобата е лош съветник.Тя е деструктивна.
230
0
 
0
 
! Отговори
Софиянец преди 13 години
Уважаеми г-не, нищо против хората от провинцията и техните права да си избират място за местоживеене, само че защо все ми се струва, че и аз /4-то поколение софиянец/ имам право да си паркирам спокойно колата на улицата, а не да обикалям като гламав по половин час и да нуяма къде да оставя. Имам право също така да се придвижвам спокойно в родния си град, а не да чакам в задръстванията часове, имам право да настаня детето си в детска градина без опашка и т.н. Та така стоян нещата...
229
1
 
4
 
! Отговори
До Боклука преди 13 години
Както всеки добре обучен мушеник и Първанката иска да ни обере с привидно добро и вдъхващо доверие говорене.По същият начин действат и телефонните измамници.
228
0
 
3
 
! Отговори
абв вгз преди 13 години
227
0
 
5
 
! Отговори
абв вгз преди 13 години
аз имам друг проект за Т.остава извън политиката на сухо, бива съден и отива в затвора !
226
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Омръзнаха ми! Защо наистина не дойде тук Джордж Клуни и да се кандидатира за президент? Ще гласувам за него. Едни и същи тарикати ми се въртят горе, а долу - беднотия, престъпност, мръсотия, лошо работеща администрация, компании монополисти, които дерат по няколко кожи от хората, т.е. обирджии и т.н... Ей, не си ли натъпкахте мазните търбуси? Кой какво ще вземе в гроба си? А за това, че сте осигурили потомци до 9-то коляно, не бъдете сигурни. Молете Господ да видае да видите. Само да не плачете.
225
2
 
0
 
! Отговори
Каж ми комуняга преди 13 години
Каж ми ***, каж ми ми. Па аз да си зная и да мълча и търпа. Нии простия народ сме пословично "***" и все ни пращате да си .... да така.
224
0
 
0
 
! Отговори
МОЖЕ ЛИ АЗ ДА ТИ КАЖ преди 13 години
ДА ЗНАМ ЧЕ ИНТЕЛИГЕНТЕН ЧОВЕК НЯМА ДА ЗАДАДЕ ТОЗИ ВЪПРОСИ ТЪИ КАТО СИ ПОСЛОВИЧНО *** *** ПИТАИ МАИКА СИ ,ИЗКУФЯЛ ТЪПЪНАР.
223
0
 
3
 
! Отговори
КАКВО преди 13 години
КАКВО ЩЕ ПРЕПОДАВА,ОЩЕ КАТО ГО ВИДЯТ И ЩЕ ГО ИЗГОНЯТ С КАМЪНИ.ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТОИ ОПОЗОРИ И СЪПРУГАТА СИ ,ЗА РАЗЛИКА ОТ НЕГО ТЯ Е ПРЕКРАСНА ЖЕНА И ЧОВЕК,НО МНОГО Е СГРЕШИЛА С ИЗБОРА СИ .
222
2
 
9
 
! Отговори
ДО преди 13 години
ДО ПОСЛЕДОВАТЕЛИТЕ НА ГОЦЕ ,ДОГАН,СЕРГЕИ,ЯНИ ЯНЕВ, АЛЕКСЕИ ПЕТРОВ И *** ПАРТИИ НА ГОЦЕ ЗНАЕТЕ ЛИ КОГО ПОМИЛВА ГОЦЕ ОТ ЗАТВОРА АЗЩЕ ВИ КАЖА ЦВЕТЕЛИН КЪНЧЕВ-БАШ ***,АКО ИСКАТЕ И ДРУГАТА ОСТАНАЛА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИЯ ДА СТАНЕ ТУРСКО-МАНГАЛСКАИ *** ДА ИЗНАСИЛВт И ИЗБИВАТ БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ ГЛАСУВАИТЕ ЗА Г О Ц Е ,ТОИ Е НАИ ГОЛЕМИЯ ПРЕДАТЕЛ В СЪВРЕМЕННА БЪЛГАРИЯ.ДА ЖИВЕЕ БОИКО БОРИСОВ,ЦВЕТАНОВ И БЪЛГАРИЯ.
221
2
 
3
 
! Отговори
ДО;КИСТОНИК преди 13 години
НЕУВАЖАЕМИ И МНОГОТЪП *РУНГЕЛ АМИ ЯДЕНЕТО И ПИЕНЕТО ЗА ГЛАДНИТЕ СОФИЯНЦИ ОТКЪДЕ ИДВА.НИЕ СМЕ ИЗПРАТИЛИ ДЕЦАТА СИ В СОФИЯ ДА УЧАТ И КАТО НЕ ИМ СТИГАТ ПАРИТЕ РАБОТЯТ,ТОВА ЛИ ТИ ПРЕЧИ,ОСЪЗНАИ СЕ ,ЧЕ СЕЛЯНИТЕ ОТ СОФИЯ ЩЕ СЕ ВЪРНАТ ПО РОДНИТЕ СИ МЕСТА,АМА КАТО ГЛАСУВАШ ЗА ГОЦЕ И ДОГАН ТУРЦИТЕ НИКОГА НЯМА ДА НАПУСНАТ БЪЛГАРИЯ ВСЕКИ ПАРКИНГОТ ГРАНИЦАТА ДО ПЛОВДИВ Е ТУРЦКИ СЕГА СОФИЯ Е НАРЕД И ЩЕ СЕ НАУЧИШ ДА ГОВОРИШ ТУРСКИ ИНАЧЕ ХЛЯБ НЯМА
220
1
 
2
 
! Отговори
ДО ГОЦЕ преди 13 години
А -АИДЕ - Б -БОЗАТА - В -ВКИСНА ИЛИ А-АИДЕ Б- БОЗАЖИЯТА В - ВИКА.ТОВА Е МОГЪЛ ДА ИЗМИСЛИ С МУХЛЯСАЛАТА СИ И ЦИМЕНТИРАНА-ИЗОТЗАДУДАРЕНА СДЪСКА *** ПРЕДАТЕЛСКА ТИКВА.
219
0
 
5
 
! Отговори
Рудник преди 13 години
Какави са тези *** изрази като "политически проект"! Тва да не е нещо като "проформа фактура" или "идеен проект" или "телевизионен формат". Или е партия или не и ТОЧКА
218
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ах Боза Вкисната - за по-кратко АБВ ...Че е боза - боза! Че е вкисната - вкисната е! Ама бозаджията Първанов да смени асортимента, че и децата знаят колко е опасна за народното здраве!
217
3
 
1
 
! Отговори
кистоник преди 13 години
проектът авс е навременен. само че хората в него ( с малки изключения ) са доста поизхабени. на българина от провинциален, а вече от софийски произход му дай само герберски зрелища - поне октоподът - истинският умря. нищо, че в бъдеще няма какво да ядат и трябва да се връщат на село. е, ако това направи първанов, ще гласувам за него. софия за софиянците!!!
216
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ей тия Гербероните са големи барбарони
215
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
е добре де защо Бойко може да създаде партия а Първанов не може или не трябва я ми кажи герберон