Първанов подреди азбуката

Проектът му АБВ официално стартира
Обновена: 13 авг 2011 07:41 | 29 окт 2010 14:27, Красимир Ангелов
315
Първанов подреди азбуката
Снимка: БГНЕС

Президентът Георги Първанов най-после потвърди, че на 11 ноември ще бъде създадена нова гражданска инициатива. 

“Има една широка гражданска инициатива, която е в ход и която вероятно скоро ще стартира в публичното пространство. Това не значи все още учредяване”, посочи държавният глава, помолен да коментира дали готви свой политически проект.

Първанов допълни, че в тази гражданска инициатива има представители на различни гилдии и слоеве -  учители, лекари, преподаватели, кметове, представители на неправителствени организации, политици, които участват като граждани, специалисти, професионалисти, без ангажиране на политическата им партия.

“Повече ще се разбере, когато се съберем”, категоричен бе президентът и потвърди, че срещата на новата формация ще е на 11 ноември.

Още по темата
29 окт 2010 07:01
355

Макар да не потвърди нищо за име, по всяка вероятност политическият проект на президента ще носи името АБВ - "Алтернатива за българско Възраждане".

Избраната дата 11 ноември не е случайна – на нея преди 9 години Първанов поведе пред Петър Стоянов на първия тур на президентските избори, а седмица по-късно бе избран за президент на България.

Сред спряганите имена за движещи сили в новия политически проект на президента са бившият вицепремиер от кабинета "Станишев" Меглена Плугчиева, актьорът Стефан Данаилов и настоящите кметове на Пловдив и Благоевград Славчо Атанасов и Костадин Паскалев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


315
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
252
2
 
4
 
! Отговори
ros преди 13 години
Май ще се казва " заслужава си " zasluvawasi.bg
251
5
 
5
 
! Отговори
Спонги преди 13 години
Как не се засрамиха. Винаги ли трябва да има начело човек от бившето ДС. Желев беше отгледан от ДС десидент, Петър Стоянов - агентВиктор, Първанов -а гент Гоце. Премиерът е милиционер, заместникът му и той милиционер, Б.Димитров-доносник. Кога българите ще осъзнаят, че трябва да избират чисти духом хора. Първанов е едно от проклятията на България.
250
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
давай първанка,много ще са след тебе.айде пишете ***.
249
2
 
18
 
! Отговори
абвг преди 13 години
Първанов нали си е тарикатче, усеща, че идва "сервитьора" и трябва да се плашта сметката за 20г. лапане." АБВ" и какво ли не, ще измисли Бай ти ***, за да спаси кожата.
248
2
 
1
 
! Отговори
RACHO преди 13 години
KRASTYU OCHTE EDIN GAZOMIINIK I KLAPAN NA NALJAGANETO
247
2
 
4
 
! Отговори
nabludatel преди 13 години
ей такива троянци като теб, ни докараха до това положение, и да не можем да се нарадваме на хубавото време ,както му викаш ти.Ти ако нямаш мнение по темата ходи се разкарвай навън да ти дойде акъла ,то само това ще ти е.
246
2
 
21
 
! Отговори
Гоцето преди 13 години
ГОЦЕ Първанов прави нов бърдак със стари *** като него! СРАМ НЯМАТ ТЕЗИ НЕГОДНИЦИ! Много е сладка политиката, когато забогатяваш на гърба на народа. Те не знаят какво е да работиш. На Гоце и синовете му кой ще потърси произход на парите, а те са много- над милиард и то в чужбина. Енергийната мафия работи за него, Румен Овч., Кадиев и др.
245
16
 
6
 
! Отговори
Troyanec преди 13 години
Айде стига бе м**** му стара, чухте преди две години за аген Гоце и само това ви в устата! Като не ви изнася не го гледайте и си гласувайте за интелектуалеца д-р Бойко Борисов! Такова хубаво време, седнали да ми се занимават с глупости и да злоратстват. Само злоба в тая нация ей, за това сме на това диридже!
244
2
 
8
 
! Отговори
Милен преди 13 години
А защо ли този проект се обяви сега ?....след конгреса на БСП?...като че ли Гоце Първий изчака да види дали ще му постелят червен килим към трона на партията. Просто поредният бивш лидер на партия, който след отказ на партията да му се поклони доземи отново след края на държавният мандат, решава че тази партия вече не е достойна за Негово Величество, и просто трябва да направи нова такава.Еххх... защо ли вместо да менят партии тез наши любими политици......просто не сменят държавата...
243
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
266 много добре и вярно обрисува Господин Първанов. Пропуснали сте обаче неговите определено мутренски забежки. Той е един бащица на мутренската престъпност в България.
242
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Гоце много лъжеш бе бате :)преди да станеш Президент беше пръв противник на НАТО, сега си за НАТОкълнеше се, че агент не си бил, дори декларация подписа - пак лъжа се оказатвърдеше, че подсъдимите Миланов-Стойков не ги познаваш - а като писаха в доклада на ОЛАФ че са ти спонсори, призна че ги познавашкато гръмна склада в Челопеч и 2 дни те нямаше, излъга че на лов за лисици не си бил, - оказа се че си бил, дори снимка излезее как да ти вярвам, кажи ми как?
241
3
 
3
 
! Отговори
киро преди 13 години
Е много ясно че ще има партия кви са тез овартанки,лапне ли някой кокалчето не го пуска само дето тоз е в кюпа с ДПС и ПСП ,само дето ще каже че мисли за бъдещето на БГ и др простотии ,но никога няма да забравя как го избраха за последния му мандат с репотажите в турция налепени плакати и като ги питат хората кой е те не знаят нищо само номерчето на бюлетината
240
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
100% VQRNO 266
239
5
 
9
 
! Отговори
COPY :::)))))))))) преди 13 години
Представител на ъндърграунда е самия агент Гоце., който кой знае защо се счита, че е далеч от него. Този човек е от долните обществени слоеве, ниското чело ни напомня и за шопски и динарски черти. Брахицефарен череп. Гъста коса и перчем обект на специална гордост на потомствения селянин. Приближени очи с прикрита ненавист. Сключените вежди (синефризия) говорят за известни умствени проблеми, а доста от чертите му са на професионален лъжец и интригант. Този тип необичайно много обича макиажа: пудри се, вчесва се старателно, фиксира си перчема, подрязва си веждите, парфюмира се обилно, но май рядко се къпе (вроден патерн от селското минало). Името на самото му родно село е по шопски грозно и отвратително Сирищник, каквото и да значи това. А името на баща му издава помашки (или турско-***) корени. В детството, естествено, пълна бедност. Нужникът е на сто метра от къщата. Комсомол. Маркс. Дядо Благоев. Але-е-ен мак самотен нейде-е-е. Психичните подбуди са свързани главно с...Прочитане на целия коментар желанието за скъсване със срамната селскост (пейзанизъм), от която Гоце се срамува. Вербуването в Държавна сигурност за него е механизъм за надмогване на досегашната му ъндърграундска същност (и битие), навлизане в мечтаната градска среда на столицата. Става много активен социалист. А, както е известно, тъкмо социалистите и комунистите прегряват с увлеченията си по социалната справедливост, по равенството между всички другари и другарки, по преклонението си към пролетариата (ъндърграунда), от който произхождат всички техни лидери от Лайпцигския херой и до сегашните им фаворити от арестите и от свинарниците. Като агент Гоце става Мата Хари. Тоест започва да служи и на още господари от Запад и от Изток. Сближава се много с други агенти Сава, Бор, Мурад, Димитър, Тервел, агенти от ДАНС и др. Гоце има много хубава дружба с Н.В.Цар Киро и Н.В. Царица Костадинка, със Сумиста, Чвора, Гурлата, Трактора и даже със самия Дон Цеци.Основни черти на Гоце са: мнителност, отмъстителност, простотия. Подобни хора стават за учители по трудово обучение, фелшери, снабдители, футболисти, пазачи и куриери. Но Гоце има още ясен вождистки комплекс. Любимата му песен, : разбира се, е Аз съм Гошо хубавеца и... Интернационалът. Най обича да създава граждански обединения за възраждане на нещо. Това нещо в крайна сметка си е комунизъм, както знаем всички.
238
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Много ми е интересно тези хора ... и президента и премиера ... знаят ли че БЪЛГАРИНА ГЛАДУВА В МОМЕНТА ...или иззад черните стъкла на лимузините светът е розов ?Жалки изчадия са нашите политици.
237
2
 
6
 
! Отговори
Анчев преди 13 години
Язък, че всички от тях претендират, че са образовани хора, а не могат да разберат колко са изхабени и опротивяли на народа си!!!
236
3
 
5
 
! Отговори
гражданин преди 13 години
Първанов, Плугчиева, Кр.Петков, Камов, Калфин и още известни ни имена от прослувутите преходни години. Как не ги е срам да застават пред мизерстващите си сънародници и да говорят поредните обещания за светло бъдеще?!! ОМЕРЗИТЕЛНО!
235
1
 
4
 
! Отговори
възмутен преди 13 години
За разлика от създателите на всевъзможни партии и проекти, които живеят като петролни шейхове, изучиха децата си по чужбина, запасиха се с по няколко имота и построиха за себе си...преди комунизма, а сега демокрацията с всичките й блага, докато за народа останаха само задължения и напразни надежди, че с трудови доходи може да оцелее в Родината си! ОТВРАЩАВАМЕ СЕ ОТ ПОРЕДНИТЕ ИЗМИШЛЬОТИНИ! МАЛКО ДОСТОЙНСТВО И СЕБЕУВАЖЕНИЕ НЯМА ДА ВИ Е ИЗЛИШНО, ЗАЩОТО ЗА ИЗМИНАЛИТЕ ГОДИИН НЕ СТЕ ИЗЛИЗАЛИ ОТ ВЛАСТТА И ТОЧНО ТОВА НЕ ВИ ДАВА МОРАЛНО ПРАВО ДА НАРИЧАТЕ СЕБЕ СИ АЛТЕРНАТИВА!
234
1
 
5
 
! Отговори
възмутен преди 13 години
Направиха каквото трябва, за да доразрушат БСП и да отвратят нормалните хора от политика, а сега - нов проект. Няма вече будали да вярвят, освен наредилите се около софрата на проекта за поредния пост! Проектите не се ядат, с тях мнозинството мизерстващи българи не могат нито да си платят сметките, нито да нахранят и изучат децата си! За разлика от създателите на всевъзможни партии и проекти, които живеят като петролни шейхове, изучиха децата си по чужбина, запасиха се с по няколко имота.
233
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ейййй тея хора няма ли кой да изтрие от лицето на България...