Ген. Атанасов: Първанов цели да вкара Петров в политиката

АБВ-то е стара резерва на Тато, твърди бившият шеф на НСС
Обновена: 8 ное 2010 09:45 | 8 ное 2010 09:45,
49
Ген. Атанасов: Първанов цели да вкара Петров в политиката
Снимка: БГНЕС

"Не изключвам Алексей Петров да се кандидатира за президент, но не изключвам тази негова заявка и да е блъф". Това каза Атанас Атанасов, председател на ДСБ-София и бивш ръководител на НСС пред БНТ.

По думите на Атанасов, ако Алексей Петров се кандидатира за поста "това ще принизи институцията президент".

"Ако се кандидатира, това ще е с подкрепата на хората от задкулисието на проекта на Георги Първанов", убеден е още тъмносиният софийски лидер.

"Алексей Петров може да бъде използван, както навремето Богомил Бонев. Като го махнаха от министър в правителството на ОДС, той стана жертвата. Използваха го и с подкрепата на един бивш син вътрешен министър Георги Първанов стана президент", припомни Атанасов.

Атанасов е убеден, че има връзка между Първанов и Алексей Петров и двамата са свързани с бившата Държавна сигурност.

"Зад проекта на Първанов стоят хората от службите - ще видите като се видят участниците в проекта, ще изплува отново генералското движение. Те са същите хора и тук стои и ръката на руските служби", твърди Атанасов.

Още по темата

"Какво представлява новият проект на президента Георги Първанов? Това е една стара консерва от държавния резерв на Тодор Живков, на която слагат нов етикет и нов срок на годност", добави още той.

По думите му имало специално създаден сценарий, при който трябва хората от новия проект на Първанов да вкарат Алексей Петров в политиката, а обединяващото звено е пак бившата Държавна сигурност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
1
 
! Отговори
Гадател преди 13 години
Е който си го може, си го може.РАЗКРИТИ СТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
45
0
 
3
 
! Отговори
КРАТКО И ЯСНО... преди 13 години
Какво представлява новият проект на президента Георги Първанов? Това е една стара консерва от държавния резерв на Тодор Живков, на която слагат нов етикет и нов срок на годност
44
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ВЯРВАЙТЕ НА ТРАКТОРА И Тракториста.И тук ще бъде рай на *** непросветеност,турския манталитет и балканският бабаитлък.Спасение няма.
43
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Съпругата на убития прокурор Н.Колев през 2002 г.,обвини пред медиите за убийството му бившия гл.прокурор Филчев .Била е заплашвана да мълчи,но е призовала да бъде задържан.Това обаче не става защото го пази ПРЕЗИДЕНТ НА РЪБЪ,категорична бе тя.Казва,че прделно ясно е на всички кои са поръчителите-бившия гл.прокурор,бившия съветник от ДАНС Алексей Петров и Филко Славов ,тогавашния шеф на баретите.Другбата мегду Гоце и А.Петров датира още от преди да стане президент,каза И.Божинов И НАМЕРИ СМЪР
42
7
 
5
 
! Отговори
Гражданин за EРБ преди 13 години
"Ген. Атанасов: Първанов цели да вкара Петров в политиката"ГНОМА Наско с право се гневи...Хем той вкара Трактора в играта на държавните служби, хем никаква благодарност към него и Костов. А Алексей не само ги прецака, а стана и ортак с Бойко по едно и също време...Егати неблагодарността...п.п. ... и сега барем нека оцапаме в помията и Първанката, че всички да заприличаме на ***, не само ние!!!
41
0
 
4
 
! Отговори
BIG AL ::))))) преди 13 години
На бой , другариии..:""))))Тези дни ще има височайше посещение на императора..Всички сили на АБФК , велко вълканов , полу и псевдо-Ентелегенти , учили в русия , потомствени руски агенти, поназнайващи български-от легацията , смесени мафиотски фирми и "бели" ,руски мафиотои и кгб- пенсионери, *** и чукундури,мьеки молесани и други бояджии, фуражки и други отпадъци , комуно- 'аристкрати и червени фамилии ,советски Ендженери и нАучни работници , цялата червена сбирщина , глутница от *** ...)))))))))))))))))))))))))ЩЕ НИ УБЕЖДАВА , че путин и АЕЦ-а , са нещо "добро", което трябва да прегърнем..Че трябва да има подходяща "обстановка " за посрещането на императора , че трябва да леем русофилски и "православни" сълзи ,че в края на краищата от Империята на злото - няма по- добро ......Прочитане на целия коментар src="/i/emoticons/face-smile.gif" alt="" border="0" />))Затова е и този нервен НАПЪН по форумите..Българинът ГУБИ робската си психика , не иска да е крепостен и ТОВА вбесява другарите ...Не могат да ни пратят в белене , заради анти руските ни писания , не падаме наколене пред руските агенти , "псуем ги" и тех и семката им - амиговска ...Е , това не могат да преживеят , ТЕ - строителите и грабителите на България..)Затова губят самообладание и е този напън , във форума ..Искат си миналото - когато ПАК бяха нищо- но Партията ги пр
40
0
 
4
 
! Отговори
Един Луд преди 13 години
Само аз ли откривам символика, че в "Алтернатива за българско Възраждане" българското е с малка буква. Това, както и бТВ звучат небългарски проекти...
39
0
 
7
 
! Отговори
Х преди 13 години
Чета опусите на хора от властта, близо до властта, от подножието на властта, отъркали се във властта, хранили се от властта, оядени, наместили търбуси на "трапезата" и се питам наивно - има ли поне един читав представител на тази ***, която си присвои функциите на "политически елит". На някои хора трябва да им се забрани изобщо да се показват по медиите и да храчат в публичното пространство!
38
6
 
5
 
! Отговори
колега преди 13 години
Ама стига сте плюли човека,бе ! Той има млада жена и невръстно детенце. Трябват му много кинти, иначе момата ще го зареже. Хайде малко мъжка солидарност !!!!
37
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ген. Атанасов.Kak stana general pa ti be
36
2
 
5
 
! Отговори
roki преди 13 години
ama kakvo shte se zablujdavame i lajeme vsichki sa ot bivshoto bkp i ivan kostov i nadejda mihailova i boiko borisov i aleksandar iordanov i jelio jelev zet na bai tosho.niama politik koito da ne e imal chervena knijka v balgaria vsichki sa biti karti.samo si smeniat cvetovete kato hamsterite pri vsiako novo pravitelstvo.az 53 godini ne sam bil chlen na nikoia partia.a cvetarkite 20 godini sa vav bsiako pravitelstvo i iskat da se pensionirat v parlamenta.edinstveno v balgaria ima profesia politi
35
9
 
13
 
! Отговори
вили преди 13 години
Не Ви ли прлича малко на извънземно този гнерал?
34
1
 
13
 
! Отговори
Аз преди 13 години
Ами аз същото приказвам. Честно казано даже не ме интересува дали ще накарат Доган и Цветанов да си връщат консултантските хонорари. Единственото, което искам е да живея нормално, без да се притеснявам ще мога ли да си платя сметките и ще мога ли да изкарам месеца; ако ме съкратят как ще карам с мизерните помощи от борсата (ако ми ги дадат) и ще си намеря ли работа; ще мога ли да купя подарък за рождения ден на детето си или пак ще прибера парите, които родата му дава, за да покрия сметки...
33
1
 
13
 
! Отговори
аз преди 13 години
А ПЪК ПЕТРОВ ЦЕЛИ ДА ГО ВКАРА НА ЯНЕТО
32
2
 
2
 
! Отговори
аз преди 13 години
ами то ние все не разбираме това, което не ни отърва и тълкуваме фактите така, както ни отърва.просто ми е омръзнало да се занимаваме с глупости, да изкарваме другите виновни за батаците си, да пишем простотии по форумите и насвякъде, вместо да се запретнем да си решеваме проблемите. изобщо не ме интересува кой какъв пост ще заеме, а как ще работи. до сега всичко е бла-бла
31
5
 
6
 
! Отговори
Аз преди 13 години
Защото най-вероятно ББ не е разбрал с кого е бил ортак във фирмата. А може би всъщност той не е имал всички тези фирми, а някой му е фалшифицирал подписа. Както стана с местата в София (интересно кой луд ще започне да строи на пъпа на София с фалшифицирани документи, при положение, че щом е на това место ще го скъсат от проверки, ама нейсе .... Това тихо, нежно "хруп, хруп, хруп...", което се носи из въздуха е предизвикано от тревата, която пасем.)
30
8
 
9
 
! Отговори
аз преди 13 години
До кога ще се опитват да ни убедят, че в тази държава всичко се случва благодарение на съществуването на Алексей Петров и Красьо Черния?Амо трябва да сме безумно глупави за да повярваме, че тези две личности дърпат конците за всичко.Просто отвличат вниманието на хората с глупости.
29
1
 
7
 
! Отговори
българин преди 13 години
Вярно, "изборът" на "по-малката" злина (в последствие, се оказва също толкова голяма), комунистите ни го пробутват вече 20 г. Докарали сме се дотам, че тия - Костов,Димитров,Атанасов и пр. са единствената опозиция. Смешно ми е, как сега, когато от тях малко зависи, още ги плюят с плам другарите им, въпреки че, техните золуми, в сравнение с тези на другите банди от Партията-майка, не са кой знае какво.Плюят ги, защото, съзнателно или не, показаха,че не може всички комунисти да грабят ЕДНОВРЕМЕННО
28
8
 
7
 
! Отговори
аз преди 13 години
а защо не се коментира орташката фирма на Ал. П. и Б.Б.???
27
12
 
5
 
! Отговори
Баце преди 13 години
Извинявай генерале ама съвсем неподготвен се изказа, всъщност Цецо гъпото вкара Алексейв в политиката, аз дори не го бях чувал преди акция Калмар ли беше? Просто е същата тактика както предишните избори с Борисов и Доган.