Ромите от блок 20 в Ямбол ще съдят държавата

БСП към ГЕРБ: Освен разруха друго не сте направили
Обновена: 12 ное 2010 12:23 | 12 ное 2010 12:23,
203
Ромите от блок 20 в Ямбол ще съдят държавата
Снимка: БГНЕС

"Ромите от вече съборения блок 20 в Ямбол ще осъдят държавата", предупреди от пленарната трибуна депутатът от "Коалиция за България" Антон Кутев.

Той попита вътрешния министър Цветан Цветанов за мерките, които е взел по случая Националният съвет за сътрудничество по етнически и демографски въпроси към МС.

Още по темата

Цветанов отговори, че сградата е била опасна за пребиваване и действията са предприети, за да се запази животът на хората там.

"Това, което говорите и искате да правите – политика от блок 20 в град Ямбол, аз мисля, че не е коректно", обърна се към Кутев вицепремиерът.

Според Цветанов депутатът се държал като политик, който през последните 20 години не е живял в България и му предстояло да си ходи.

"За 50 апартамента на ромите не ви пука, а за ваш'те 6 ви пука", контрира обаче Кутев. Той посочи, че на мястото на 50-те частни ромски жилища сега няма нищо.

"Какво пречеше да се оправи блокът, а не да се разруши? Година и половина сте на власт, освен разруха друго не сте направили", заяви Кутев.

Според него не друг, а МВР е трябвало да предприеме необходимите мерки срещу разрушаването на блока.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още по темата: Цветан ЦветановБлок 20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
157
0
 
8
 
! Отговори
Разни преди 13 години
Българите от събореното "рибаското селище" ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ И СЕ РАДВАТ НА ББ ??!!!!!
156
1
 
6
 
! Отговори
Филип Тотю преди 13 години
ДО 155 ТИ ИЛИ СИ *** ИЛИ СИ ЛУД...КАТО ИСКАШ ДА ИМАШ *** ЗА КОМШИИ , ПРЕМЕСТИ СЕ В ГЕТОТО,АКО НЕ СИ ВЕЧЕ ТАМ ???
155
0
 
21
 
! Отговори
Българин преди 13 години
И стига с тия "роми". Ромът е спиртна напитка, която се прави от захарна тръстика - коментираните *** са - *** - най-нисшата, ингелектуално и морално непълноценна, гнусна раса, мърсила някога земята - деградирала ***, у която няма нищо човешко освен анатомията !!!
154
1
 
9
 
! Отговори
DIOS преди 13 години
Г-н Цветанов, ако нямате случайно една туба бензин , аз ще Ви услужа. И ако не знаете какво да правите с бензина ... залеите *** заедно с приятеля им КУРТЕВ и отървете България от тези ***...
153
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ако частно лице даде нещо по наем на друг - има ли договор ? ДА. Има. А защо държавния собственик не прави договори с *** и да контролира държавната собственост ? Защото държавата е набутала ***, НА ВИ ПАНЕЛКА И ШАПКА НА ТОЯГА !
152
1
 
10
 
! Отговори
vini преди 13 години
Предлагам на г-н Кутев който страшно много се е загрижил за ромите незнайно защо последната година да ги вземе у тях.Защо този блок през мандата на БСП не беше ремонтиран а оставиха *** да го разсипят нали червените душички милеят за всичко държавно .Отговорете г-н Кутев.Май идват избори и ще ви трябват гласове.
151
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Истината е, че държавата е строила панелките, набутва 2000 ! *** в панела и шапка на тояга ! Никакъв контрол, никакъв договор за отговорност. И сега държавата събаря блока, който вече е руина... и шапка на тояга !
150
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** трябва да се настаняват сред българи за да не рушат. И да подписват договор за жилище на държавата. Който руши - вън на улицата и да плаща. Жалко че няма снимки на панели обитавани от .българи - всичко е изкъртено, пощи, контакти и т.н.
149
0
 
9
 
! Отговори
оп преди 13 години
нека те да осъдят държавата,а после тя тях за нелпатени данъци,глоби за замърсяване на околната среда и т.н. :) и пак те ще имат да дават на държавата,а не тя на тях ;) и всичко ще си е нормално хихихи ФЕС в ЕС - НЕ!!!
148
0
 
14
 
! Отговори
хахах преди 13 години
Кутев *** мръсен пречи да се оправи блока с парите на данъкоплатците и за 2 год. *** да го докарат до същото положение и да варят арматурите да продават,да продадат PVC дограмата и да палят огън в средата на стаята ;) научи си събратята на култура и обноски после ще говорим за жилищата им !!! и да не ми живеят по 100 *** на 1 адрес без да плащат ток,вода и данъци ! :)
147
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Идете в някой български* панелен блок - изкъртени контакти на асансиора -дупки зеят, !, мръсни стени, решетки изкъртени пощенски кутии.
146
0
 
3
 
! Отговори
дава ми се да знам преди 13 години
В преносен смисъл снимката представлява България по време на демокрацията
145
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Навсякъде в Европа ИМА държавни жилища. При най малкото рушене, което е описано в договор ! - ! следва уволняване на догорните взаимни ОТНОШЕНИЯ. Значи, че нашата държава е нещо абстрактно. Ако наемеш офис в Бг - има догорни отношения, документ, договор. И стига с тези емоционални заклинания, обиди и невежество !
144
0
 
12
 
! Отговори
t-rex преди 13 години
Ееееее, Кутев, тоя път прекали... Само потвърждаваш приказката, че най-хубавия комунист е мъртвия комунист.
143
0
 
14
 
! Отговори
СС преди 13 години
Трябваше да ги оставят да се срине блока и да ги изтреби до крак мръсните ***.
142
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На снимката виждате бъдещето на България Така ще изглежда през 2020-2025 година .Тогава великите римляни ЩЕ СА Я ПРЕВЗЕЛИ ЦЯЛАТА И ЩЕ СА ПОСТРОИЛИ НОВАТА РИМСКА ИМПЕРИЯ.
141
0
 
6
 
! Отговори
странник преди 13 години
Електорат са ***,електорат!Кутев и останалите освен на *** няма на кого другиго да разчитат-другия електорат силно и прогресивно намалява по биологични причини!А кутевците искат да крадат отново!Това е цялата история!
140
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Всичко е погрешно! Не съм никакъв защитник на ***, НО ЗАЩО държавата нямаше О ВРЕМЕ управители на сградата и при най малкото РУШЕНЕ - вън, уволнение на договора. А сега се лицемерничи и бутаме вината само на едните и ги съдим като фашисти !Засрамете се какви ненормални гадости пишете !
139
1
 
15
 
! Отговори
Nobody преди 13 години
Ромите ще съдят държавата, защото не ги остави сами да си разглобят блока.
138
1
 
26
 
! Отговори
krasana преди 13 години
Сега било незаконно, че разрушиха блока. А защо до сега толкова години *** не опазиха този блок, а го опоскаха, че дори арматурното желязо окрадоха?Защо не им се потърси сметка за тези нанесени щети още по Станишево време? А сега изведнъж всички скочиха.