Ромите от блок 20 в Ямбол ще съдят държавата

БСП към ГЕРБ: Освен разруха друго не сте направили
Обновена: 12 ное 2010 12:23 | 12 ное 2010 12:23,
203
Ромите от блок 20 в Ямбол ще съдят държавата
Снимка: БГНЕС

"Ромите от вече съборения блок 20 в Ямбол ще осъдят държавата", предупреди от пленарната трибуна депутатът от "Коалиция за България" Антон Кутев.

Той попита вътрешния министър Цветан Цветанов за мерките, които е взел по случая Националният съвет за сътрудничество по етнически и демографски въпроси към МС.

Още по темата

Цветанов отговори, че сградата е била опасна за пребиваване и действията са предприети, за да се запази животът на хората там.

"Това, което говорите и искате да правите – политика от блок 20 в град Ямбол, аз мисля, че не е коректно", обърна се към Кутев вицепремиерът.

Според Цветанов депутатът се държал като политик, който през последните 20 години не е живял в България и му предстояло да си ходи.

"За 50 апартамента на ромите не ви пука, а за ваш'те 6 ви пука", контрира обаче Кутев. Той посочи, че на мястото на 50-те частни ромски жилища сега няма нищо.

"Какво пречеше да се оправи блокът, а не да се разруши? Година и половина сте на власт, освен разруха друго не сте направили", заяви Кутев.

Според него не друг, а МВР е трябвало да предприеме необходимите мерки срещу разрушаването на блока.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още по темата: Цветан ЦветановБлок 20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Направо да си ги вземат в партията и да си им плащат помощите, тока, водата - всичко!
116
0
 
8
 
! Отговори
2541 преди 13 години
терминация на ***
115
3
 
16
 
! Отговори
Amenhotep преди 13 години
Хомосоциалистите от днес ще ги наричам РОМОсоциалисти!
114
1
 
16
 
! Отговори
до г-н кутев преди 13 години
Уважаеми господин депутат, поне веднъж видяхте ли блока на какво приличаше, какво да му оправят и още повече защо за дамогат още хиляди да се наместят в него. вие не живеете в ямбол затова моля ви стига толкова интегриаме вече 20 години и нищо, правят каквото си искат, където си искат това, че собориха бл. 20 ямбол е единственото хубаво нещо в Ямбол
113
1
 
12
 
! Отговори
Amenhotep преди 13 години
Абе Антон Кутев, като е толкова "социален" що не раздаде на *** от блок 20 по един кашон *** от неговата фабрика?
112
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Боже, та те дори не могат да говорят правилно...
111
0
 
12
 
! Отговори
Айша преди 13 години
А защо държавата толкова години не ги осъди за нанесени матриални щети ?
110
1
 
17
 
! Отговори
Цццццц преди 13 години
*** *** и долна. За съжаление много сериозно ни превземат и само до 20 години сме *** държава. На българин държавата никога нищо не е дала, но за *** ще им строй апартаментите по 5 пъти. Отвратена съм от животинския им произход.
109
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
az vikam sega da po4nat da ru6at bogata6kite kvartali do sofiq kak vi se struva
108
0
 
13
 
! Отговори
Ай стига! преди 13 години
Държавата- държавата - нали тя, тоест - ние, им плащаме и ги носим на гърба си тези мургавелковци, пак ли ние бе????? Изядохте ни , политици, *** и др. подобни *** бе!
107
3
 
7
 
! Отговори
Amenhotep преди 13 години
Влезте във ВБОКС7, изгледайте видеото "*** - комунисти на Бузлуджа" и реакцията на БСП ще ви се изясни.
106
2
 
3
 
! Отговори
do 95 преди 13 години
Ami zashto vashite roditeli ne sa si izvadlili doseganotarialnite aktove, ..a vie ,tehnite "zagrigeni " deza, zashto ne izvadihte dosega notarialni aktove, nali iskate da gi nasledite......ili i vie ste samonastanili se zigani....
105
0
 
9
 
! Отговори
RRR преди 13 години
Да ги бяха оставили тези *** да ги затрупа блока. Хем държавата щеше да си спести парите по събарянето и изхвърлянето на тоновете влъсотия, хем сега нямаше тези *** да създават проблеми.
104
11
 
5
 
! Отговори
Бай Колю преди 13 години
А бе аз не съм юрист, затова вярвам на съда! Пък съдът, като единственият орган в България, който има право да преценява кой крив, кой прав, каза, че събарянето на блока е незаконно! Какво има да се умува повече?! А ти, ако верно си юрист, защо се напъваш да доказваш недоказуеми неща?! Още повече, че никой, нищо няма нужда да доказва, след като съдът се е произнесъл! Това е истаната! Това е основата на демокрацията и на правовата държава! Аз поне така го разбирам! Има и още една друга истина! Гербавите ***, които ни управляват в момента, и на централно, и на местно ниво, не стига че не са заковали един пирон и само рушат, ами нямат акъл и един блок да бутнат, според изискванията на законите! Това е основия ни проблем в момента! Че всеки се пъне да прави всичко така, както му харесва, без да се съобразява дали е законно или не! Не са един и два примерите! Като почнеш от блока в Ямбол, да то простотията със старите отпуски... Толкова шамари отнесоха, от съд, от Ес, от къде ли не и не им дойде акъла! Ама то....май няма и да им дойде никога....
103
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
МНОГОУВАЖАЕМИ Г-Н АНТОН КУТЕВ - ВИЕ АКО СТЕ БЪЛГАРИН ЩЕ СЪДЕЙСТВАТЕ - ДЪРЖАВАТА ДА СЪДИ *** ОТ БЛ. 20 В ЯМБОЛ - "НАНЕСЕНИ МАТЕРИАЛНИ ЩЕТИ В ОСОБЕНО ГОЛЯМ РАЗМЕР НА ДЪРЖАВАТА" - А ПЪК НИЕ ОБИКНОВЕНИТЕ ГРАЖДАНИ НА ТАЗИ "ДЪРЖАВА" ЩЕ СИ ПОМИСЛИМ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ЗА КОЙ ДА ГЛАСУВАМЕ. ПРОДАЖНИЦИИИИИИИИИИ.
102
0
 
1
 
! Отговори
От 103 преди 13 години
До 96
101
0
 
13
 
! Отговори
v преди 13 години
Накрая ще ни принудят да ги изгоним със сила и да хвърчи кръв и сополи и.. !
100
1
 
5
 
! Отговори
Ганьовист преди 13 години
Има си граница, зад която си проличава, че опозицията на ГЕРБ не пюе с цел да критикува, а плюе просто от злоба и от нуждата да внушат на народа, че ГЕРБ не си вършат работата. Те може и наистина да не си я вършат, но бих желал да стигна до такова заключение след като ми са предоставени факти, а не внушения.По въпроса за *** - ще се въздържа от коментар. Вероятно сами можете да се досетите какво ми е мнението за тях и блок 20, щом ги наричам "***", нали?
99
2
 
7
 
! Отговори
Amenhotep преди 13 години
БСП и АБС ще "поституират" против събарятето на блок 20!
98
3
 
3
 
! Отговори
estate agent преди 13 години
1.моите родители не живеят по селата2.всичките имоти в нашето семейство са с уредени документи и заплатени данъци.Аз проблеми нямам...ти може би имаш :)