Ромите от блок 20 в Ямбол ще съдят държавата

БСП към ГЕРБ: Освен разруха друго не сте направили
Обновена: 12 ное 2010 12:23 | 12 ное 2010 12:23,
203
Ромите от блок 20 в Ямбол ще съдят държавата
Снимка: БГНЕС

"Ромите от вече съборения блок 20 в Ямбол ще осъдят държавата", предупреди от пленарната трибуна депутатът от "Коалиция за България" Антон Кутев.

Той попита вътрешния министър Цветан Цветанов за мерките, които е взел по случая Националният съвет за сътрудничество по етнически и демографски въпроси към МС.

Още по темата

Цветанов отговори, че сградата е била опасна за пребиваване и действията са предприети, за да се запази животът на хората там.

"Това, което говорите и искате да правите – политика от блок 20 в град Ямбол, аз мисля, че не е коректно", обърна се към Кутев вицепремиерът.

Според Цветанов депутатът се държал като политик, който през последните 20 години не е живял в България и му предстояло да си ходи.

"За 50 апартамента на ромите не ви пука, а за ваш'те 6 ви пука", контрира обаче Кутев. Той посочи, че на мястото на 50-те частни ромски жилища сега няма нищо.

"Какво пречеше да се оправи блокът, а не да се разруши? Година и половина сте на власт, освен разруха друго не сте направили", заяви Кутев.

Според него не друг, а МВР е трябвало да предприеме необходимите мерки срещу разрушаването на блока.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още по темата: Цветан ЦветановБлок 20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
177
2
 
3
 
! Отговори
ром преди 13 години
не ромите ами БКП иска да съди...те само за подривна дейност стават тея от Бсп(бкп)...абв...дпс...рзс.........смачкай ги бе Бойко
176
0
 
7
 
! Отговори
Симо преди 13 години
***, които са имали апартаменти в блок 20 нека осъдят държавата. После ще им платим апартаментите по пазарни цени за блок 20 .... цената на желязото извадено от апартамента. След това ще им приспаднем данъците дето не са плащали и такса смет и ако не стигат ще дължат пари на държавата. А "наемателите" нека да им се уважи иска само след заплащане на цялата сума за дължим наем на апартамента, който са ползвали, и заплащане на щетите, които са му нанесли.
175
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Идете в някой панелен на не - *** и се огледайте добре ! Изкъртени асансиорни контакти, зеят дупки, изкъртени пощенски кутии, решетки, мръсни чергжета, мутри, смрад на застояло и вкиснато, фасове и ужас. *** през прозореца.
174
0
 
7
 
! Отговори
коко преди 13 години
КУТЕВ ТИ ВИЖДАЛ ЛИ СИ ТОЯ БЛОК БЕ МОЙ......АЗ СЪМ ГО ВИЖДАЛ.......В ИРАК НЯМА ТАКОВА НЕЩО>>>>ЩЕЛИ ДА СЪДЯТАЛО (HBO)-филм направиха за него ХОТЕЛ РАЙ.....комуняжка работа...да отбият номера
173
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Изключително нагли циганя!Съдят,изискват,обвиняват,бреееее,чакай малко,какво са дали на държавата ,че сега настояват за имот?
172
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** си ти. Държавата строи блок 20 от евтини панелки. Държавата е собственикът. И сега бута разрушения ВЕЧЕ блок - защото той струва някаква смешна сума и затова им е било все едно КАКВО ПРАВЯТ *** в блок 20. Иначе няма резон.
171
1
 
3
 
! Отговори
Българин преди 13 години
166 - и аз това се чудя...но се надявам, че ще дойде Видов ден и всички тези, които тайно или явно са лакействали на гнусната ***, ще бъдат наказани без милост за своето родоотстъпничество.
170
2
 
14
 
! Отговори
Аз преди 13 години
Доколкото разбрах, блокът е съборен, защото са били изкъртени носещи колони, за да се изкара желязото от тях и затова е бил опасен. Всъщност мисля, че имаше и 1 жертва. В този смисъл, събарянето им е законно. Друг е въпросът какво обезщетение очакват ***, след като повечето са били самонастанили се. Все едно да се плаща обезщетение за съборените незаконни къщи в рибарското селище. Но нищо чудно да осъдят държавата, западът е готов на всичко, за да ги интегрира у нас, не у тях.
169
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** гета НЕ трябва да ги има. Хората ще ги има със сигурност, не се намираме в средновековието. Задачата е на държавата. А иначе открито трябва да се огледаме в панелите на НЕ - ***, същата мангалщина ! И не да ФАЛШИВЕЕМЕ. Ние сме фалшиви та знае ли се !
168
0
 
6
 
! Отговори
Ямбол - 20 блок преди 13 години
Комунистите са неморални-Кутев е типичен представител . *** за тях са източник на гласове за изборите срещу кебапче и бира. *** и Дон Цеци,който беше помилван от Георги Седефчов-Гоце-от Сирещник, са карта в ръцете на комунистите и то печеливша.Именно гоцевистите подстрекават ***, дават кураж на техните босове, покровителствуват ги и по този начин ги изправят срещу българите и държавата.Всичко е ясно.Толкова години комунистите не проведоха държавна политика по *** въпрос!Позо
167
0
 
14
 
! Отговори
коко преди 13 години
Тук някои лицемерни *** плюят ГЕРБ за събарянето на блок 20.Събарянето на този блок е едно от добрите дела на ГЕРБ.Ще бъде много хубаво ако вместо приюти за *** започне строежа на приюти за роми.Там те ще бъдат обезпаразитявани,кастрирани и пускани пак там,откъдето са прибрани.Агресивните ще бъдат приспивани.Така ще намалим популацията на този вреден животински вид. коко-зоолог
166
0
 
13
 
! Отговори
:) преди 13 години
Ти добре ли си? Ако толкова мн обичаш *** си вземи у вас да си гледаш да видим дали няма да ти разнебитят апартамента... С тая *** не може да се разбереш нормално, камоли да живееш в близост с тях... Рушат и разпродават, а после реват от държавата и щели да я съдят... *** наглото и неблагодарно племе... ми няма кой да хване един калашнк и да ги изтрепе всичките...
165
0
 
15
 
! Отговори
Gabi преди 13 години
Саркози ги изгони от Франция,Берлускони ги погна от Италия, в Германия Мер кел също не иска хора без да знаят немски език и да имат постоянна работа,а онези чернодрешковци от ямболския съд ги закрилят и сега ще съдят държавата. Какво съм виновен,че братовчедите изпогориха черчеветата на прозорците, врат ите и парапетите и блокът стана като останка от II-та световна война!Ами както казва Мери,да ви вземат съдиите да спите при тях,та хем друг път да си мерят присъдите,хем вие да крадете до насита!
164
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И АЗ СЪМ ЗА!"Г-н Цветанов, ако нямате случайно една туба бензин , аз ще Ви услужа. И ако не знаете какво да правите с бензина ... залеите *** заедно с приятеля им КУРТЕВ и отървете България от тези ***... "
163
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Като малък често се чудих дали ако се поставят по един тон тротил в 4-те основи на блок 20-ти и се натисне детонатора, няма да го изстреляме като ракета носител в близкото гето на комшиите от Сливен :) намиращо се само на 22 км ?Ех мечти-мечти :)
162
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тия политици са големи лицемери!!! Тоя Кутев хич не го е грижа за ***, но само да направи мръсно на опозицията, ги защитава. Да ви имам и политиците! Вземи си ги у вас бе, господине Кутев!
161
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе откъде имат пари да съдят държавата??? Кой им помага на тая ***?
160
0
 
23
 
! Отговори
Обективен преди 13 години
Понеже съм от Ямбол и ще помоля другаря Кутев, да отиде до остнаките на Бл. 20 и да погледне на 50-100 метра в ляво от него - там има друг блок същия по големина и на години като съборения 20-ти, но той си е читав и е здрав и е цял! Цял и в добро състояние ,защото в него живеят нормални хора - българи, които си плащат данъците, грижат се за имуществото си, което са придобили с честен труд. Мога само да поздравя кмета на Ямбол и общината за правилните действия!
159
0
 
11
 
! Отговори
Mery преди 13 години
Защо не съдите турците,че преди три века ви доведоха в България, а когато си тръгнаха,ви оставиха тук! И на вас така ви хареса,че се плодите като мишки, а ние, българите, трябва да ви издържаме! И какви са тези съдии от Ямболския съд, като толкова ви харесват, да ви вземат да оплодявате жените им и да карате мъжете им да ви дават дневни и бонуси за усилена работа по продължаване на българския род. Издадоха си присъдата,скриха се като мишки и сега гледат сеир!Поне имената им да знаем!
158
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
хахахаха какъв смях, как ще съдят държавата, като те дори не се водят легално живущи в този блок - смях и празни приказки