Сидеров критичен към Фейсбук

Националистът предпочитал "живата среща, живото ръкостискане"
26 ное 2010 22:47,
34
Сидеров критичен към Фейсбук
Снимка: БГНЕС

Не мога да заменя игровия момент във Фейсбук, защото там безспорно го има, с живата среща, с живото ръкостискане. Това заяви пред БНТ лидерът на Атака Волен Сидеров. 

В студиото на „Панарома“ имаше кратка дискусия между Любен Дилов-син, Волен Сидеров и Михаил Миков за ролята на социалната мрежа в съвременния политически и обществен живот.

Това е заместител на живата връзка, което, според мен, също няма да завърши добре тази работа, каза още Сидеров.

Все пак по време на разговора националистът си призна: Аз имам страница във Фейсбук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още по темата: фейсбук
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
12
 
13
 
! Отговори
Контра - Атака преди 13 години
до ВикторЗа какво досега винаги е бил прав Волен, че не разбрах ?Да ни са честити още 3 годинки трудов стаж, подарък ни от Волен и Бойко
12
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А пък ФБ направо си умира за него...
11
5
 
4
 
! Отговори
Компромат 24 преди 13 години
Касабов ти ли си, бе продажник? Алексей само да си мръдне пръста и ще покаже мръсните ви ризи. За това ли му кленахте? Ха, сега кой ходи по *** и по момченца?
10
15
 
19
 
! Отговори
wiktor преди 13 години
Отново е прав Волен.
9
7
 
6
 
! Отговори
Марко преди 13 години
Какъв Марк Зукерберг ? Това че представят някакво еврейче за създател на фейсбук не значи че наистина той стои зад "социалната мрежа".
8
6
 
11
 
! Отговори
Марк Зукерберг преди 13 години
Кви служби, кви пет лева ви гонят, бе? Направих фейсбук за да натрия носа на тъпата ми бивша приятелка. Направих го за да го ползват колеги и приятели от университета, пък той взе, че плъзна из цял свят. Аз кво съм виновен?
7
8
 
12
 
! Отговори
Преспанец преди 13 години
Аз бях убеден атакист до тази година, но ден след ден се убеждавам какъв предател е Сидеров и слуга на бат Бойко. И ако е нормално за ГЕРБ да си изпълнява програмата, то не е нормално АТАКА да изпълнява програмата на ГЕРБ, понеже си има друга - по-различна. Последният пример е как АТАКА подкрепи съкращаването на армията с няколко хиляди, макар че докато беше в опозиция се говореше против съкращенията, че трябва да имаме голяма армия и т.н.Сидеров, на бунищуето, сбогом!
6
5
 
25
 
! Отговори
Иво преди 13 години
Естествено че ще е критичен, калпавия фейсбук е създаден от американските служби за да събира лична информация за хората в него!Чудя се само защо големия умник и известен фъфлек - Любен Дилов отдава такова голямо значение на фейсбука? Имал бил над 20 000 приятели във фейсбук... Вярва ли си фъфлека на глупостите които плещи? Виждал ли ги е на живо тези над 20 000 души?
5
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
СИДЕРОВ Е ПО-ЛОШ ОТ БОЙКО И ОТ БКП Е ЩЕ ВИ КАЖА ЗАЩО.1. КАКВО СТАНА С НЕПРИМИРИМОСТТА С *** ТЕРОР- СТАНА ПОДМЕТКА НА БОЙКО И ЗАБРАВИ МНОГО БЪРЗО2.ЦЯЛАТА ПРОГРАМА НА АТАКА ПОТЪНА В ЗАБВЕНИЕ.КОЙТО ПРОДАДЕ МОРАЛНАТА СИ ИДЕЯ Е ПО=ЛОШ И ОТ ДЯВОЛА
4
11
 
12
 
! Отговори
z преди 13 години
toiq i boiko sa nai ispatkalite hora
3
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
d.a. g.o. d.u.h.a.6
2
9
 
11
 
! Отговори
Волен преди 13 години
и аз имам страница във Фес-бук.
1
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
днес.тр е жалък сайт