Цветанов чака тежки присъди срещу "Наглите"

Призова Първанов да помогне за операция "Наглите" в политиката
Обновена: 29 ное 2010 14:05 | 29 ное 2010 13:52,
250
Цветанов чака тежки присъди срещу "Наглите"
Снимка: БГНЕС

„Откакто групата на „Наглите“ е задържана, няма нито едно извършено отвличане, което означава, че добре сме си свършили работата“, заяви министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

По повод на днешното отлагане на процеса Цветанов коментира, че сега всеки ще се възползва от юридическите си възможности за отлагане на заседания.

Министърът допълни, че очаква справедливост и тежки осъдителни присъди по делото.

МВР шефът призова президентът Георги Първанов да помогне за операция „Наглите” в политиката, защото е бил част от политиката до 2000 година.

„И то много активно участва в политиката както до 2000-ната, така и до 2010-а, така че в тази посока всичко, което бихме могли да реализираме с подобно лансиране на подобни добри намерения, естествено, че то става с помощта на политиците, които са били част от прехода в последните 20 години”, коментира Цветанов.

Повод станаха думите на държавния глава, че акция "Наглите" трябва да има в политиката. Първанов заяви, че връзките на олигархията трябва да се търсят в правителството, а не в президентската институция.

По повод информацията, че съкратени служители на министерството ще се присъединят към проекта на президента АБВ, Цветанов коментира така:

„Не следя подобни изказвания и констатации, всеки има право на мнение”.

Още по темата

Цветан Цветанов, който участва в конференция по информационна сигурност, определи кибер престъпленията като сериозно предизвикателство пред МВР и посочи, че броят на служителите, които работят срещу тях, е удвоен.

Съвместно с представители на Института по компютърните технологии се работи и по създаване на кибер лаборатория и в момента се търсят различни възможности за финансова помощ и обучение на служителите, допълни министърът.

Попитан дали се предвиждат съкращения в МВР, той каза, че се търсят възможности за преструктуриране на ведомството.

От 58 000 щатни места в МВР са заети 54 000, посочи Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
178
5
 
4
 
! Отговори
za 205 преди 13 години
Не са спрени сега, както ги спряха на червено - турската царска тuршия по Гоцевски ..........не знам как по -пpосто да ти го обясня...........:((
177
0
 
9
 
! Отговори
робот срс преди 13 години
за тая освен вътрешен отдел знае и европол-европа.да му мисли цветанов.
176
2
 
7
 
! Отговори
za 204 преди 13 години
Няма да стане скоро! Ключовите думи са - с.Шума:)))))))))))))))
175
2
 
4
 
! Отговори
za 202 преди 13 години
Аро болнавия! 28 апр 2010"България е изпаднала на предпоследно място в ЕС по усвояването на средства по фондовете на Европейската общност. Това става ясно от информация, представена в Комисията по бюджети на ЕП."....България е била на 14 място.."Плевнелиев - 15.11.2010г. - България е на 19-то място в усвояването....."Други въпроси:))))))))))))))))))))Как от 14 пада на 26 място, като преди това не са им спрели фондовете:)) Бегай да смениш поста ти казах:) Ще ти се смеят:))
174
2
 
7
 
! Отговори
робот срс преди 13 години
а куронпираната *** от сдвр сладунка владимирова симеоноваот с.шума-годеч кога ще я съкратят и съдят.
173
0
 
3
 
! Отговори
za 200 преди 13 години
Подкрепям! На 100%!
172
3
 
3
 
! Отговори
za 189 преди 13 години
Какво 19-то място бълнуваш - имаше пълно спиране на средставата поради вилнеещата корупция, за първи път в историяна на ES беше приета тази стъпка......
171
0
 
5
 
! Отговори
НЛО преди 13 години
ТО НАГЛИТЕ НЕБЯХА ЛИ НСО-ДС И УБО ОСВЕН НЕДОСЕГАЕМИ С ФОНДАЦИЯ.
170
1
 
8
 
! Отговори
До 192 преди 13 години
Много си прав, човече. Ама *** Балкански не може да разбере, че мача не е ЦСКА-ЛЕВСКИ, а е Народа vs. Управляващите. Колкото повече фенчета има една партия, толкова по-нагло и глупаво управлява !Всички партии трябва да треперят от народа и да внимават на всяка крачка, а не като тук да колят и бесят без последствия !
169
2
 
6
 
! Отговори
gonzo преди 13 години
Конкретен пример за политическа поръчка: Арестуват т.нар. "Медузи" за неща, които са ставали преди 10 години. Докато стоят в ареста се сменя статуквото в общинския съвет на Варна. Накрая арестуваните се пускат, навярно след добра финансова отплата в някоя политическа каса, и нещата си отиват на "стендбай" както са си били през десетте години.
168
2
 
3
 
! Отговори
za 191 преди 13 години
Проблемът е по - дълбок , пиклата е представила ЛЕГАЛИЗИРАНО копие на дипломата си , не са виновни тези които са я назначили ......
167
2
 
3
 
! Отговори
ined преди 13 години
Цветанов чака тежки присъди срещу "Наглите" - какво дете невинно, сигурно и в дядо Коледа вярва?
166
3
 
7
 
! Отговори
Объркал си рейса... преди 13 години
Да, направо ги разбихте :) До един са в затвора, а сметките им са запорирани ! И Серго, и Запалката, и Р. Овч, и Доган са в заключени и осъдени :) Събуди се, объркал си рейса !
165
1
 
8
 
! Отговори
Нов морал преди 13 години
Та не разбрах къде са парите от тържището в Кърджали:) А това е само една измама на Калинчето:)))))
164
4
 
3
 
! Отговори
za 188 преди 13 години
3 мандата ГЕРБ, това е.........затова червените са, като прeпикани..............доказано е , че ***, ако 2 години не краде и се споминва от мъка....
163
1
 
8
 
! Отговори
Желев преди 13 години
Защо спорите,уважаеми ? Всички трябва да плюем властта.И тая,и старата,а и всяка следваща за да се съобразяват с нас.Те иначе си играят на управляващи и опозиция и се сменят и ще се сменят докато дойдат кадърните и можещите и оправят страната.Това сега е цирк.
162
2
 
12
 
! Отговори
До 186 преди 13 години
Никой не защитава предишните ! Да ги вкарат в затвора. Лично аз ще съм много доволен. Ама това, че предишните са крадци, не значи че и сегашните трябва да търпим ! А и нали говореха за Нов Морал? Какъв морал, какви пет лева? Назначават 25 годишна пикла на пост зам. министър с отговорност за МИЛИАРДИ ЕВРО и на всичкото отгоре, малоумницата и диплома нямала ! Такава наглост и *** не са си позволявали !
161
4
 
2
 
! Отговори
za 185 преди 13 години
Янке ти ли пак, ***? Бегай при булката, че тракторът ще ви изоре и двамата :))
160
2
 
3
 
! Отговори
za 186 преди 13 години
И как като ги бяха спрели безусловно БГ падна по усвояемост от 14 при 3-ката на 26 място при ГЕБ, а сега говорят, че вече сме на 19 място!!! Как стана така като ги бяха спрели:) Бегай да сменят поста, защото ще ти се смеят:) Излиза, че сега изобщо няма фондове:)))
159
7
 
4
 
! Отговори
КРИКЧЕТО преди 13 години
Секна им на червените бандити бизнеса с убийствата, отвличанията, магистралните обири и обирите на трезори, кражбата на ДДС, финансовите пирамиди, обирите на спестяванянията на хоранта от банките, приватизация кон за яйце, обществените поръчки и неизгодните договори с Русия и т.н. Сега ако се справим с Алексейчо помака, Румен Петков, Валентин Петров и сие всичко ще бъде на шест.