Приех оставката на Божидар Димитров

Принципите на ГЕРБ са на първо място, заяви Бойко Борисов
Обновена: 19 дек 2010 20:02 | 19 дек 2010 18:33,
445
Приех оставката на Божидар Димитров
Снимка: БГНЕС

Преди час приех оставката на Божидар Димитров. Това каза министър-председателят Бойко Борисов в предаването "Нека говорят" на bTV.

"Благодаря му за свършената работа. За да покажа, че принципите на ГЕРБ са винаги на първо място, приех неговата оставка. Съжалявам много", каза Борисов.

"С много мъка, защото ми е много добър приятел, много добър човек, уважаван историк. Човек, който отиде на избори в Бургас, беше избран мажоритарно за депутат и след това за министър".

Още по темата
Зам.-министърът на вътрешните работи Павлин Димитров е заявил пред Цветан Цветанов, че също ще подаде оставка в понеделник, добави Борисов. За Павлин Димитров също по-рано беше установена принадлежност към структурите на бившата ДС. Областните управители с принадлежност към ДС остават на местата си.

На следващото заседание на Министерския съвет правителството ще предложи на президента Георги Първанов да бъдат изтеглени дипломатите, за които е установена принадлежност към структури на бившата ДС.

"Лъжа е, че съм казал за българите, че са лош човешки материал. Тази лъжа беше инсценирана и пусната от враговете", заяви още премиерът. Записът на думите му показал, че няма такава фраза.

Една лъжа като се повтори 100 пъти, няма да стане истина, каза Борисов. Той отрече думите на Кънчо Стойчев, че за подслушване са похарчени сто милиона лева.

"Сто пъти обясних, че са под 25 милиона", каза министър-председателят. По думите му, като се има предвид, че около 30 процента от събрания материал става доказателствен материал, че записите от ДАНС и подобни служби, се ползват само за информация, не ходят в съда, това е огромен процент.

"Като станах министър-председател, разбрах, че думата любов не съществува, всичко е само пари", заяви Борисов. Народите ни са научени да харчат повече, отколкото произвеждат. Затова Европа се тресе в тази криза, каза премиерът.

„Като изляза от политиката - това ще е краят”, каза още премиерът. Толкова неща е направил срещу Килърите и другите престъпници, кой ще го остави жив. Преди бил сам, но сега е същото и с Цветан Цветанов, „и за него се притеснявам”, посочи Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


445
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
384
0
 
2
 
! Отговори
bwrvafx преди 13 години
pG8DnO <a href="liwccayloakm/">liwccayloakm</a>, [url=wvavoxyyacgx/]wvavoxyyacgx[/url], [link=zhidtzeauxku/]zhidtzeauxku[/link], faetyzfchfbz/
383
0
 
2
 
! Отговори
Fasulyt zagore bez o преди 13 години
abe Boiko, sto za *** se prais, ta mahna edinstvenniat Profesor v pravitelstvoto koito ima legalna Diploma, napisani knigi, i statii?Abe Ahmakrikancite zemaa cel fashist da im praii raketkite i na Lunata mai stgnaha s pomostta na HollyPut, ta bez Boce Difmitrovia ka steeme da namerime kokalite na onio svetec, da ga eva. I towa e priatel? kak moje pojarnikar da se rep4i na Profesor, sho ne se izrep4i na onia pikla deto kaza ce nosi v utrobata si TUMOR?
382
0
 
3
 
! Отговори
Пияница преди 13 години
Женски пари - рибени кости - рече Бащицата БоХно . Абе дай ми от тях, пък нищо че са рибени кости. Те се топят в Джони Уокър като ..
381
1
 
3
 
! Отговори
Цецко преди 13 години
Последния абзац ясно показва намеренията на Бойко за пожизненост в политиката. Показва и личните му очаквания - в края на мандата му в Бг да са останали само той, Цецко и престъпниците. Така косвено заявява на свесните хора - бегайте далече от БГ. Тук има място само за групировки...Е нали щяхте да борите разбойниците? Що за предизвестен край - после ще ме убият!!?? Е толкова успешна ще ви е цялата работа.
380
0
 
3
 
! Отговори
Даола преди 13 години
За жалост цитираната от 394 платформа-стратегия на Алън Дълес се оказа работеща и сега точно българският народ и други наши съседи се оказаха продукт, т. е сурогат от нея.Защо никога не сме могли да създадем национална платформа и да се обединим около българска национална кауза? Отговорът на този въпрос е сложен - предоставям го на историците.Но едно е ясно -оттук насетне това никога няма да стане - днес България е разделена на бедни и богати, а това е най-страшното противопоставяне.
379
1
 
6
 
! Отговори
Алън Фостър Дълес, п преди 13 години
Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическия свят. Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви. КАК? Ще намерим единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата, ще насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ към секса, насилието, садизма, предателството - тоест безнравствеността. Нужни са писания, осмиващи естествеността и почтеността като архаични отживелици. Простащината, наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинския страх сред хората, безсрамието, доносничеството и още много пороци заложени в човека трябва да се раздвижат. Така ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикваме ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител. Всичко това ще извършим под девиза: ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ.
378
4
 
3
 
! Отговори
живковист преди 13 години
Гледах вчера по ТВ бат Бойко.Мъчи се човека да направи добро ,ама само с желание и магистрали не стига. Б.Димитров е без значение.Издънките са няколко: Найден -пердето,Дянков -пицаря, Тотьо лъжеца и пр, Ето тези *** трябва да махнеш. Те са вредни за българския народец, Следващ мандат няма да имаш и това е най-жалкото,защото не виждам алтернатива.Всички досега управляващи гледат да ни клатят и да пълнят гушки. Около Бойко са повечето такива. Няма честни и достойни хора. Всички са маскари
377
2
 
2
 
! Отговори
Tato преди 13 години
Дано Бойко разбере грешката си и върне Михов! В момента зад гърба му КОНТРОЛИРЯНИЯТ от Прокопиев/Костов *** Дянков ОГРАБВАТ държавата! Те ще спрат всеки финансист защото той ще им извади на бял свят сделките с които ОГРАБВАТ държавата! Ники предупреди генерала това е слух който се носи от уста на уста вече дори и в малките градове. Зад гърба на ББ Костов Дянков и Прокопиев и цялата свита пряват далавера след далавера най-вече с прословутото източване с ДДС!!!!! Байко ги усети и искаше да вкъра външен човек да ги контролира обаче някой или нещо го спря..каков е то???
376
0
 
2
 
! Отговори
izmoren_mitnichar преди 13 години
kakvi principi ??
375
0
 
6
 
! Отговори
Говедарин преди 13 години
Бая лош човешки мат`рял е в тая тема изпълзял...
374
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Агентите на ДС са около 0.01% от населението на България, а участват във дипломацията 48%. Това означава че правата на гражданите са нарушени и хората с агентурно минало са направили "чистка" в топлите места в посолствата и са изгонили хората с чисти досиета.
373
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Ne samo sytrudnicite na DCno i tehnite deca da podavat ostavki! "Do deveto kolqno!!!
372
6
 
8
 
! Отговори
фрезата преди 13 години
Бойко изрично подчерта в интервюто снощи,че от 4 г. не е обвързан с Цветелинка и не знае нищо за парите и,няма касателство.
371
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
бойкооо бойко, този рефрен, че ще те трепят се изтърка вече. На кой му пука какво ще се случи с тебе като паднеш от коня. Като си "супермен" що не се разходиш из София без охрана,та да се окъпеш в народната любов. Като си толкова "принципен" разкажи ни с думи прости откъде са паричките на цветелина, или и ти като Иван костов ще казваш аз съм чист, какво прави жена ми не знам. Хак ни е на всички нас дето ти повярвахме, а ти излезе просто един мошеник и лъжец, впрочем като всички в последните 20г.
370
4
 
13
 
! Отговори
фрезата преди 13 години
Жал ми е за Б.Б. Мисли си ,че без политиката живота му е свършил,ще го убиват ,унищожават. Абе Бойко,много на сериозно си се взел.Не си навредил на престъността толкова ,колкото казваш,те все още си действат хората по старому. Успокой се ,ще те пощадят.
369
5
 
12
 
! Отговори
GLEN преди 13 години
ГОМЯМОТО ТЕАТРО С АКТЬОРИТЕ гербаджии ЗАПОЧНА!!БИТА КАРТА СТЕ!КЪДЕ СА ВИ ПРИНЦИПИТЕ ЗА ЦЦ?И ЗА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ВАШИ ***?
368
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ne samo sytrudnicite na DCno i tehnite deca da podavat ostavki!
367
4
 
16
 
! Отговори
Д-р Ох преди 13 години
И сега какво поредните две оставки, с едно нещо ще се запомни това правителство с най-много оставки. И всичките поради една причина некомпетентност, тази на Тиквобойко. Бойко излезеш ли от политиката ти и Цецо никой няма да ви пипне, защото ставате Никоите, на никой няма да му пука за вас.
366
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Нее.. Върни сее, Божо!..
365
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Агентите гоце и боце - съсипаха държавата..