Приех оставката на Божидар Димитров

Принципите на ГЕРБ са на първо място, заяви Бойко Борисов
Обновена: 19 дек 2010 20:02 | 19 дек 2010 18:33,
445
Приех оставката на Божидар Димитров
Снимка: БГНЕС

Преди час приех оставката на Божидар Димитров. Това каза министър-председателят Бойко Борисов в предаването "Нека говорят" на bTV.

"Благодаря му за свършената работа. За да покажа, че принципите на ГЕРБ са винаги на първо място, приех неговата оставка. Съжалявам много", каза Борисов.

"С много мъка, защото ми е много добър приятел, много добър човек, уважаван историк. Човек, който отиде на избори в Бургас, беше избран мажоритарно за депутат и след това за министър".

Още по темата
Зам.-министърът на вътрешните работи Павлин Димитров е заявил пред Цветан Цветанов, че също ще подаде оставка в понеделник, добави Борисов. За Павлин Димитров също по-рано беше установена принадлежност към структурите на бившата ДС. Областните управители с принадлежност към ДС остават на местата си.

На следващото заседание на Министерския съвет правителството ще предложи на президента Георги Първанов да бъдат изтеглени дипломатите, за които е установена принадлежност към структури на бившата ДС.

"Лъжа е, че съм казал за българите, че са лош човешки материал. Тази лъжа беше инсценирана и пусната от враговете", заяви още премиерът. Записът на думите му показал, че няма такава фраза.

Една лъжа като се повтори 100 пъти, няма да стане истина, каза Борисов. Той отрече думите на Кънчо Стойчев, че за подслушване са похарчени сто милиона лева.

"Сто пъти обясних, че са под 25 милиона", каза министър-председателят. По думите му, като се има предвид, че около 30 процента от събрания материал става доказателствен материал, че записите от ДАНС и подобни служби, се ползват само за информация, не ходят в съда, това е огромен процент.

"Като станах министър-председател, разбрах, че думата любов не съществува, всичко е само пари", заяви Борисов. Народите ни са научени да харчат повече, отколкото произвеждат. Затова Европа се тресе в тази криза, каза премиерът.

„Като изляза от политиката - това ще е краят”, каза още премиерът. Толкова неща е направил срещу Килърите и другите престъпници, кой ще го остави жив. Преди бил сам, но сега е същото и с Цветан Цветанов, „и за него се притеснявам”, посочи Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


445
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
364
2
 
8
 
! Отговори
BOSS преди 13 години
Всъщност изследването на Икономист прави връзка между размера на доходите и щастието в дадена държава. България имаше щастие в пъти по-ниско от други страни с подобни доходи. Причината при нас очевидно не са доходите.
363
4
 
16
 
! Отговори
Беби преди 13 години
Б.Борисов се дължи като девствена булка: не иска никой да му поставя никакви условия,а иска да извива ръцете на всички, като ги принуждава по неджентълментски, т.е. мутренски начин да го подкрепят. И това поведение в съзнанието на Б.Борисов изглежда се оценява като "пичовско", като "мъжкарско" - или като не знам какво.
362
2
 
8
 
! Отговори
МЕGI преди 13 години
Вкупом трябва да бъдат изритани и лустрация за всички ченгета и доносници от държавните органи. Хайде на свободния пазар да бачкат, като всички останали...))
361
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да живее правителството на ГОЛЯМОТО НИЩОНЕПРАВЕНЕ и НЕСПИРНОТО ГОВОРЕНЕ (основно на глупости).Тука има - Тука нема.Ура, другари мутро-милиционери!
360
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Има ли някой министър да не е сменен освен Цветанов?.Излиза вярно че рибата се омирисва от главата.
359
1
 
15
 
! Отговори
Ясно като бял ден преди 13 години
Тия на снимката и двамата са бивши комунисти и ченгета на ДС(КГБ)! А ние чакаме Закон за ЛУСТРАЦИЯ!?
358
2
 
12
 
! Отговори
ДЕМОКРАТ преди 13 години
Надявам се това правителство...да е последното червено правителство на България!
357
0
 
7
 
! Отговори
Васко преди 13 години
Добре казано.Напълно те подкрепям и дай боже все по вече хора го разберат това.
356
0
 
12
 
! Отговори
български ИДИОТ преди 13 години
MИЖИ кьорчо - Бойко ке ти БАЕ!Махна едно ченге,а окло него и гоце - е фраш от шестаци с патлаци!Майка ни жалка Българио! Бог да ни пази!
355
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Чудесно сега чакаме твоята оставка тиква
354
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ех. Га гласувахте, не знаехте ли че Борисов е бил член на БКП? Не знаехте ли че е охранявал най-големият в БСП и задължително е имало пълно сътрудничество между Борисов и ДС? Знаехте. И го избрахте.Сега не мога да разбера, защо ревете? Аз толкова се радвам, че ни управляват комунисти. Най-накрая народа сам разбра какво е добро за него. Не някакви смахнати социалисти, ами баш комунисти! Разликата я виждате, предполагам. Какво беше при Сергьо, какво е при Борисов!
353
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Боко на тая снимка е уникален :) Сигурно слуша за "шибаният народ" и хапе устни от яд.
352
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не разбрахте ли , че този елементарен , простоват човек , иска, поради грандоманията си , да увековечи СЕБЕ си - с мангизите на ЕС .. Той дори и своите си НЕ защитава- интересува се само от СЕБЕ си .Самовлюбен *** ..ЗА НИКОГО не дава и пет пари ...Няма философия и идеи , принципи ?..Играе театър в Европа, но онези си мълчат , защото НИЕ сме си го 'избрали "..)) Ще уволни този - онзи от ДС , мангизите на цветето и стотици други кримита - са на сигурно място ..Мечтае да е вечен в политиката - заедно с Цветанов - президент !!?/..Това е ..Комуно мечти и грандомания , съчетана с нисък коефициент на Ентелегентност ..)))) Той не е нито ляво , нито десно центрист .Не е учил - да бъде някакъв .)..Той е никакъв..Просто мутра на прехода ... Е ,ако може да е и мутра - с паметник ..))) Затова мечтае..))
351
1
 
5
 
! Отговори
Mickey преди 13 години
Да ти имам "диаспората" ! Много широка и рзхлабена, бе :))))) Клоун !
350
1
 
6
 
! Отговори
Mickey преди 13 години
Ами защо комуниста Боце-Матряла, въобще назначи мощите на комуниста Божо ***? (отговора се крие във въпроса)Како оня дето ходил из джунглата дни на ред, с релса на гърба си! Та ако го нападнел тигър, да хвърлил, щото щял да бяга бързо:))))Бай Колю , ти да не си тоя дето измисляше лозунгите на БКПто, бе??? Как тъй само ГЕРБ а долу БСП ? Че нали двете са рожби на БКПто бе?:)))) Или на ГЕРБ партийните книжки са фалшиви, а?
349
4
 
4
 
! Отговори
от Северна Тракия преди 13 години
жалко! господин Димитров е изключително образован човек и определено губим от това, че си подава оставката! Борисов не приемай!!!! промени си мнението, цяла България и цялата българска диаспора в Гърция, Кипър, Армения, Шотландия, Испания и т.н. стои зад господин Димитров
348
1
 
4
 
! Отговори
granik преди 13 години
Никой не ти е искал мнението *** фусто. Бягай да си лакираш ноктите и да раждаш.
347
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аз ще гласувам за Боко Тиквата, сега по-добре ли ти е ахмак?
346
4
 
11
 
! Отговори
B:BOKLUK преди 13 години
Има ли нормален човек, който да гласува за Боко Тиквата, Цецко Апартамента, Дянков, дебелата Фидосова, грозната цецка, малумната желева, фалшивата калинка, лудата ана-марийка борисова, бедната цветелинка, лъчо мозъка, 16те телефончета и още, и още виждате ли се бе "мозък"
345
2
 
9
 
! Отговори
K47 преди 13 години
Има ли нормален човек, който да гласува за Боко Тиквата, Цецко Апартамента, Дянков, дебелата Фидосова, грозната цецка, малумната желева, фалшивата калинка, лудата ана-марийка борисова, бедната цветелинка, лъчо мозъка, 16те телефончета и още, и още виждате ли се бе "мозък"