Премиерът: Чакат Първанов да се изкаже и рейтингът ни е стабилен

"Муудис" е потвърдила оценката ни "стабилна перспектива"
Обновена: 22 дек 2010 14:26 | 22 дек 2010 14:10,
136
Премиерът: Чакат Първанов да се изкаже и рейтингът ни е стабилен
Снимка: БГНЕС

И другата кредитна агенция – "Муудис", потвърди рейтинга на България – стабилна перспектива. Това съобщи премиерът Бойко Борисов, който е на официално посещение в Ливан.

В отговор на критиките на президента Георги Първанов, който каза, че България не се нуждае от шериф, а от добър стопанин, и че премиерът е слаб и правителството няма да придвижи големите енергийни проекти, Борисов каза:

"Все едно чакат само г-н Първанов да се изкаже и веднага ни потвърждават положителната перспектива на България".

Премиерът се срещна с българи, живеещи в Ливан, и с ливанци, завършили висше образование в България.

Още по темата

Присъстващи на срещата поздравиха Борисов за реформите, които прави неговото правителство.

Като най-главен за тях беше поставен въпросът за директни полети между Бейрут и София.

Бяха обсъдени и въпросите за гражданството, както и откриването на български културен център в Ливан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Че се тъкаляме по наклонената плоскост е факт , че песпективата е стабилна също ,само че надолу или нагоре се тъкаляме е неивестното в това уравнение.
52
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
тази статия би изглеждала по-реално ако бе написана за КУКИТЕ ОТ ГЕРБ и СРС тата те и в момента го правят
51
0
 
8
 
! Отговори
Николай Младенов преди 13 години
Николай Младенов е роден на 5 май 1972 в семейството на дипломати отт.нар."живковска дипломация". Като малък е живял в Индия, а послеи в Холандия. Баща му Евтим Младенов, който от 2006 година е покойник, е бил ченге - радист в различни посолства. Майка му ...е Неда Младенова. По професия е лекар - педиатър и вече е пенсионер. Николай Младенов влиза в Английската гимназия в Софиякато внук на активния борец против фашизма и капитализма. НиколайМладенов е и последният комсомолски секретар на Учкома на ДКМС в 114-та столична Английска гимназия, която завършва през 1990 г. Приет е в Университета за национално и световно стопанство, специалностМеждународни отношения, където завършва висше образование през 1995 г. На следващата година получава магистърска степен по военни науки от Кралския колеж, Лондон, където защитава дипломна работа на тема Израелските ядрени сили. Масон.Не е служил в българска казарма, но според непроверена информация, е преминал тайно военно обучение в израелската армия - факт, малко известен в България. Между 1996 и 1998 г. заема поста програмен директор на фондация Отворено общество, София. Следва длъжност като програмен координатор в Социалния отдел за България на Световната банка. През 1999 основава Европейския институт в София и е негов директор до 2001. Междувременно Младенов се запознава с Надежда, по баща Парунова, по първи мъж Михайлова, по втори Нейнска, на международен форум и с малко помощ от масона Иван Станчов. Така той се озовава на 5 място във Варненската листа на ОДС за изборите 2001.Надка, която е водач влиза от София и Младенов става депутат. През 2002 Надка, ставайки председател на СДС, прави Младенов член на НИС, преди да е станал член на СДС. През 2003 на местните избори Николай Младенов взема 200 хил. долара от ***-аджии, за да наложи в СДС издигането на малкоизвестната и малкопопулярна юристка Ванухи Арекелян за кандидат на СДС във Варна, срещу което на самата Арекелян е обещано да стане шеф на Варненския окръжен съд. *** изпълняват договореното и Ванухи става шеф на съда, Николайчо е по - богат с 200 хил. долара, а Кирил Йорданов - преизбран за втори път. Бившият шеф на СДС във Варна Янко Станев разполага със снимки, където се вижда как Младенов взема доларите, поставени в една картонена кутия за обувки. От 22 февруари 2004 г. заема поста заместник-председател на СДС, който напуска през 2005 г.От 2007 г. работи като консултант на Световната банка, Международния републикански институт и Националния демократически институт в България. Говори руски, английски, френски език и иврит. Шампион по прескачане от партия в партия същи Марио Тагарински. Беше в СДС, после стана съосновател на Гражданското сдружение Европейски демократичен път заедно с Димитър Абаджиев, после в ГЕРБ.
50
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Личи че си поръчков писар и затова от мен ДА ГО ДУХАШ!
49
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хохо, *** червени, сменяйте си памперсите, че осмърдяхте интернет пространството :)) Айде няма ли да идват вече избори, да видите тогава цирк :)
48
1
 
2
 
! Отговори
До пост № 38 преди 13 години
Приятелю, ти грешиш. Николай Младенов не е от ДС. Баща му е от ДС. Чети по-горе коментар с ник "Николай Младенов".
47
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе каква мания ви гони за платени "драскачи"? Ама вие герберите вече навсякъде виждате конспирации и заговори срещу великият ви вожд - Тиквата. Само някой да напише нещо, което не се връзва с партийната ви повеля и веднага - платени драскачи. Болни мозъци, вижте каква беда докарахте с вашата Тиква.
46
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Муудис" е потвърдила оценката ни "стабилна перспектива"Борисов негово величество гласоподавателя , ще си даде оценката през месец октомври 2011година и тя , ще е най точната
45
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
интересни неща пишеш ... но кой е този сайт завършващ на .тк? другото което ми е странно е защо се използва ГОЦЕ вместо името на президента ? никое уважаващо себе си "издание" не би го направило ... а пасажа за Атака не се коментира ....
44
0
 
14
 
! Отговори
Nobody преди 13 години
Чудесно. Може ли да намудите парното и тока малко надолу по тоя повод?
43
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Незнам тиква ли си кво си, ама от теб лъха простотия от всякаде.
42
3
 
21
 
! Отговори
Цербер преди 13 години
ББ да каже защо препоръчва на българските майки с доход 240 лева на месец да не раждат. Стига е мерил рейтинг, че от това мерене ще измрем от глад. На правителството му пречи собствената невероятна некадърност.
41
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Браво на премиера , вече като влезеш в магазина и като кажеш паролата "МУДИС ",ти ти връчват една количка и не те пускат докато не я напълниш с безплатни стоки , браво доживяхме. Ще пробвам "МУДИСА" и в енергото , сигурно и там ще работи. Само че къде са магистралите в това изказване ? Нещо започва да го хваща амнезията , но за сега и "мудиса" е достатъчен.
40
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
само за инфо --- Moody's оценихо много позитивно Lehman Brother's седмица преди фалита им ... но това са само детайли
39
15
 
7
 
! Отговори
Платените драскачи преди 13 години
Обвиняват депутатът Кирил Добрев, че се е наел със задачата да намери млади хора, които денонощно да следят новините в интернет свързани със сегашното правителство и срещу 1000 лв. да използват възможно най-циничен и безпардонен език срещу Бойко Борисов и хората му, твърдят източници от Позитано, цитирани от Etrud.tk.Президентът Първанов не си поплюва, добавят още от електронното издание. На прицел са взети и депутатие от Атака. Точно преди Коледа тече мащабна акция на Гоце, а неговите емисари, които ежедневно обикалят по-малките градове и села, пропагандират с пълна сила червените си схващания. Целта им обаче е друга. Не толкова да се опитат да подменят народния вот, а да свалят правителството преждевременно. Ето защо АБВ-то на Георги Първанов бе създадено. Макар че Гоце отрича целта наboiko borisov cvetan cvetanov 300x199 Срещу 1000 лв. Гоце е велик във форумитеЗа разлика от Гоце, Борисов доста по-често се усмихваАБВ да бъде впускане в битка за президентските избори догодина, то това не му пречи да създаде онлайн група, която денонощно да пише вулгарни изрази по адрес на управляващите.*** война ли играе Гоце?Ако тази практика да се плаща на хора, които да пишат мили думи за президента и да го изкарват велик, какъвто всъщност не е, защото велики хора в България няма, на практика се окаже вярна, то войната срещу премиера Бойко Борисов ще е ***. Колко ли народ за месечна заплата от 1000 лв., ще се навият да пишат абсолютни лъжи и даputar 300x195 Срещу 1000 лв. Гоце е велик във форумитеСрещу 1000 лв. изкарват Гоце велик?промиват мозъците на потребителите с форумни пропаганди? От Etrud.tk разкриват още, че форумците имали точни указания какво да пишат, но работата не била никак лесна.Какво са няколко хиляди лева дадени за платени коментатори в нета, срещу новия брониран мерцедес на Гоце, запитаха хора от народа. Вчера Razkritia обясни подробно обвиненията срещу Първанов, че е ограбил Българската Коледа, за да се сдобие с луксозното возило.
38
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тиква, Николай Младенов е от ДС, нали каза, че щеше да ги махаш всичките от ДС, явно пак мериш с двойния аршин на наши и ваши!
37
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
mai ne samo cveta na saita e 4erven a i horata vav foruma tuk,pulna tragedia sme bulgarite.ve4no ni dai da revem
36
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
do 33 da ne si zavar6il 8 mi klas
35
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
na men mi xaresva borisov da me zaliva otkolkoto parvanov ili stani6ev
34
3
 
16
 
! Отговори
babavi преди 13 години
Боко може и да не знае, но стабилна перспектива не е същото като положителна перспектива.