ГЕРБ затъва, коментира Командира

"С вота Борисов се опитва да си върне инициативата"
Обновена: 19 яну 2011 09:14 | 19 яну 2011 09:07,
434
ГЕРБ затъва, коментира Командира
Снимка: Булфото

Решението на премиера Бойко Борисов да поиска вот на доверие към кабинета не ме изненада, коментира лидерът на ДСБ Иван Костов.

Още по темата

"ГЕРБ в момента изглежда като партия, която е изгубила възможността да задава събитията и да диктува това, което се случва в страната.

Като че ли ГЕРБ затъва в отговор на чужди провокации. Ето например, тази тема със СРС-та измества всички останали теми на правителството.

И това е начин, и това беше заявено от ГЕРБ чрез вота на доверие, те да се опитат да си върнат инициативата.

Бойко Борисов трябва да направи всичко възможно, за да върне важните въпроси, защото гражданското общество е изтерзано от тази милиционерщина – някакви хора вадят непрекъснато някакви СРС-та, всички се занимават с четене на СРС-та – това просто става едно шизофренно състояние, това не е демократично гражданско общество, то се занимава с други въпроси, то се занимава с важните за него въпроси, а не с такива провокации”, коментира Командира пред БНТ.

"ГЕРБ не е на власт, за да краде и Бойко Борисов не иска да бъде премиер за 10 месеца или година", обяви на свой ред, депутатът от ГЕРБ и член на Изпълнителната комисия на партията Павел Димитров.

"Мотивите, с които министър-председателя Борисов ще поиска вот на доверие са, защото той не желае да участва в един вот на недоверие от провалили се политици и от хора, свързани с организираната престъпност.

На второ място той иска да стане ясна за хората истината, защото винаги е говорил истината, дори използва други думи и каза: Аз съм играл винаги в истински мачове и за това искам да се разбере, да видят хората кои подкрепят правителствоjf и кои не го подкрепят, и кои искат да се върне тройната коалиция на власт или Първанов да управлява със служебно правителство.

Това са основните мотиви, които премиерът Борисов изтъкна пред Изпълнителната комисия на ГЕРБ. Предизвикателствата са основно към Синята коалиция", завърши Димитров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


434
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
289
8
 
7
 
! Отговори
коко преди 13 години
Аман от изкопаеми като тебе Костов,20 г само мрънкате ,а нищо не направихте за тоя народ.Пенсионирай се
288
8
 
4
 
! Отговори
костов преди 13 години
до wiktorХАХАХА аз тъкмо се чудех ,каква е тая подкрепа за Костов. Няма лошо хората да имат мнение ама изведнъж всички костовисти да се съберат да пишат и гласуват тука :). "Балкан" го шитнаха не се надявайте на комисионна :)
287
6
 
14
 
! Отговори
Боко, Боко, Боко... преди 13 години
Бабаит Боко трябваше да се вслушва в съветите на по- умните от него, но не! Той се мисли за най- лъчезарният, за най- честният, за най- безпристрастният и за най- харизматичният от всички други.
286
1
 
9
 
! Отговори
ТЪП САЙТ преди 13 години
В този сайт новините звучат, като СРС . Думите на Костов "КАТО, че ли ГЕРБ затъва" са написани като ЗАГЛАВИЕ - " ГЕРБ ЗАТЪВА" ашколсун и редактор. Къде са новините за ЯНЕ ЯНЕВ ???
285
3
 
14
 
! Отговори
КараИбрахим преди 13 години
Търсете следващия си месия.И този се поосра.
284
2
 
11
 
! Отговори
w преди 13 години
ГЕРБ потъва, а Костов ще се държи ли за него докато набира дълбочина, ангажирайки с тази си позиция и свестните симпатизанти на ДСБ?
283
1
 
25
 
! Отговори
wiktor преди 13 години
Колеги, оценките към коментарите тук се манипулират! Това става като една новина се отвори в няколко таба на браузъра и във всеки таб се гласува. В резултат на това коментара получава сборна оценка от гласовете от всички табове. Така че гласовете не са реалистични!
282
3
 
6
 
! Отговори
ррррр... преди 13 години
герб се погреба завинаги на къде сте тръгнали бе мендили с тоя вот на доверие и то по заповед на бащицата,вие найстина нищо не разбирате от демокрация и демократично управление на народната маса,само *** и мутри биха ви одобрили милиционерските похвати....
281
6
 
16
 
! Отговори
МЙ преди 13 години
Моето лично мнение е,че най-добре се живееше по времето на правителството на Иван Костов и по времето когато той беше министър на финансите и отново бих го подкрепила на изборите
280
8
 
5
 
! Отговори
костов преди 13 години
Тоя потънал седесар, явно разбира много от потъване. Сега му е времето пак да направи фондацийка но само след като Яне и Станишев пак му дадат митниците!
279
4
 
12
 
! Отговори
унука ти преди 13 години
Дядка , не ме интересува дали е командир или не, но искам Българията от времето на неговото управление. Дедки като теб не измираха от глад и доцентите не караха *** таксита.
278
1
 
1
 
! Отговори
AZIA преди 13 години
След втората ми атака жена ми също помисли, че е "изпуснала инициативата". Аз я успокоих, като й казах, че след шест месеца пак ще има удоволствието да й се наслади.
277
0
 
7
 
! Отговори
Дани преди 13 години
Повръща ми се от всички партии и политици!!!Всичките са еднакви .Българският народ сме овце и затова ни стрижат както и когато искат!Най добре да обявят шап и да ни преспат "хуманно",а не всеки ден да ни вливат по малко отрова и ние да сме в несвършваща агония!!!
276
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Гоцето ли да състави правителство?С неговите 15% подкрепа?
275
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Българите нямат потенциал да се управляват сами.Политическата и икономическа безизходица е тотална.Поредният им герой се оказа само едно сламено плашило.Това е краят на пътя за българите. Айде още един ляв състезател предвещава края на света.
274
10
 
2
 
! Отговори
скиптик-мръсник преди 13 години
ГЕРБ потъва - каза дженерала - елате да се хванете на моя по-теьък камък, да не се мъчите...От трън та на глог... Мама ви *** серГейове, командири-*** и соколи-сополи...
273
5
 
9
 
! Отговори
wiktor преди 13 години
Ако правителството падне, президентът трябва да състави служебно правителство, което да организира предсрочни избори в рамките на няколко седмици. Тоест пълен хаос - това не е изгодно за България, особено в този момент.
272
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
на бъгарите проблема им ече са компетенти за всичко а никой не си гледа работата
271
0
 
0
 
! Отговори
Ivan преди 13 години
Следят с чипове коне и магарета - Вестник КонкурентСледят с чипове коне и магаретаВсички магарета и коне, които се ползват за впряг, от следващата година ще се движат с поставени чипове, съобщи директорът на ветеринарната служба в Монтана д-р Людмил Антов. Това се случва заради изискванията на Европейския съюз, уточни ветеринар 1 в града на Огоста.Кампанията в България започна преди време с имплантирането на машинките на състезателните коне и конете за разплод. Без тях животните не могат да напуснат страната.Собствениците на впрегатни животни ще трябва да подготвят по-малко от 20 лева, за да се снабдят със заветния чип. 12 лева са необходими за издаване на документ.С малко над 6 лева пък ще трябва да се бръкнат стопаните за самия чип. Данните за конете и магаретата се въвеждат в единна система, поясни директорът на регионалната ветеринарно-медицинска служба.Около 6 300 са конете и магаретата в област Монтана. Ако собствениците не извършат идентификацията, ще им бъде налагана глоба. Минималната санкция е 50 лева, при повторно нарушение глобата скача на 150 лева. Ако и след това магарето е без чип, собственикът му ще се изръси с 500 лева, категоричен беше д-р Антов.Повечето от добичетата, които се впрягат в каруци, са собственост на роми. Това притеснява ветеринарните инспектори, защото хората от махалите трудно ще бъдат накарани да се захванат с процедурата. Стопаните в селата, които имат каручки с магарета или коне, ще бъдат уведомявани от местните ветеринарни лекари.
270
3
 
7
 
! Отговори
АЛОООООО преди 13 години
АЛОООООО, Днес бг, пак го покрихте ЯНЕ! Пак сте се снишили! Днес нямате повод да му се кефите!!!!!