ГЕРБ затъва, коментира Командира

"С вота Борисов се опитва да си върне инициативата"
Обновена: 19 яну 2011 09:14 | 19 яну 2011 09:07,
434
ГЕРБ затъва, коментира Командира
Снимка: Булфото

Решението на премиера Бойко Борисов да поиска вот на доверие към кабинета не ме изненада, коментира лидерът на ДСБ Иван Костов.

Още по темата

"ГЕРБ в момента изглежда като партия, която е изгубила възможността да задава събитията и да диктува това, което се случва в страната.

Като че ли ГЕРБ затъва в отговор на чужди провокации. Ето например, тази тема със СРС-та измества всички останали теми на правителството.

И това е начин, и това беше заявено от ГЕРБ чрез вота на доверие, те да се опитат да си върнат инициативата.

Бойко Борисов трябва да направи всичко възможно, за да върне важните въпроси, защото гражданското общество е изтерзано от тази милиционерщина – някакви хора вадят непрекъснато някакви СРС-та, всички се занимават с четене на СРС-та – това просто става едно шизофренно състояние, това не е демократично гражданско общество, то се занимава с други въпроси, то се занимава с важните за него въпроси, а не с такива провокации”, коментира Командира пред БНТ.

"ГЕРБ не е на власт, за да краде и Бойко Борисов не иска да бъде премиер за 10 месеца или година", обяви на свой ред, депутатът от ГЕРБ и член на Изпълнителната комисия на партията Павел Димитров.

"Мотивите, с които министър-председателя Борисов ще поиска вот на доверие са, защото той не желае да участва в един вот на недоверие от провалили се политици и от хора, свързани с организираната престъпност.

На второ място той иска да стане ясна за хората истината, защото винаги е говорил истината, дори използва други думи и каза: Аз съм играл винаги в истински мачове и за това искам да се разбере, да видят хората кои подкрепят правителствоjf и кои не го подкрепят, и кои искат да се върне тройната коалиция на власт или Първанов да управлява със служебно правителство.

Това са основните мотиви, които премиерът Борисов изтъкна пред Изпълнителната комисия на ГЕРБ. Предизвикателствата са основно към Синята коалиция", завърши Димитров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


434
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
309
7
 
7
 
! Отговори
ГЛАС НАРОДЕН преди 13 години
КОСТОВ ДОГОДИНА СЕ ПЕНСИОНИРА -- става на 63, затова иска сега преди пенсия да изкрънка някой министерски пост, че да вземе после по-голяма пенсия. Макар че мястото му е в затвора, ако има някаква справедливост в България.
308
3
 
7
 
! Отговори
КНК преди 13 години
Анонимнико,България беше в пълен разгром след управлението на Жан Виденов. След управлението на Костов приеха България в НАТО и ЕС.Така включиха страната в списъка на нормалните държави.Вече 10 години след него правите всичко възможно пак да станем "черна" държава и бригадите на мутрите,ръководени от комунистите и ДС,пак да тръгнат из страна за да грабят, бият и убиват безнаказано.Какво печели народа от това?НИЩО!!!Са мо предателите и *** избуяват като бурени на народната нива.
307
1
 
6
 
! Отговори
КараИбрахим преди 13 години
Роби сте.Дори след като ви наричам роби,никой няма смелостта даже да ме напсува,защото знаете,че е вярно.Това ли са достойните българи - страхливци и стадо овце?Затова винаги ще ви управляват гладни и кръвожадни върколаци,защото съдбата на овцата е да бъде изядена от вълка.
306
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Това е част от националната сигурност и аз не искам на моя премиер, на моята държава разговорите и гласът да се чуват в общественото пространство, да се коментира, да се преиначава и да се злоупотребява с това", смята Попова.Министърът на регионалното развитие Росен Плевнелиев също заяви, че има проблеми със сигурността и трябвало да се вземат мерки, което включвало въвеждането на всякакви правила и реформи.ОЛЕЛЕ ПОЗНАЙТЕ КАКВО ЩЕ СТАНЕ В ИМЕТО НА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ - ЗАПОЧВА ДА ПРИЛИЧА НА ПОДГОТОВКА ЗА ПРЕВРАТ, ДИКТАТУРА И ПОЖИЗНЕНО УПРАВЛЕНИЕ НА БОЙКО . РАЗПРАВА СЪС ВСЯКАКВИ СРЕДСТВА С ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПРОТИВНИЦИ И ЗАГРАБВАНЕ НА ЦЕЛИЯ БИЗНЕС В БЪЛГАРИЯ ОТ БОЙКО И ПРИЯТЕЛИ СПРЕТЕ ГИ !!!!
305
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
...Ще затъне Синята коалиция, ако не преосмисли позицията си и не гласува в подкрепа на Правителството! после да не кажат, че не са знаели...!
304
9
 
5
 
! Отговори
Распутин2 преди 13 години
Излиза, че с този вот Борисов цели да затвори устата на Костов. И всъщност най-потърпевшите от този вот на доверие ще са сините. Хубаво е Костов да се замисли, как така от поддържник на първото що годе нормално правителство от 20 г. насам, се превръща в противник, срещу когото се започва стратегическа политическа игра. И накрая ще го отнесе така, че СДС и ДСБ ще изчезнат яко дим, подобно на царя. . .
303
5
 
6
 
! Отговори
Распутин1 преди 13 години
Костов, както обикновено, се прави на много умен и ловък играч, и се заиграва стратегически с Борисов. Това ми прилича на игра на нерви, с цялото пъчене и демонстриране на "велики" принципи. Още отсега е видно обаче, че поставя неизпълними искания, с които Борисов няма да се съобрази(Цветанов, Танов и т. н. ). Тогава какво остава - да гласуват против. И да се подредят в една редичка с БСП, ДПС, РЗС! Ха да ги видя сега симпатизантите на СК! Как ще преглътнат този нов "съюз"?
302
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
След тоя крадлив *** със сини венци България беше в пълен погром-като след война и сега има наглостта да дава съвети и публично да прави анализи.Виж кой говори?!20 години БГ беше методически ограбвана,източвана,ошмулена,народа добре одран...
301
1
 
3
 
! Отговори
иван преди 13 години
Анонимния, четеш прекалено много конспиративни с недоказан произход източници. Това което казваш е толкова тъпо че дори не е смешно.
300
3
 
7
 
! Отговори
КараИбрахим преди 13 години
Роби сте вие,роби.Затова всеки ви работи.Робски душици носици.Довечера пак ще се напиете и ще забравите всичко.Утре пак ще псувате,но вечерта отново ще сте безпаметни след ракията.
299
5
 
5
 
! Отговори
Чистота преди 13 години
Една къща(България) докато не се разхвърли, почистване не се прави. В момента Борисов разхвърли всички коромпирани и те дигнаха пушилка, сега остава прахта да слегне и да се измете, тогава България ще тръгне напред
298
7
 
17
 
! Отговори
Съгласен с 310 преди 13 години
И моето лично мнение е,че най-добре се живееше по времето на правителството на Иван Костов и по времето когато той беше министър на финансите и отново бих го подкрепила на изборите.... но затова някой трябва обективно да тегли "калема" и да анализира резултатите.
297
3
 
4
 
! Отговори
КараИбрахим преди 13 години
Агата много добре знаеше,какъв таралеж си вкарахте в гащите,затова цяла нощ на пресконференцията след изборите не спря да се подхилква.
296
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Това е част от националната сигурност и аз не искам на моя премиер, на моята държава разговорите и гласът да се чуват в общественото пространство, да се коментира, да се преиначава и да се злоупотребява с това", смята Попова.Министърът на регионалното развитие Росен Плевнелиев също заяви, че има проблеми със сигурността и трябвало да се вземат мерки, което включвало въвеждането на всякакви правила и реформи.ОЛЕЛЕ ПОЗНАЙТЕ КАКВО ЩЕ СТАНЕ В ИМЕТО НА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ - ЗАПОЧВА ДА ПРИВЛИЧА НА ПОДГОТОВКА ЗА ПРЕВРАТ И ПОЖИЗНЕНО УПРАВЛЕНИЕ НА БОЙКО
295
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не затъва , ами направо си потъва !Оплетоха се в тяхните лъжи и интриги !
294
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Иван Костов е политически труп!А в момента вади скелети от гардероба(Русия,ДС,Комунистите).Тоя на времето и така дойде на власт.С анти-комунизъм и анти-руско говорене.Този *** е с психически отклонения.И който твърди че костов разбира от икономика е определено неграмотен в тази област.НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ КАК КОСТИЧА КАТО ПАДНА ОТ ВЛАСТ СЕ СКРИ И ДУМА НЕ ОБЕЛИ 2 ГОДИНИ.Честните и открити хора НЕ СЕ КРИЯТ!
293
8
 
16
 
! Отговори
Нагъл преди 13 години
Това е вашият Бойко на който гласувахте доверие!!Това е бойко който киска да окраде и съсипи България!!! доло ГЕРП доло Бойко!!!!искаме един по-добър живот в който всички да сме доволни.. толкова ли е сложно, че сменихме 100 партии и всяка се опитва да оакраде България и хвърлят прах в очите на Българите, толкова много ли искаме, защо една партия не се хване сериозни да направи България една хубава и добра държава за живеене,толкова ли е сложно да има работа за всеки и да няма гладни мамкаму?
292
6
 
15
 
! Отговори
КараИбрахим преди 13 години
Къде остана въодушевлението от преди година и половина?Тогава ви казах,че сле две години Бойко ще го псувате,а след 4 ще отиде при Костов и Царя.Естествено,че никой не помни.
291
0
 
9
 
! Отговори
Дени преди 13 години
"Правителствената администрация ще разполага с 2,4 млн. лв. за допълнителни възнаграждения и плащания за персонала през тази година. Това става ясно от разбивка на бюджета на Министерския съвет, публикувана на сайта му."Честито на правителството ! Да му мислят хората .
290
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мда...по времето на СДС Костов подписваше документи освобождаващи от мито вноса на разни стоки на "наши' хора и после се правеше на много изненадан - "тоя подпис,не е моя....ама то щом експертизата казва , че е моя почерк, значи е моя, ама вижте, той е подписан на неудобно място..явно не съм го подписвал официално":)))Ако при Костов беше супер нямаше да го издуха НВС2 и щеше да има и 2-ри и 3-ти мандат и за МП и за президент от СДС, нали:)