Борисов не помни да е пращал ЕГН-та

Истинските разговори били по-къси от публикуваните
Обновена: 28 яну 2011 16:31 | 28 яну 2011 14:51,
243
Борисов не помни да е пращал ЕГН-та
Снимка: БТА

"На ден водя стотици разговори". С този аргумент премиерът Бойко Борисов блокира всички журналистически въпроси по конкретиката в разговорите му с шефа на митниците Ваньо Танов.

По отношение на първия – от 13 март 2010 година, когато призовава да не се „закача” Мишо Бирата, Борисов е категоричен, че не може да си спомни дали е казал точно тази фраза.

Същото е и с второто, шуробаджанашко СРС. Докато Ваньо Танов отлично си спомни, че не е набирал ЕГН-та, шефът му Борисов не може да се сети дали му е изпращал такива на SMS.

На това разчитали и противниците, че няма с какво да се сравнят публикуваните записи.

„Всичко, което се променя в изреченията – те разчитат, че никой не си го спомня. Понеже няма носител, с който да се сравни – те разчитат на това”, посочи премиерът. Борисов обаче си спомни разговора с футболиста Вучката на игрището за футбол.

Футболният му партньор се оплакал: „Абе, шефе, толкова време съм на аерогарата – ти дойде и ме махнаха”. По тази причина самият Бойко Борисов подозира провокация.

Премиерът изключи възможността Вучката да е уволнен, защото играе на мач в работно време. Игрите били и по време на предишния мандат.

Още по темата

Бойко Борисов отново намеси името на Георги Първанов в конспирацията срещу него. По думите му тонът за атаката е бил зададен още когато държавният глава реши да публикува стенограма от разговора си с финансовия министър Симеон Дянков.

„Начинът, по който и той, и БСП се опитват да ги използват – за мен е красноречив, че стоят зад тях. Те не биха говорили неща, които не са проверени”, заяви премиерът. Той очаква войната да продължи поне до изборите.

Малко след края на изявлението си премиерът Бойко Борисов публично демонстрира в кулоарите на НС съпричастност към съдбата на обикновените хора.

Лично се наведе, за да помогне на телевизионен оператор, който се спъна заради блъсканицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
149
0
 
16
 
! Отговори
до 150 преди 13 години
Има избори .2013 , като те питат , не ходи за гъби.До тогава мисли кой искаш да ти е премиер.Успех
148
0
 
17
 
! Отговори
Таласъмчо преди 13 години
Колкото и да замиташ л*йната под килима те пак ще вонят.
147
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** народ .Точка.Лек ден.Точка.:)))))
146
6
 
18
 
! Отговори
az преди 13 години
Не искам Бойко да е мой премиер!
145
3
 
2
 
! Отговори
ДО 116 преди 13 години
ЛЪЗГАШ СЕ ПО ПОВЪРХНОСТТА "РЕАЛИЗИРАН ЧЕРВЕЙ"!
144
1
 
15
 
! Отговори
ДО ПОСТ 134 преди 13 години
Не мисля, че някой е имал съмнения в това дали записите са фалшификат или не. Но допускам , че от 1,6 млн. балъци (които избраха Борисов) няма как поне стотина от тях да не припяват в един глас с Мутрата. Към тях трябва да прибавим Иван, Андрей, Румяна Коларова, Бареков и не на последно място Антоний Гълъбов и Огнян Минчев. Не бива да забравяме и един клисав *** Иво какъв беше мисля, че Инджев.
143
14
 
4
 
! Отговори
до мрънкалниците преди 13 години
Гледам по спортните форуми плюете по Бербо, бил продажник бил кукла барби ....Тук плюете по Борисов , бил тиква , бил незнам си какъв ....Абе не виждате ли ,че това са най успешните българи в областите си , през последните години ...... Вие какво сте постигнали бе *** , умни , можещи , кадърни ....Не народ , а м.....а Точка.
142
3
 
18
 
! Отговори
БившКоренякСофиянец преди 13 години
Бойко, ти си тиква зелена!А от тиква зелена, семе се не взима!Хайде у чауша и да те няма!Лев от откраднатото да не похарчиш!Ни ти, ни другарите ти от ГЕРБ (комунисти)Почна да ми липсва Станишев!
141
2
 
17
 
! Отговори
Франсе преди 13 години
Франсетата викат,че записите били истински....и тия му завиждат,комунисти мръсни!
140
0
 
6
 
! Отговори
svefqf преди 13 години
Да махне и някой от компрометираните си съветници !
139
20
 
6
 
! Отговори
..... преди 13 години
Да живее Бойко и неговото правителство!!!Вива ....Пукайте се от яд червени ***...и въшката майка Първанов....
138
2
 
21
 
! Отговори
Тиквеник преди 13 години
Пази Боже Сляпо Да Прогледа, е казал народа.Но народа също сгреши този път.Тоест, ако пуснете помияра под масата, той се качва на масата!После си събира ГЕРБерчетата и ви опикава къщата!
137
1
 
21
 
! Отговори
deam преди 13 години
Сега пак да извадят някое социологическо проучване как му бил растял рейтинга на ББ. Мразя я тази държава! Искам да се махна час по-скоро от тука и да не се върна никога! След като е потвърдено на 100% ,че разговорите са напълно автентични как имат очи нагли парцали да се показват пред хората????
136
3
 
17
 
! Отговори
Бокосян преди 13 години
Нема такава държава!
135
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бойко, осъзнай се! Още не е късно! Покажи на народа, че още може да ти се вярва. Направи чистка, но почни от Цвъцко, нищо че ти е много мил. Маскара е тоя. После разритай целия министерски съвет и сложи нови хора. Разритай и шефовете на служби. Покажи, че не си като тях и наистина искаш тая България да я бъде. Освен това спомни си Клинтън - излезе и си призна за Моника и овалния кабинет. Народът му прости Бойко. Ако искаш да вървиш напред, излез, признай си и скай прошка от народа!
134
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да ходят да си звънят по ЕГН-тата у тях.
133
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
133Ма и ти недокле... си останал:)
132
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
127Верно е! Като беше кмет беше интересно! Пращаше мутрите да бият онези.....дето се опъваха за ***:) Като стана премиер излезнаха 500 подписа "фалшиви" Бокови:) Интересна работа! Че той не е ходил на работа:))))))))))))))
131
0
 
25
 
! Отговори
в-к.Галерия преди 13 години
Експертизата, поръчана от в. Галерия на независима европейска лаборатория в Париж, Франция, е доказала категорично, че разговорът между министър-председателят Бойко Борисов и шефа на Агенция Митници Ваньо Танов за Мишо Бирата, е абсолютно автентичен. Това съобщи зам.-главният редактор на в. Галерия Явор Дачков пред БНР.Дачков съобщи, че лабораторията е към френското Министерство на правосъдието, работи в тясно сътрудничество с парижката полиция и нейните експертизи се признават като доказателство във френските съдилища. Експертизата е пристигнала преди минути и е на 15 страници.
130
6
 
2
 
! Отговори
до 125 преди 13 години
Ти не помниш , вчера кой те е клецал , пък Бойко да помни миналата година какви смс -и е пращал. У левооо