Дянков иска черно на бяло руската позиция за тръбата

Отказът бил обичаен ход на Москва за "Бургарс–Александруполис"
Обновена: 16 фев 2011 13:13 | 16 фев 2011 13:13,
105
Дянков иска черно на бяло руската позиция за тръбата
Снимка: Булфото

Министърът на финансите Симеон Дянков заяви пред журналисти, че българската страна не е била уведомена официално за позицията на Русия за оттегляне от проекта "Бургас–Александруполис".

"Нито писмено, нито по друг начин българската страна е уведомена", допълни министърът.

Още по темата
По думите му това са обичайни ходове, които руската страна многократно е правила през последните години по различни проекти.

"Това е начин да се каже, че, ние, руснаците не сме доволни", допълни министърът.

Той припомни, че българската позиция е да се изчака оценката за въздействие върху околната среда на проекта, подготвяна от министерството на околната среда.

По-рано днес руски медии съобщиха, че „Транснефт”, „Роснефт” и „Газпром нефт” обявяват прекратяване на финансирането за строителството на петролопровода „Бургас–Александруполис”.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
0
 
0
 
! Отговори
owetaqbpufa преди 13 години
cBeZ4J , [url=xyfsdvjqpreh/]xyfsdvjqpreh[/url], [link=pthzcnysxisr/]pthzcnysxisr[/link], mabhqomjcoeo/
98
2
 
0
 
! Отговори
Влудимир Лилипуткин преди 13 години
Нещо не схващам тука , как тъй спиртосаните мосхавити кат са толкоз богати , искат да оберат " бедните " Българи ?
97
1
 
2
 
! Отговори
а дано! преди 13 години
А дано са се отказали, че нашите бъзльовци за *** за зеле не стават.
96
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ДЯНКОВ ...........ПОГЛЕДНИ БИЗНЕС СТРАНИЦИТЕ .ПЪЛНИ СА С ХОРА РАЗДАВАЩИ КРЕДИТИ ....С 100% ЛИХВИИИИИИИИИИИ ......НЕ Е ЛИ КРОЙНО ВРЕМЕ ДА ГИ УДАРИТЕ И ТЕХ ..ДЕЙСТВАЙ .....ТОВА СА ЛУКАНОВИТЕ ПАРИ ДЕТО ГИ ОТКРАДНА ...2 000 000 000 ДОЛАРА И ГИ РАЗДАДЕ НА ДЪРЖАВНА СИГОРНОСТ ..ПРИБЕРИСИГИ ...ТЕ СА НАШИ НА БЪЛГАРИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
95
0
 
0
 
! Отговори
до КПСС преди 13 години
да това е средния доход на населението в Москва , но приходи от наеми не се включват ... да не би всеки руснак да дава на аренда жилище , това не енормално .
94
2
 
0
 
! Отговори
До 65 преди 13 години
Верно е.. там има много за крадене.. олигарси.. изтрещели мужици... и каква ли не още ***.. а за корупция да не говориме.. ние сме ангелчета сравнение с там.Така че не ми ги хвали.. в такава среда само кавали могат да виреят.. тарикати и мошеници.Ти от кои си та се впечатляваш...
93
1
 
0
 
! Отговори
КПСС преди 13 години
Това е средният доход на глава от населението, не работна заплата - в него се включват и приходи от наеми например.
92
1
 
1
 
! Отговори
До 41 преди 13 години
То тази цена от 4,5 милиарда за белене е обявена май преди около 5 години.....ако почакаме още пет 100% ще удари и десятка. Просто няма начин - и материали и всичко поскъпва - това е реалността. Погледнете само цените на стоманата и цимента по борсите и ще ви светне за какво точно иде реч. Всичко останало е политика и нещата отиват към поговорката "Докато лудитесе налудуват, другите ще се натакУват...."!!!
91
1
 
0
 
! Отговори
до КПСС преди 13 години
ето ти фактите ! и не прекарвай фалшива информация !Среднедушевые денежные доходы (до 1998г. - в тыс. руб.), рубль,значение показателя за год2009г.Москва41890,8
90
0
 
0
 
! Отговори
галактика преди 13 години
до 80 - споделено ----- Същия проблем имах и аз ---- Някой пишеше глупости от мое име ---- Лошото беше това, че беше във връзка със смъртта на един музикант --- Получих критики от редица коментатори, без да знаят тази подробност, а на всичко отгоре и ме баннаха ---- Бях обидена и няколко дни не пишех нищо
89
0
 
0
 
! Отговори
ххх преди 13 години
ххххх
88
1
 
0
 
! Отговори
КПСС преди 13 години
До 92: Говоря ти с факти, докато ти пишеш глупости. Узбекистаец, таджикистанец или гнусен славянин - значение няма никакво. Щом си ***, получаваш малко. А в Москва средната заплата е като в София. Факт, който можеш лесно да провериш в сайта на Росстат.
87
0
 
0
 
! Отговори
до КПСС преди 13 години
Средната заплата в Москва е през 2006 година е 17900 рубли (или около 610 долара)виж какво ако си миризлив Узбекистанец в Москва то може да ги получаваш тези пари ,и ще работиш това което ти се каже без много да му мислиш ха ха ))виждам че се опитваш да повдигнеш българския стандарт , ама нема как да стане , нема кой да ти поверва ! така че взимай си 500 те лева и си мълчи !
86
0
 
0
 
! Отговори
До 84 преди 13 години
Теб те банват, а мен най-често ми показват стоп палка с надпис "забранен вход"!Но ако смяташ че сайта се командва от Големия Бял Брат, ето ти посолство с един широко усмихнат чичка.
85
0
 
1
 
! Отговори
До 84 преди 13 години
Теб те банват, а мен най-често ми показват стоп палка с надпис "забранен вход"!Но ако смяташ че сайта се командва от Големия Бял Брат, ето ти посолство с един широко усмихнат чичка.
84
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Чуждата *** Дянков иска ...И аз искам той да се измете от България, та да започнем да се оправяме, но той има задача да сгромоляса България и после по плана за Косовсия вариант!
83
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Дянков иска черно на бяло руската позиция за тръбата"Тоя не разбра ли, че не го броят за нищо и му пращат документи само след свършени факти :) След някоя друг месец ще си получи искането за обезщетение за "Белене", после искането за обезщетение по "Бургас-Александруполис". И тях няма да може да не ги плати, както не плаща на българските фирми.
82
3
 
0
 
! Отговори
КПСС преди 13 години
Средната заплата в Москва е през 2006 година е 17900 рубли (или около 610 долара). Средната заплата в София през 2007 година е 880 лв (или около 607 долара).Така че можеш да си вземеш Москвата и да си я завреш там, където слънце не огрява. Понимаешь?
81
4
 
1
 
! Отговори
хех:) до 65 преди 13 години
Да, а като махнеш Москва и Санкт Петербург какво остава с останалата част на Русия? Ти ги изкара първа икономика в света
80
0
 
0
 
! Отговори
Da -da преди 13 години
Ама слушай,драги - разбира се че днес и други са финансирани от САЩ в крайна сметка - виж им инвеститорите - но това не ти пречи да си кажеш мнението, освен ако те е страх че те бройкат.Ми те и целия интернет бройкат, но САЩ е свободна страна сума ти цайтове, които биха били забранени в Европа, са на американски сървери.По-страшно ще е ако почнеш да хвалиш Путин - тогава Фед направо могат да ти почукат на вратата...