Мартин Димитров: Кой назначи Петко Сертов?

Синият лидер се ядоса, че човек на БСП става зам.-шеф на БОРКОР
17 фев 2011 18:04,
130
Мартин Димитров: Кой назначи Петко Сертов?
Бившият шеф на ДАНС стана обект на спор в НС. Снимка: БТА

Кой назначи Петко Сертов за зам.-шеф на новия център за борба с корупцията и организираната престъпност БОРКОР. С този въпрос се обърна към ГЕРБ и Атака лидерът на СДС Мартин Димитров.

"Не ви ли е срам? Това е човекът на БСП и вие ще ни обвинявате после, че ние имаме колаборация с БСП. Срам нямате ли бе, колеги! Капка базов морал нямате ли? И сега, г-н Сидеров, знаете ли какво ще направя аз? Ще извадя всичките изказвания, които вие сте направили за ДАНС и Петко Сертов, и ще ви питам защо сега мълчите, като ми се правите на морален съдник? Ще питам същото и ГЕРБ", разпали се в парламента синият лидер.

Още по темата

Той дори цитира думи на премиера Бойко Борисов по времето, когато Петко Сертов е председател на ДАНС.

Тогава Борисов казва, че при Сертов службата е деградирала и подчертава, че престъпният свят знае методите, движението на документи, как работи системата, затова трябвало преструктуриране.

"Предполагам, че Сертов има достатъчно информация, която ще бъде полезна на това звено, за да се бори с корупцията", посочи от своя страна председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир Велчев.

Сидеров обаче не коментира пред журналисти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
6
 
27
 
! Отговори
ЕЙ БЪЛГАРИ, преди 13 години
Само СК ще ни спаси от този УЖАС мутренски,който е сковал България и нас българите! Бог да пази България! АМИН!
13
4
 
8
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 13 години
Ама този от Марс ли пада? Ми просто фракцията на БКП ГРОБ е закъсала за кадри и прилива от другата фракция. Така, както вървят нещата аз очаквам скоро, като бият шута на клоуна Цветанов и да го натирят да се занимава с партийна работа, на неговото място ще седне Запалката. Това е гробищарската партия.
12
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мартин Димитров: Кой назначи Петко Сертов? -----------------------------------------------------------------------Как кой бе, Мартине, ми НОВИЯ МОРАЛ.
11
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Когато се прави такъв орган той винаги се прави на паритетен принцип. Сертов е човек на червените, Николова на сините. Ако Борисов го направи само от Герб всички ще го обвиняват, че са негови хора и си мълчат за хората от Герб. Правилен ход е.
10
1
 
29
 
! Отговори
МУТРИТЕ на прехода преди 13 години
Бойко за сега си пази мутренското минало,но ако се кандидатира за ПРЕЗИДЕНТ-МУТРА,агент Алексей Петров - МУТРА ще каже всичко за него...МУТРА СРЕЩУ МУТРА! А шараните седат с отворени усти и шепнат"браво Бойкоооо"
9
1
 
27
 
! Отговори
онзи преди 13 години
Много лъже този Боко. не помни какво е правил и говорил. Но чичко Гугъл помни всичко. Защо не прие оставката на божо димитров, желева,,,фандъкова, шефката на статистика????? С такъв премиер лъжец и манипулатор държавата ни няма да има развитие.
8
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Алексей притисна страхливия Бойко в ъгала,заплаши го,че ще каже истината за него,като му нареди да върне СЕРТОВ и Бойко клекна... Не го гледайте,че е едър и курназ - това лъже...Има заешко сърце и приятелите му МУТРИ знаят това много добре и го ИЗПОЛЗВАТ!
7
2
 
38
 
! Отговори
ликтор преди 13 години
Браво Мартине !Поставете го тоя въпрос и пред ЕК !Петко Сертов -ДС комунист ,вместо да е в миманса ,Бойко пак го съживява !!!Давайте в тоя дух и хората ще гласуват за вас !!!
6
1
 
29
 
! Отговори
kortez преди 13 години
1.ЕЛЕОНОРЧЕТО НИКОЛОВА БЕШЕ НАЗНАЧЕНА ОТ РЗС И ЯНЕ ЗА СЪВЕТНИК НА КОМИСИЯТА ПО КОРУПЦИЯ, ТЯ МУ Е БИЛА И СЪВЕТНИК ПО СИГУРНОСТТА В ПАРТИЯ РЗС.2. ПЕТКО СЕРТОВ НАЗНАЧИ И ПОКРОВИТЕЛСТВА АЛ ПАТРОВ В ДАНС БОЙКО БОРИСОВ КЛЕКНА НА АЛЕКСЕЙ И НА ЯНЕ ЗА ДА ГИ УМИЛОСТИВИ И ДА СПРАТ ДА ИЗНАСЯТ ДОКУМЕНТИ И ФАКТИ ОТНОСНО ИСТИНАТА МИНАЛОТО И НАСТОЯЩЕТО МУКЪСНО Е БОР-*** ЩЕ СТАНЕ ЛАП-К*Р ЗА ББ И ЦЦ
5
2
 
14
 
! Отговори
112 преди 13 години
Сертов явно притежава много информация, няма как, назначиха го ...
4
4
 
41
 
! Отговори
МУТРА преди 13 години
Сертов е човек на ГОЦЕ и АЛ.ПЕТРОВ!Бойко взе да си показва ЧЕРВЕНИТЕ РОГА!
3
3
 
32
 
! Отговори
9999 преди 13 години
Та ГЕРБ са комунисти,защо тоя се учудва
2
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ВМРО - с лидер АГЕНТ Николай...Аман от ченгета ...Не ви ли дойде акъла в главата?!Единствената партия - изчистила се от ченгета е демократичната партия СК!
1
8
 
30
 
! Отговори
Джони преди 13 години
СДС и ВМРО