Сговор отлага изслушването за имотите на Цветанов?

Атака заподозря пакт между левицата, десницата и ДПС
Обновена: 24 фев 2011 12:03 | 24 фев 2011 12:00,
411
Сговор отлага изслушването за имотите на Цветанов?
Снимка: БТА

Любопитен сговор между сини, червени и ДПС заподозря депутатът от „Атака” и председател на комисията за борба с корупцията Валентин Николов.

Според него Димо Гяуров, Бойко Великов и Камен Костадинов нарочно бойкотират днешното заседание, на което трябва да бъде изслушан председателя на НАП Красимир Стефанов.

Самият Стефанов посочи, че днес ще представи доклада си (плод на 4-месечен упорит труд на агенцията) за имотното състояние на вътрешния министър Цветан Цветанов.

Още по темата

Димо Гяуров от „Синята коалиция” обаче пратил писмо на председателя на комисията Николов, в което моли за отлагане на заседанието, защото имал важна командировка. За същото настояли и Великов и Костадинов.

Депутатите искали, преди да изслушат Красимир Стефанов, да се запознаят с неговия доклад. А такъв още не е постъпил в Народното събрание.

„Не мога да разбера защо се правят опити да бъде провалено заседанието на комисията”, възмути се пред журналистите в парламента Валентин Николов.

Все пак той увери, че дори да няма кворум, срещата с Красимир Стефанов ще се проведе. Нещо повече – щяла да бъде публична.

„Екипът на НАП, който е около 10 души, ще даде възможност на журналистите да зададат своите въпроси”, допълни националистът.

Николов изрази учудване защо точно народните представители, които най-силно настоявали за по-бързо приключване на проверката на имотите на Цветан Цветанов, днес се отказват от заседанието.

„Не знам колко страници е докладът, но ако днес отложим заседанието, ще имаме възможност да се запознаем с резултатите след 10 дни”, аргументира своята прибързаност шефът на комисията по корупция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


411
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
5
 
11
 
! Отговори
Сексолог преди 13 години
Цецо си ходи сериозно с Весо Потния,а Боко е верен на Вучката....това е...
22
3
 
5
 
! Отговори
До 3 преди 13 години
То е хубаво да си възмутен но преди това прочети какво пише в статията пък тогава се възмущавай.Точно тези за които лееш сълзи точно те бойкотират заседанието.
21
8
 
10
 
! Отговори
мами преди 13 години
Това правителство всеки ден като се събуди измисля нови данъци. Хазната се пълни само от данъци къде са обещаните чужди инвестиции
20
7
 
32
 
! Отговори
Чукундур преди 13 години
Цецо, Цецо, Наш герой! 6 апартамента, има той! Цецо, Цецо, Наш герой!Тъст и тъщаима той!
19
11
 
25
 
! Отговори
ГОСТ преди 13 години
Скоро герб ще паднат те са правителство от МУТРИ оставка и избори.
18
9
 
21
 
! Отговори
До 10 преди 13 години
Абе данеби пък Цецо и Боко да са интимни авери,то голяма обич по между им.
17
24
 
11
 
! Отговори
марти преди 13 години
И се чудя на акъла на разни ***,които искат на всяка цена да разберат откъде има Цветанов 150 000 лева!!!Ами обединете се със същата болшевишка страст и около едно разследване на имотните състояния на другите видни лица от Прехода-как Доган строи сараи и хотели,как брата на Станишев строи хотели,как Миленчо ни го втъкна елементарно с външния дълг и построи хотели,как Овчаров пресуши Топлофикация,как Масларова си купува сгради за милиони???Или простите ви тикви вече имат тези отговори???
16
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
от работа на 3 места ***!!!
15
9
 
19
 
! Отговори
ХАХАХА преди 13 години
НАЙ ВЕРОЯТНО САМИЯТ ЦЕЦКО ДА ОРГАНИЗИРАЛ "ОТСЪСТВИЕТО" И ТАКА ДА СИ СПЕЧЕЛИ ОЩЕ МАЛКО ВРЕМЕ ЗА ДА НАТАМАНИ НОВИ ДОКУМЕНТИ ЗА СВОЕТО ЗАБОГАТЯВАНЕ. НАЛИ СЕ ОКАЗА ЧЕ И ТЪСТА И ТЪЩАТА МУ ЗА ЗАБОГАТЕЛИ ПОКРАЙ НЕГО, ТА СЕГА СЕ ТЪРСИ СИГУРНО НЯКОЙ КОЙТО ДА МУ НАПРАВИ УЖ "ДАРЕНИЕ" СЪС ЗАДНА ДАТА И ТАКА ДА ЗАМАЖАТ НЕЩАТА
14
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Брех, "гладните" пак се разплуха на топличко пред компютрите и започват с пропагандата. Като сте гладни, откъде пари за компютри и интернет и електричество?
13
4
 
4
 
! Отговори
NARODA преди 13 години
Iskame palen doklad za iznesenite kufarcheta i za okradenite evropeiski fondove ot Troinata Koalizija !!!! Vednaga i publichno !!!!!!
12
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
на това правителство и на предените 3 не им е ясно че пумиата в Българиа дойде чрез тях от външни държави кадето си мислят че ще опазят паразитното си потекло което няма каде да избяга от изкушението на имането което определено ще ги затрие а да не говорим за вълчата нация която създаха като си мислят че ще укротят като през диктаторизма наречен комунизъм,защото е неписан закон на вселената кадето болшенството винаги печели
11
13
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
на хубаво ни смачка и Цецо и дянката а батети Бойко всяка минута те мачка!! пак гласувай за него . данък на въздуха да ти сложи дано
10
14
 
6
 
! Отговори
до 3 преди 13 години
"плюс това в пресата пише" и "това значи, че е истина" са несъвместими понятия, драги. Те и "Галерия" се пишат "преса", а са си жълт *** на партийна ясла. Пресата писа още и че Преслава имала връзка с Сергей, и че Азис бил любовник на Яне :)
9
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
***-Се,та немогат да сварят да се цапат.
8
22
 
10
 
! Отговори
марти преди 13 години
Та нали точно тези трима тиквеници и техните сродни партии ореваха света за по-бързото обявяване на резултатите от проверката???Как така и тримата точно в един и същи ден са възпрепятствани да присъстват,при положение,че знаят от дни кога точно ще стане обявяването на проверката???Или се прави поредното милиционерско мероприятие,за да могат трактородачкопатрашковистите да скалъпят още нещо???
7
13
 
8
 
! Отговори
baba Pena преди 13 години
Stiga ste ni zanimavali s njakakvi si 150 000 leva...i az imam tolkova pari....kagete neshto za 11miliona na Maslarova , za imotite na moreto na brata na Stanishev , i za hotelite i saraite na Dogan !!!!!
6
45
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Нормално да правят такива мизерии... колко срам има да берат след оповестяването на резултатите. Мачкай Цецко, народа е с теб :)
5
19
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На някой май не му се иска да чуе истината за имотното състояние на Цветанов. Айде изслушаите ги, де!!!! Нали давахте зор за разследване!
4
9
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
на гузните все конспирации им се привиждат