Сговор отлага изслушването за имотите на Цветанов?

Атака заподозря пакт между левицата, десницата и ДПС
Обновена: 24 фев 2011 12:03 | 24 фев 2011 12:00,
411
Сговор отлага изслушването за имотите на Цветанов?
Снимка: БТА

Любопитен сговор между сини, червени и ДПС заподозря депутатът от „Атака” и председател на комисията за борба с корупцията Валентин Николов.

Според него Димо Гяуров, Бойко Великов и Камен Костадинов нарочно бойкотират днешното заседание, на което трябва да бъде изслушан председателя на НАП Красимир Стефанов.

Самият Стефанов посочи, че днес ще представи доклада си (плод на 4-месечен упорит труд на агенцията) за имотното състояние на вътрешния министър Цветан Цветанов.

Още по темата

Димо Гяуров от „Синята коалиция” обаче пратил писмо на председателя на комисията Николов, в което моли за отлагане на заседанието, защото имал важна командировка. За същото настояли и Великов и Костадинов.

Депутатите искали, преди да изслушат Красимир Стефанов, да се запознаят с неговия доклад. А такъв още не е постъпил в Народното събрание.

„Не мога да разбера защо се правят опити да бъде провалено заседанието на комисията”, възмути се пред журналистите в парламента Валентин Николов.

Все пак той увери, че дори да няма кворум, срещата с Красимир Стефанов ще се проведе. Нещо повече – щяла да бъде публична.

„Екипът на НАП, който е около 10 души, ще даде възможност на журналистите да зададат своите въпроси”, допълни националистът.

Николов изрази учудване защо точно народните представители, които най-силно настоявали за по-бързо приключване на проверката на имотите на Цветан Цветанов, днес се отказват от заседанието.

„Не знам колко страници е докладът, но ако днес отложим заседанието, ще имаме възможност да се запознаем с резултатите след 10 дни”, аргументира своята прибързаност шефът на комисията по корупция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


411
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
12
 
38
 
! Отговори
възмутен преди 13 години
Все ми се струва, че са номера на управляващите да забавят нещата във времето! След разкритията на Галерия може би им трябва още време да "дооформят" доклада! Дано да греша! Плюс това в пресата пише, че течът от информация бил от един от заместниците на Стефанов, което само по себе си говори, че е истина!
2
20
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
да ходим да ги сваляме тези. скоро ше ни докарат до гладдддддддд!!!!!!!
1
24
 
72
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
скоро герб ще паднат и момчето от медникарово стефанов къде ще работи.оставка и избори най-долното правителство от 20 години