ГЕРБ се стягат за компроматна война

Няма да отговаряме, ще работим позитивно, обеща Цветанов
Обновена: 12 мар 2011 17:01 | 12 мар 2011 16:58,
363
ГЕРБ се стягат за компроматна война
Управляващите ще заложат на кампания "лице в лице". Снимка: БТА

Номинираните за кметове и общински съветници от ГЕРБ на предстоящите избори трябва да бъдат готови за сериозна компроматна война спрямо тях. Това заяви  в Смолян Цветан Цветанов.

Заместник-председателят на партията  уточни, че ГЕРБ няма да отговори на подобни атаки по същия начин, както правят политическите опоненти. " ГЕРБ ще работи позитивно и ще заложи отново на кампания "лице в  лице" с повече срещи с хората, заяви Цветанов.

В отговор на журналистически въпрос относно компроматната  война, Цветанов коментира, че всичко, което сме наблюдавали през последните 20 години, и актьорите в тези събития, са били добре режисирани от режисьорите на Държавна сигурност.

"Самият факт,  че президентът, който също е част от бившата ДС, не реагира  адекватно за отзоваването на посланиците, съпричастни към ДС,  говори, че е нанесен сериозен удар на бившата ДС", заяви Цветанов.

По негово мнение напрежението в средите на бившата ДС допълнително е наелектризирано от стъпките на ГЕРБ с предаването на досиетата на комисията и даването на възможност да бъдат  публично оповестени ръководни имена, свързани с ДС. Тази страница трябваше да бъде затворена още в самото начало на  прехода, посочи вътрешният министър.

Във връзка с очакваната компроматна война в ГЕРБ се обмисля стратегически кога да бъдат обявявани кандидатите за кметове и съветници на партията, уточни заместник-председателят на партията и председател на предизборния й щаб.

На отделни места кандидатите ще се обявят по-рано, други номинации - по-късно, основавайки се на анализ за съответната община, поясни той.
 

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


363
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
337
3
 
5
 
! Отговори
otneseni преди 13 години
Споко, така както сте се олабили и разгащили в управлението, на изборите стягането от народа ще дойде, за да е сигурна работата-както с всеки един, подобен на вас, ГЕРБерни милиционери, в последните 20 години
336
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Кое му е компроматното ? Апартаментите и барбекюто на Цецо са налице!
335
4
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
тези гнусни крадци да се махат.писна ни от тях.противни хора-крадци и некадърници
334
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ало 337 вземи си ги у вас на отглеждане дрислювците от ГЕРБ
333
3
 
4
 
! Отговори
към 337 преди 13 години
тъпотии
332
5
 
16
 
! Отговори
Гражданин преди 13 години
Направих си труда да прочета коментарите99 на сто срещу ГЕРБТова нямаше да е така ако новината беше през делничен денСтана ми ясно ,че ГЕРБ имат подкрепата само на хората които са на държавна хранилка с работно време понеделник до петък от 9 до 17 часът
331
5
 
15
 
! Отговори
Война ли ? преди 13 години
Кой спретна компроматите срещу това правителство ? Компромати ли бяха те или самата истина ? Кои са участниците в СРС-та ? Кой прави контрабанда с тирове? Кой толерира незаконно производство? Има ли по големи далавераджии от сегашните управляващи? Имало ли е в страната по голяма мизерия от колкого сега ? Те за себе си произведоха толкова много компромати, камо ли за другите. Тези балабурници нямат място в управлението на държавата. На изборите трябва да бъдат изгонени завинаги.
330
2
 
11
 
! Отговори
УХА преди 13 години
за каква компроматна война може да става дума вижте им нивото-смях vbox7/play:b24be3f3
329
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Освен че е чел Винету, Бойко сигурно много пъти е гледал филма "Кръстникът", защото едно към едно се държи като Марлон Брандо.
328
3
 
18
 
! Отговори
ДО ПОСТ № 317 преди 13 години
Това което си писал за нашата армия и за превземането на Одрин е така. Прадядо ми е един от участниците в тази битка. Той е разказал всичко на баща ми, а баща ми на мен. И сега не мога да си представя как всичко това се е случило без никаква помощ от другаде. Днес се радваме на армия равна на една дивизия, начело с хасковския *** Аню. Мъка. Начело на държавата е мутра, а неговия заместник е контрабандист-спортист-консултант по европейско право.Как да не *** човек нашата мама ?
327
3
 
10
 
! Отговори
СК! преди 13 години
ИДВА ВРЕМЕТО НА ИСТИНСКИТЕ ПОЛИТИЦИ! СК!ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! БОГ ДА Я ЗАКРИЛЯ! АМИН!
326
0
 
23
 
! Отговори
ЕГАТИ! преди 13 години
Тези двамцата с голите тикви "управляват" родината ни и ни "представят" пред СВЕТА !? ЕГАТИ ДЪРЖАВАТА !Мутра до мутра,а имаше и трактори при джамарата с лудата крава...имаше и тельове...ЕГАТИ ПРЕЗИДЕНТА - АГЕНТА!
325
1
 
23
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА преди 13 години
Двамцата са досуш като гангстери от треторазреден холивудски филм.Егати мутрите.И тиа ни управляват ? УЖАС ! Е верно,няма такава държава.
324
2
 
24
 
! Отговори
реалист преди 13 години
След време тия мутри/милиционери/ ще бъдат там кадето им е мястото-на подсъдимата скамейка.По-некадърни,мазни,крадливи и лъжливи не съм виждал. АНАТЕМА !
323
1
 
2
 
! Отговори
mnoo pitanki be Boc преди 13 години
abe 305, ako towa e kazal Borisov"Обясних на европейските лидери, че членове на съвета в Бенгази са сред хората, измъчвали българските медици в продължение на осем години, и това ни струва близо 60 млн. долара", заяви българският премиер Бойко Борисов пред журналисти след европейската среща в Брюксел вчера. Той не спомена конкретни имена на членове на либийската опозиция, които са били свързани с мъченията. Но направи аналог със ситуацията в България, като заяви, че през 1998-1999 година на власт са дошли именно бивши членове на комунистическото Политбюро от периода преди 1989 година, пише още "EU Observer". izliza 4e Bylgaria e dala 60 miliona na Lezbiskata Danadania za da izmy4va 8 godin 6 sestri. Na setra po milion
322
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Отговор на 303, като си гласувал за ГЕРБ, не говори че всички са гласували, много хора не бяхме от тях, яжте си сега попарата, че и ний покрай вас!!!
321
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ОООО, сетила се Мара да се побара е твойта работа Цецко, идват избори и почна да ви трепери под лъжичката, ама дай боже народа да се осъзнае най-после, умните хора изчезнаха от тази страна, благодарение на вас, некадърниците ходили от партия в партия, се заселиха във вашта партия, сложиха ги на високи постове, сега колят и бесят наред, е и какво , подменят хора, не вярвам че има толкова гербаджии че да заемат всички работни места в България, махайте се докато не сте се *** до ушите!!
320
8
 
8
 
! Отговори
Пиещ преди 13 години
Никаква война! ГЕРБ да се стяга за чистка. Костов им го каза- добрият комунист е 2 мвтра под земята................или с пенсия на дянков- не знам кое е по-лошо
319
15
 
7
 
! Отговори
до 323 преди 13 години
Баба ти е мутра! :( Мутрите ги създадоха твоите любимци - БСП!
318
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мутри