Ще има предсрочен вот до края на годината, сигурни в БСП

Демокрацията е в опасност, притеснява се Михаил Миков
17 мар 2011 21:00,
272
Ще има предсрочен вот до края на годината, сигурни в БСП
Снимка: Булфото

Рязкото обедняване и влошаване на социално-икономическата обстановка у нас ще изкара хората на улицата и така ще се стигне до предсрочни избори, заяви в Пловдив бившият вътрешен министър от Тройната коалиция Михаил Миков.

Според него предсрочен вот е вероятен към края на годината, но българите трябва ясно да заявят волята си за промяна на сегашното управление.

"Демокрацията е в опасност, затова БСП иска наблюдатели от ПАСЕ и ОССЕ за местния и президентски вот“, заяви още червеният депутат.

По думите му всички системи в държавата са объркани, а в поведението на ГЕРБ е заложена „умишлена деинституционализация, при това парадно и чрез медиите“. 

Миков припомни, че на 26 март в София ще се състои първият политически протест срещу цялостната политика на кабинета, „която обрича всички сектори на обществения живот“.

"Хората трябва да окажат натиск и да посочат на Бойко Борисов, че не може да се крие зад един или друг министър“, допълни той.

По думите на бившия вътрешен министър има структурни причини за „силната политизация на МВР“.

"Това е последица от недопустимото по законите на демокрацията сливане на политическия и професионалния кабинет във ведомството на Цветан Цветанов. Оглавяването на предизборния щаб на ГЕРБ от силовия министър е нечувано и невиждано в нито един период от българската и европейска история“, каза червеният депутат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


272
Още по темата: БСПМихаил Миков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
205
1
 
7
 
! Отговори
офф преди 13 години
да,едни си обогатяват биографията....други имотното и финансово състояние....
204
6
 
12
 
! Отговори
Оф... преди 13 години
***. Само за вотове го (ги) бива. Като министър пък съвсем за нищо не ставаше. Само си обогати биографията (за слепците).
203
4
 
8
 
! Отговори
опалаа преди 13 години
Ще ви се,ама надали!:)))))))
202
3
 
7
 
! Отговори
тъпак си преди 13 години
хахаха,абе писача за посланика ..ти не би ли избягал....или ще стоиш там да се облъчиш и после ...с орден Стара Планина ли ще се лекуваш...*** смотан,да пратят самолет там бе,за ЕГИПЕТСКИ *** ПРАТИХМЕ САМОЛЕТ,ЗА БЪлгари в Япония не....или е зает да вози чорбарите до морето....ай сиктир от разбирачи.и да при тройните бяхме по-добре...нещо руго да кажеш,и Танов е от ДС,и кво контрабандира си на воля....айде коментирай бе ***....ББ е комунист,Вертвай ми
201
11
 
12
 
! Отговори
БоСимеонов преди 13 години
Аргументите на привържениците на ГЕРБ винаги се свеждат до два: 1. Всички против ГЕРБ са комунисти и 2. ГЕРБ няма алтернатива. И двата им аргумента са отчайващо глупави. Първо, не трябва да си комунист за да виждаш некадърното управление. Да си реалист в случая е напълно достатъчно. Второ, съжелявам но когато ти предстои катастрофа, всичко останало е алтернатива. Просто защото от сегашното управление, по-лошо не е възможно.
200
14
 
14
 
! Отговори
Truth_Hurts преди 13 години
По-скоро да са тез предсрочни избори, че да наритаме некадърниците от ГЕРБ по дупките, от които изпълзяха!
199
11
 
5
 
! Отговори
диБоко преди 13 години
***, *** и без вас ще се изберат, щото знаят, че не сте фактор! Прости балами, *** гласуват, за да живееят на ваш гръб, а вие си мислите, че го правят за кебабчета!Миковци и Първановци с Боко са си стиснали ръцете отдавна, така че си лайте, само за това ставате
198
10
 
8
 
! Отговори
Социолог -неплатен преди 13 години
И да има избори тез на какво се надяват? Да се молят на Боко да не им направи бариерата 8 % ( лудото Яне го беше предложил) .....щото тогава ще останат на жълтите плочки ПРЕД Парламента.............освен ако не се гушнат с Лостов
197
7
 
4
 
! Отговори
Социолог -неплатен преди 13 години
И да има избори тез на какво се надяват? Да се молят на Боко да не им направи бариерата 8 % ( лудото Яне го беше предложил) .....щото тогава ще останат на жълтите плочки ПРЕД Парламента.............освен ако не се гушнат с Лостов
196
7
 
9
 
! Отговори
Фактолог преди 13 години
Гладна кокошка просо сънува, гладно *** -избори
195
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Избори - лесно. Ама какъв смисъл от избори, които не ни предоставят избор.
194
7
 
8
 
! Отговори
tova e mnenieto преди 13 години
'ВЯРНО МИКОВ ХУБАВО Е ДА ИМА ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ, НО ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАМЕ НИЕ СЕРИОЗНИТЕ ХОРА ЗА вас ЗА герб ЗА царо ЗА костофф ??? ЗА НАС ЧЕСНИТЕ ХОРА НЯМА АЛТЕРНАТИВА. ПО-ЗЛЕ СМЕ ОТ ЯПОНЦИТЕ !!! БЕЗ РАДИАЦИЯ СИ ОТИВАМЕ. НА ЛОШО ВЪРВИМЕ !!! 'EVALATA LIUBO, aman ot naglqri s vlast,.. nqkoi den shte gi nachesham pred narodnoto,..
193
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Миков попитай Гоце защо избяга посланникатни от Япониа Тои небешели от ДС
192
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това ли е главната цел на БСП? Това ли би трябвало да е главната цел на една конструктивна опозоция - да свали правителството? Щом за тях е така, съвсем спокойно мога да допусна, че саботират умишлено цялата държава със скандали, дори и с помощта на турция с шапа и всякакви престъпници внедрени в системата. Дано по-скоро някой да вкара ред в тази държава, преди да сме почнали да ги отстрелваме.
191
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Атаките срещу кабинета бяха заради договора Беляне сега трябваше да има служебен кабинет от Гоце Това беше целта и пуснаха Яне и др
190
9
 
11
 
! Отговори
ШИМБО преди 13 години
ПОВЕЧЕ НЕ ГЛАСУВАМ ЗА ВАС!ФАК Ю !!!!
189
11
 
14
 
! Отговори
voce преди 13 години
Тоталитарните комуноиди да казват , че демокрацията била в опасност?! Никога повече доказани престъпници в управлението! гоце, костов, станишев, доган...!
188
7
 
12
 
! Отговори
vini преди 13 години
Почнахте да огладнявате ли господа от БСП че говорите простотии.Никой умен човек в България няма да ви се върже.Не се заигравайте със социалното положение на хората защото ще стане лошо ще пострадат те но на вас какво ви пука вие мислите само за себе си.Проекта Ран-Ът за смазването на народа е изготвен с ваше участие.
187
4
 
15
 
! Отговори
Предсрочни избори! преди 13 години
"Ще има предсрочен вот до края на годината, сигурни в БСП"Че са необходими предсрочни избори, е безспорно!Но едва ли ще има такива!По-сигурно е, че няма да има!Заради *** овче пасивно поведение на цялата "Опозиция"!Нито БСП, нито някой друг има полза от предсрочни избори,и за това само се правят на активна опозиция. Чакат си удобния за тях момент - т.е. когато ще спечелят най-много депутатски места!А за народа на никой не му пука - нито на управляващи, нито на опозиция!
186
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До 212 дай боже повече разумни хора като теб Не на БСП и ДС