Ще има предсрочен вот до края на годината, сигурни в БСП

Демокрацията е в опасност, притеснява се Михаил Миков
17 мар 2011 21:00,
272
Ще има предсрочен вот до края на годината, сигурни в БСП
Снимка: Булфото

Рязкото обедняване и влошаване на социално-икономическата обстановка у нас ще изкара хората на улицата и така ще се стигне до предсрочни избори, заяви в Пловдив бившият вътрешен министър от Тройната коалиция Михаил Миков.

Според него предсрочен вот е вероятен към края на годината, но българите трябва ясно да заявят волята си за промяна на сегашното управление.

"Демокрацията е в опасност, затова БСП иска наблюдатели от ПАСЕ и ОССЕ за местния и президентски вот“, заяви още червеният депутат.

По думите му всички системи в държавата са объркани, а в поведението на ГЕРБ е заложена „умишлена деинституционализация, при това парадно и чрез медиите“. 

Миков припомни, че на 26 март в София ще се състои първият политически протест срещу цялостната политика на кабинета, „която обрича всички сектори на обществения живот“.

"Хората трябва да окажат натиск и да посочат на Бойко Борисов, че не може да се крие зад един или друг министър“, допълни той.

По думите на бившия вътрешен министър има структурни причини за „силната политизация на МВР“.

"Това е последица от недопустимото по законите на демокрацията сливане на политическия и професионалния кабинет във ведомството на Цветан Цветанов. Оглавяването на предизборния щаб на ГЕРБ от силовия министър е нечувано и невиждано в нито един период от българската и европейска история“, каза червеният депутат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


272
Още по темата: БСПМихаил Миков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
185
4
 
9
 
! Отговори
до незрящите преди 13 години
без белене сте обречени на студ и глад и без силна опозиция става тирания
184
12
 
16
 
! Отговори
G преди 13 години
Червени боклуцииии, власт повече няма да видите, не разбрахте ли?!?
183
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Разбра се че АЕЦ Белене няма да се строи от правителството на ГЕРБ и подучени от путин марионетките от бсп тръгнаха да го свалят
182
12
 
22
 
! Отговори
аватар преди 13 години
ВОЛЯТА НА ХОРАТА Е НЕ НА "КОМУНИСТИТЕ-СОЦИЛИСТИ"В ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ЖИВОТ НА БЪЛГАРИЯ.СМЪРТ НА ТЕЗИ ХОРА
181
7
 
19
 
! Отговори
str8 преди 13 години
Да го духат ГЕРБ, БСП и останалите ла**яни партии!!!
180
16
 
18
 
! Отговори
Д-р Лекува Герболеза преди 13 години
До всички герболетки като George, съжалявам само за това че някой от БСП е прав, но човека е прав, вероятно ще си тръгнат вашите *** управници още преди президентските избори. Просто те не знаят какво правят.
179
12
 
17
 
! Отговори
George преди 13 години
Разбира се,че БСП се надяват на такъв вот,защото в края на годината си отива Гоце Първанов и после кой ще им помага в изплитането на интригите с/у десните сили? Та за какво Гоце прави движението АБВ, защо РЗС изстреля сума ти компромати и записани и изнесени разговори, защо бе този взрив пред кантората на Патрдачкови? Само че калимерата е по-дълбока - там участвуват В.Златев, Ганчев, Батков, Ковачки, Трактора, нищо чудно идепутатът от ГЕРБ Ем.Димитров - Ротманса. Защото на много от новобогаташите бяха засегнати интересите; лъснаха заменките по черноморието и на пущинаци с масивни гори; видя се какви са ги правили топмагистрати по цяла БГ. А такова нещо в България не остава ненаказано. И полетяха компроматите и СРС-тата на Трактора и Клоуна от Сандански....
178
1
 
0
 
! Отговори
byg преди 13 години
tiq
177
7
 
8
 
! Отговори
!!!!!!!!!!! преди 13 години
"Гладна кокошка просо сънува"...........
176
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Никой не им вярва вече на тези.
175
1
 
0
 
! Отговори
do 206 преди 13 години
mi varvite i to na stado. za kogo shte razberesh kato napravish realen analiz na neshtata a ne kat mrunkash i sa nadqvash nqkoi da ti kaje za kogo. E*bat vi ot BSPeto kato do sega i vie si im sa nadqvate vsi4kite. V Jiivota trqq sam da si svurshish rabotata i da sa napunesh malko za da ti se pomogne .... Ne da 4akash nqkoi da doide s magi4eskata pru4ka
174
3
 
25
 
! Отговори
ЛЮБО преди 13 години
ВЯРНО МИКОВ ХУБАВО Е ДА ИМА ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ, НО ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАМЕ НИЕ СЕРИОЗНИТЕ ХОРА ЗА вас ЗА герб ЗА царо ЗА костофф ??? ЗА НАС ЧЕСНИТЕ ХОРА НЯМА АЛТЕРНАТИВА. ПО-ЗЛЕ СМЕ ОТ ЯПОНЦИТЕ !!! БЕЗ РАДИАЦИЯ СИ ОТИВАМЕ. НА ЛОШО ВЪРВИМЕ !!!
173
12
 
14
 
! Отговори
none преди 13 години
и ако има вот вие от бсп не трябва да влезете в парламента
172
0
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Най-бедната страна в Европа,срамота ,срамота,срамота......
171
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Препоръчвам на господин Миков да се къпе по-често , че като му гледам замазаното перчемче , ако го изстискам поне за една запръжка мазнина може да се изкара ! А като министър беше несравним ! *** , неадекватен , неподготвен , безхаберен ! Единствено може да се конкурира с Митьо Пищова ! Нищо лично , но като му гледам фотографията , май има нужда и от козметик , да му изстиска черните пъпки ! Голяма и неповторима гнус!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
170
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Като министър на МВР другаря Миков беше едно голямо нищо ! Като политик / демек виртоузна фурнаджийска лопата и поулист/ е ненадминат . Време е да изгоним Фарисеите от Храма ! Изборите наближават ............
169
10
 
22
 
! Отговори
Повръщащ преди 13 години
Не желая премиер със съмнително минало , с "неучастие" в охраната на тръбите на Луккойл , с приятелка през която банка минаваха милиони за преводи на административни държавни услуги , внук на "враг на народа" по-късно станал член на БКП и офицер -пък макар и от пожарната ,вецепремиер с бродирани ръкавели , със шест съмнителни апартамента ,с тъстове пенсионери ,ама почти милионери,такива които ме наричат "лош матриал" и прочее съмнителни *** и гешефтари,сменили по десет партии .........
168
0
 
21
 
! Отговори
Веско преди 13 години
Нищо една партия не трябва да остане в този парламент, даже са много и на брой!!!! Макс 70-80 човека! Във всички държавни институции да бъдат направени чистки, за да не остане нито един комунист или корумпиран ***! Аз съм за тоталната промяна на управление в България, че ако остане така това значи, че песничката която се пее от 20 години ще продължава да се пее на нов глас!
167
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А бе и аз съм за предсочен вот,защото май згреших на изборите ,ама тоз на снимката ми изглежда като ракиена ДС марионетка
166
4
 
12
 
! Отговори
nabludatel преди 13 години
Комунист и съвест - нищо общо.Комунист и притеснение - също нищо общо.Комунист и демокрация - абсолютно нищо общо.Няма по-лошо от вас господа комунисти.Пардон има - заверата с Доган и Царя. Който и да ни управлява е за предпочитане пред вас. Затова мишувайте и не се обаждайте най-малко докато има живи свидетели на престъпленията които направихте.