На лъжата мандатът е къс, разпениха се от БСП

Червените обявиха първи април за "Деня на ГЕРБ"
Обновена: 1 апр 2011 17:30 | 1 апр 2011 17:29,
808
На лъжата мандатът е къс, разпениха се от БСП
Колаж: БСП

"Време е да се вслушате в думите на премиера, че съжалява, че е съставил правителство, и грешката да бъде поправена".

Това заяви на депутатите от мнозинството депутатът от БСП Ангел Найденов, който от парламентарната трибуна прочете декларация по повод първи април – Деня на шегата.

Още по темата
"Първи април е Денят на ГЕРБ заради обещанията на тази партия още преди да дойде на власт", каза Найденов.

В декларацията на червените не на шега се посочва, че част от обещанията на правителството са били за запазване и откриване на нови работни места, а регистрираните безработни са се увеличили със 100 хиляди.

"Да не говорим за химерата за създаване на фонд за подпомагане на земеделските производители", добави Найденов и посочи, че броят на осигурените лица е намалял с 237 000.

"Не мисля, че на селскостопанските производители им е смешно, че вече има трети шеф на ДФ „Земеделие”. Ами магистралите върху пепел? Не е смешно, тъжно е. Запомнете, че на лъжата мандатът е къс", каза депутатът.

"Лъжа беше, че от юли 2010 г. ще въведете механизъм за увеличаване на минималната работна заплата и пенсиите. Новото обещание: че те ще си стоят замразени до 2013 г. Човек да го е страх какво ще последва след края на това управление. Как да не ви честитим първи април, след като толкова се потрудихте?", добави Найденов.

По думите му няма нужда да се припомня, че всички обещания от управляващите отиват в хладилника.

"Във вашия хладилник обаче, защото в този на обикновения българин отдавна няма нищо. Приехте данък „колиба” вместо данък „лукс", припомни депутатът.

Според него икономиката на България вече 2 години си почива и чуждите инвеститори са спрели да инвестират.

"Битката е тежка и затова включихте и агентите на ДАНС. Беше прекратена практиката да се трупа фискален резерв. На Тройната коалиция й трябваха 4 години, за да удвои резерва, а вие го харчите с лека ръка", отбеляза Найденов.

По думите му смешките на правителството в България не се отразяват здравословно на гражданите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


808
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
756
1
 
3
 
! Отговори
rumen221 преди 13 години
Приятели,Олигархията подгони Борисов, защото подписа пакта за Евро+!!!Защото:Европейците казват: Трябва да идентифицирате регионалните потребности и да ги превърнете в качествени проекти, за които Европа да платиКонституцията казва: Чл. 20. Държавата създава условия за балансирано развитие на отделните райони на страната и подпомага териториалните органи и дейности чрез финансовата, кредитната и инвестиционната политика.НО ОЛИГАРХИЯТА НЕ ДАВА!!! Какво е пакта за Евро+!!!1. Държавите да координират политиката си при определяне на обща данъчна основаБраво: - Съотношението непреки - преки данъци у нас е 8 : 1, сега ще се нормализират около 2 : 1, или бедните ще спечелят богатите ще загубят, но ПЕЧЕЛИМ ВСИЧКИ - ще плащаме приблизително по равноПостната пица на Дянков ЯКО ще се облажи!!! ОЛИГАРХИЯТА ЩЕ ПИЩИ!!!2. Страните, приемат законови забрани срещу натрупването на дългове над 60% от БВП. У нас този показател 15%...Браво:- Сега правителството ще има законно право да вложи милиарди в инфраструктура и икономика ПЕЧЕЛИМ ВСИЧКИ, губят частните инвеститори вампири!!!Постната пица на Дянков ЯКО ще се облажи!!! ОЛИГАРХИЯТА ЩЕ ПИЩИ!!!3. Да обвържат ръста на заплатите с производителността, а възрастта за пенсиониране - с продължителността на живота. Браво:- Производителността на труда в Германия и България е 3 : 1, а заплатите са 10 : 1, Ако заплатите в Германия са верни, заплатите в България ТРЯБВА ДА СЕ КАЧАТ 3 ПЪТИ!!! ПЕЧЕЛИМ ВСИЧКИ!!! Могат да застрелят Бойко, но не могат да разпуснат ЕС!!! Постната пица на Дянков ЯКО ще се облажи!!! ОЛИГАРХИЯТА ЩЕ ПИЩИ!!!- Средната продължителност на живота в България е с 10 години по-ниска от тази в Германия, Франция и Англия Европейците ще се пенсионират на 67 години, а българите на 57 години ПЕЧЕЛИМ ВСИЧКИ,Постната пица на Вучева ЯКО ще се облажи!!! ОЛИГАРХИЯТА ЩЕ ПИЩИ!!!БРАВО БОЙКО, БРАВО ПИЧ, НО ЩЕ ТИ СТРУВА ОСТАВКАТА ОЛИГАРХИЯТА НЕ ПРОЩАВА!!! Не знам само защо се радват комунистите, нали бяха сиромахомили и милеят за народа
755
1
 
3
 
! Отговори
Нормален преди 13 години
Явно комунистите вече са освирепяли от глад и почват да хапят напосоки :). Никакво предпазливост и чуство за мярка:). Абстиненция за пари. Срамувам се, че БСП е фактор в политиката. Морала и ценностната им система е като на проституиращи травестити от ромски квартал. А, като гледам тук повечето са им били клиенти :)))))))))))
754
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Няма нищо по-страшно от Диктатурата на Простака. Особено когато последният е неграмотен, некадърен и адски самовлюбен.
753
5
 
14
 
! Отговори
мозъчен или безмозъч преди 13 години
Познайте: мозъчен или безмозъчен си, ако гласуваш за някой от ГЕРБ???
752
6
 
8
 
! Отговори
Лъчо -мозъка преди 13 години
Откак оттече Лъчо -мозъка, в герб се оказа, че само той е имал мозък
751
5
 
11
 
! Отговори
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК 1 АПР преди 13 години
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК 1 АПРИЛА БЕ ВИЕ, ЧЕДА НА ПАРТИЯ Г. Р. О. Б. ХА НАЗДРАВЕ! ВЛЮБЕНИ И ПРАКТИКУВАЩИ ЛЪЖАТА ЕЖЕДНЕВНО!?
750
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
а на комунистите мозъка им е къс.....а и никога повече власт няма да видят
749
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
за обещанията са прави *** време е герб да се стегне ако не чао
748
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ей, бесепари, гадни махнете се завинаги и никога не се връщайте !
747
4
 
11
 
! Отговори
наблюдател преди 13 години
ДОКАТО НАВЪРША ГОДИНИ ЗА ПЕНСИЯ ИЛИ МИ ПРЕДЛОЖАТ РАБОТА ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ, СЛЕД КОЕТО ЩЕ МЕ ПЕНСИОНИРАТ С МИНИМАЛНА ПЕНСИЯ ОТ 850 ЕВРО... НО ВСИЧКО ТОВА СА ИМПЕРИАЛИСТИЧЕСКИ НОМЕРА ПРОТИВ ЧОВЕКА... ДА ЖИВЕЕ БКП/БСП, НИЕ СМЕ УВЕРЕНИ,ЧЕ НАШИТЕ ДРУГАРИ СКОРО ЩЕ ПРЕБОРЯТ КАПИТАЛИСТИТЕ И ВСИЧКИ НИЕ ЩЕ ЗАЖИВЕЕМ КАТО НАШИТЕ ДРУГАРИ ОТ БКП/БСП В ПАЛАТИ ЗА ПО НЯКОЛКО МИЛИОНА ЕВРО. НИЕ ЗНАЕМ ЧЕ ТЕ СА ПОСТИГНАЛИ ТОВА С МНОГО ИЗВЪНРЕДЕН ТРУД... УРА ДРУГАРИ... КПСС-БКП...
746
3
 
11
 
! Отговори
наблюдател преди 13 години
ДА ЖИВЕЕ ЦК НА БКП САМО С БКП/БСП ЩЕ ПОБЕДИМ ИМПЕРИАЛИЗМА. ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ДРУГАРКИТЕ МАЯ МАНОЛОВА , КОРНЕЛИЯ НИНОВА И НЕЙНИЯТ СЪПРУГ,20 ГОДИНИ ШЕФ НА МИТНИЦА,БЕЗ ДА ОКРАДЕ И ЛЕВ, ДРУГАРИТЕ СТАНИШЕВ, КУТЕВ,ОВЧАРОВ И ВСИЧКИ ДРУГАРИ,КОИТО СЕ БОРЯТ СРЕЩУ НАШЕСТВИЯТА НА СВЕТОВНИЯТ ИМПЕРИАЛИЗЪМ...КАКВО СА ПОСТИГНАЛИ ИМПЕРИАЛИСТИТЕ ? Е , ВЕРНО,ЧЕ ВЕЧЕ ТРЕТА ГОДИНА МИ ПЛАЩАТ ПО 1000 ЕВРО НА МЕСЕЦ ОТ ИСПАНСКАТА БОРСА И СЛЕД ТОВА ЩЕ МИ ПЛАЩАТ ПО 650 ЕВРО НА МЕСЕЦ СОЦИАЛНА ПОМОЩ ДОКАТО НАВЪРША ГОДИНИ
745
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
разпениха хахах
744
1
 
3
 
! Отговори
до 772 преди 13 години
Подранил си леко с 9 дни.
743
2
 
3
 
! Отговори
poklon преди 13 години
maybewe should die....
742
16
 
16
 
! Отговори
belalov преди 13 години
Такъв лъжец за управленец не сме имали никога! Обаче го прави майсторски и убедително! Все пак не може безкрайно да ти вярват, че предишните ти пречат и вършиш велики дела, а за две години ни Шенген, ни поне 1 км. готова магистрала, а приходите намаляват и дефицитът и безработицата расте!
741
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
крадецът вика дръж крадеца
740
1
 
15
 
! Отговори
Юрий Гагарин. преди 13 години
Навършват се 50 години от полета на съветския офицер, честния комунист, патриот и голям приятел на българския народ Юрий Гагарин. Поклон пред светлата му памет!
739
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дядото на Бате Бойко е пребит от бой в гр.Банкя от стари комунисти, фронтоваци. Както и дядото на Софиянски, Филчев и т.н.Не се плашете, историята ще се повтори! Новините днес- Обезглавени са в Афганистан 45 демократи от ООН, след показно запалване на Корана в САЩ...
738
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дядото на Бате Бойко е пребит от бой в гр.Банкя от стари комунисти, фронтоваци. Както и дядото на Софиянски, Филчев и т.н.Не се плашете, историята ще се повтори! Новините днес- Обезглавени са в Афганистан 45 демократи от ООН, след показно запалване на Корана в САЩ...
737
17
 
22
 
! Отговори
yachtsalesbg преди 13 години
а на комунистите мозъка им е къс.....а и никога повече власт няма да видят