Общинари се възмутиха от "Ние сме ГЕРБ, с теб сме по-силни"

Съветници от Пещера искат извинение за случката
Обновена: 19 апр 2011 12:25 | 19 апр 2011 11:34,
62
Общинари се възмутиха от "Ние сме ГЕРБ, с теб сме по-силни"
Снимка: архив Булфото

Група общински съветници от Пещера искат извинение за случая, при който в ученическо състезание децата сглобяваха лозунга "Ние сме ГЕРБ, с теб сме по-силни".

В декларация общинарите подчертават, че подобна инициатива не трябва да се повтаря. Те настояват кметът Стелиян Варсанов да освободи от длъжност секретаря на общинската комисия за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни заради нарушение на Закона за закрила на детето, както и да бъде освободен директора на Общински детски комплекс Дияна Янева.

"Предизборната кампания започна и в нея са въвлечени най-беззащитните и нищо неподозиращи деца. Децата на България, в чиито малки главици трябва да бъде втълпено, че без ГЕРБ няма израстване и професионално развитие. Крайно неморално и укоримо, защото най-лесно се манипулира детското съзнание", възмущават се общинските съветници.

Още по темата

Подписи под декларацията са сложили общинари от БСП, НДСВ и ДПС. Тя е подписана от Анастасия Младенова, Петър Пиринчиев, Георги Козарев, Стоян Радин, Гълъбина Куцева, Неделчо Рядков, Васил Филев и Зехра Алиш.

Депутатът от ГЕРБ Красимира Симеонова, която организирала състезанието, се извини.

Не съм уронила престижа на партията и няма да напусна ГЕРБ, но поемам цялата отговорност за случая, каза тя пред Dnes.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още по темата: пещераГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
2
 
1
 
! Отговори
mars преди 13 години
O S T A V K A ! ! ! Nekadarnici Milicioneri Sluhari ! 61 miska HaHa
61
3
 
2
 
! Отговори
К. преди 13 години
За какви оставки пищите, бе хора? Че то ако за всеки техен умишлен гаф БСП-ДПС-НДСВ подаваха оставки, те и три месеца нямаше да останат на власт! Толкова мръсотия ***, че и с булдозер не може да се изрине! Я по-кротко, ясни сте ми сегашните кресльовци...
60
2
 
1
 
! Отговори
mars преди 13 години
OSTAVKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GAME OVER !!!!!!!!!!!!!
59
2
 
1
 
! Отговори
;-))))))))))))))) преди 13 години
to4no gerb vi go slaga navsqkade drugari.bez zabarsvane kakto vi haresva.kolkoto pove4e pluete tolkova pove4e vi vliza.za koeto se radvam!!!6te glasuvam otnovo za gerb!!!
58
2
 
1
 
! Отговори
ha-ha-ha преди 13 години
nqkoi se obadil ot ***, kadeto vi postaviha gerb.tam vi e estestvenoto mqsto drugari.ve4e ste edin lo6 spomen i ni6to drugo.
57
3
 
14
 
! Отговори
комуняга преди 13 години
Боко тиквата , Цецо цвичката,Искра свинята,Симеон Лайнянков и други знайни и незнайни големци.*** редко и глоемо на лопата не стои!
56
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тази вечер на стадиона щяха да бесят агенти на Престъпната банда, обвинени в саботаж и заловени лично от Б.Б. Бесенето ставаше веднъж месечно. Беше опияняващо зрелище и винаги завършваше с грандиозен концерт на знойните фолк-диви и пищни чалга-мадони. Децата вечно вдигаха врява да ги водят. ГЕРБ превръщаше децата в неудържими, безграмотни, свирепи зверчета. Те боготворяха ГЕРБ и Б.Б.: Парадите, знамената, униформите, походите по стъпките на Б.Б., излетите до историческите места, свързани с Б.Б., посещенията в Дома-музей в Банкя и особено в Музея на великата мутренска съпротива, рапортите и клетвите за вярност пред паметниците на Б.Б., химните (особено За теб, Б.Б.!, Най обичаме да мразим!, Шут в муцуната!, Да вдигнем хиляди бесилки!, Искам да съм мутра!, Б.Б., размажи ги!, Елегия за прасето Боко, както и класическите хитове Небесна лъчезария, Б.Б., дай газ!, Б.Б., ти си пич, Б.Б. суперсвръхгерой, Б.Б прави вятър), ученията с пожарникарски шлангове, снимки с пра-пра-пра-правнука на кучето Борко, скандирането, долнопробната, жизнеутвърждаваща чалга, обожествяването на Б.Б. за децата всичко това беше славна игра. Цялата им детска жестокост се насочваше срещу враговете на ГЕРБ и Б.Б., срещу предателите, вредителите, саботьорите, мислопрестъпниците. Хората се страхуваха от собствените си деца. И с пълно основание не минаваше седмица, без по телекрана да покажат хвалебствен репортаж за някакъв малък подслушвач доносник, предал родителите си на Полицията на мисълта. Това не бяха обикновени деца. Това бяха необикновените деца на ГЕРБ. Това бяха мутантите на ГЕРБ ОЩЕ МАЛКО ГЕРБ И ТОЧНО ТОВА НИ ЧАКА
55
2
 
11
 
! Отговори
gerbaaaazGIZ преди 13 години
"NIE S ME GERB, S NAS STE ZAGUBENI"
54
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До 53: Разликата е в това, че в ГЕРБ отидоха менте комунистите, тези които се слагат на всяка партия, за да са във властта. Те са като еничарите, от тях по-страшни няма.
53
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Известен похват на Комунистите и други движения основани върху диктатура.Моля някой да ми посочи разликте мебду Комунистическото и ГЕРБерското управление тък като аз все по трудно ги откривам.
52
11
 
9
 
! Отговори
Мощите на Свети Йоан преди 13 години
На България реликватае картоф в г-за на Тиквата...
51
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тук или пише един и същи плювач, или тотално сте деградирали *** кометиращите. Не се ли замисляте, след като сте толкова умни и велики, защо сте в тези ***, и как така си насрахте държавата за 20 години ? Ааааа, друг ви е виновен. Вие душичките сте невини за нищо....А за това че нямате капка акъл и ви мързи да си напрегнете мозъците...пак друг ви е виновен.
50
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
лошото е че такива Граждани чертаят Европейското Развитие на България - депутатката която използва децата като пионерчета от близкото минало, Министър председателя с картофите, филиите с мас и ежедневните си простотии, заместник министър председателя с безбройните си акции и апартаменти, председателя на народното събраните, според която петлите не са гръбначни, двестакилограмовата шефка на парламентарната група със стотиците хиляди получени разни фирми...
49
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Айде престанете с превземането ве ***. От муха слон. Толкова ли нямате новини за които да пишете а измисляте такива ? Може би така е по-лесно...и ефтино..
48
8
 
25
 
! Отговори
Незабавна преди 13 години
ОСТАВКА!!
47
6
 
26
 
! Отговори
бг преди 13 години
спортен празник!....Цецко Физкултурата там ли е бил?или тово е негово творение?тъпиииииитъпи герберастииииии
46
23
 
7
 
! Отговори
ichko0o0 преди 13 години
Подписи под декларацията са сложили общинари от БСП, НДСВ и ДПС. Тя е подписана от Анастасия Младенова, Петър Пиринчиев, Георги Козарев, Стоян Радин, Гълъбина Куцева, Неделчо Рядков, Васил Филев и Зехра Алиш. Тези подписали се така наречени СЪВЕТНИЦИ, какво са направили за децата в Пещера? Или сега се борят за стола на кмета? Наглоста няма край.
45
6
 
28
 
! Отговори
бг преди 13 години
горките дечица!!!!!!......ОСТАВКА!!!!!
44
3
 
25
 
! Отговори
срам преди 13 години
Те това мина границата на всякаква простотия и слагачество.Имам чувството , че сме се върнали в осемдесете години и пак ще ни приемат пионерчета ...
43
3
 
27
 
! Отговори
бг преди 13 години
да изринем червино-мутренско-милиционеро-герберска гад!