Сидеров разиграва евтин трик!

Джеймс Уорлик отрича да е заплашвал лидера на "Атака"
Обновена: 13 май 2011 15:54 | 13 май 2011 15:31,
274
Сидеров разиграва евтин трик!
Срещата Сидеров – Уорлик. Снимка: "Атака"

Волен Сидеров заговорил посланик Джеймс Уорлик "в опит да предизвика политически спор" снощи по време на вечеря в столичен ресторант.

Това посочват от посолството на САЩ по повод направената днес от лидера на "Атака" декларация от трибуната на Народното събрание.

"Снощи, 12 май, по време на вечеря в столичен ресторант г-н Волен Сидеров, придружен от фотограф, е заговорил посланик Уорлик в опит да предизвика политически спор. Такова поведение е неуместно и неприемливо.

Намаляващата електорална подкрепа на партия "Атака" и фактът, че Посолството на САЩ отказва да се среща с членове на тази партия, са най-вероятните причини за този евтин политически трик, се казва в становището на посолството на САЩ у нас.

Оттам посочват още, че "не приемат идеите на омраза, предразсъдъци и фанатизъм, които Сидеров и "Атака" представляват".

По-рано днес лидерът на "Атака" Волен Сидеров заяви в декларация, че САЩ трябва да платят наем за ползването на военните бази у нас от 2006 до 2011 г.

Още по темата

По негови изчисления общата сума е около 2 млрд. долара, а можело и да е по-голяма. Той каза, че снощи е срещнал случайно американския посланик Джеймс Уорлик в едно заведение и му е представил "сметката", но Уорлик хвърлил папката на съседната маса и заплашил "да го унищожи".

Затова Сидеров настоява посланикът да дойде в парламента и да се извини.

Лидерът на "Атака" смята, че такова поведение към депутат е обида не толкова към личността, колкото към Народното събрание като цяло.

Освен това Волен Сидеров заплаши, че ще се обърне към НСО, за да помоли за охрана.

"Когато те заплаши посланикът на най-мощната държава, е нормално да се чувстваш застрашен", заяви той. Лидерът на "Атака" увери, че срещата е документирана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


274
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
200
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да подкрепим Джеймс Уорлик! Той е истински политик, за разлика от този продажник Болен Лицемеридеров!
199
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тези до посланика, съпругите ли са?Дърт пезевентин!А Волен пак го играе циркаджията!Като искаш наем, когато въпросът се е обсъждал в НС, в което вече си втори мандат, да си казал, каквото имаш!А сега преди изборите какво скачаш по врата на посланика-ефект никакъв, само евтин ПР!
198
1
 
5
 
! Отговори
Контра - Атака преди 13 години
Имам въпроси към всички ...Кой трябва да поиска наема от САЩ ? - Премиерът БорисовБорисов даже и не си отваря устата за наема ...Кой вече 2 години в парламента, осигурява бетонно власта на Борисов ?Волен Сидер с 21 депутата от Атака ...Така ... Защо този, който е виновен за неплащане на наема - Сидер,сега ще го иска от посланника, а не от премиера, когото подкрепяИзмамнико Сидер - ЩО СЕ ПРАИШ, НА ОЩИПАНА МОМА ?!Ааааа - идват президентските избори ...
197
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
наглия пиндос да си ходи!!!
196
0
 
4
 
! Отговори
crus преди 13 години
няма друг такъв циркаджия освен Янето :)))малееееееее и тоя е в парламента ???????????:)))))))))))))))))
195
1
 
2
 
! Отговори
Бай Трендо преди 13 години
Веднага аз и цялата фамилия ще гласуваме за всяка българска политическа партия, с чиито лидери и членове посолството на САЩ отказва да се среща. Не е лошо Негово превъзходителство посланик Уорлик да публикува списък на тези партии, та народонаселението да се ориентира по - лесно. Може пък след изборите новите управници да откажат да се срещат с официални представители на САЩ. Кой знае ...
194
1
 
6
 
! Отговори
жабчетата да си зная преди 13 години
като знаем какъв двуличен мазник е Джеймс Уорлик, едва ли ще си признае, а още по-малко да се извини, та той се държи тук, като у дома си
193
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не ме интересува какъв е Сидеров, но с всеки изминал ден се убеждавам, че е прав в 90% от нещата, които казва.
192
1
 
5
 
! Отговори
е добре де преди 13 години
Какво сте го закоментирали Сидеров...Дайте сега да видим тия тарикати наистина ли дължат такава огромна сума,и ако да,да се предприемат действия за незабавното и плащане,заедно с лихвите!!
191
1
 
5
 
! Отговори
Контра - Атака преди 13 години
Малкото ямболско *** ( с малкото пишле), да каже по каква програма на ЦРУ е ходил на обучение в САЩ,непосредствено след 10 Ноември 89 г., а не да се преструва на анти-хамериканецИ да каже мангальчето също, по колко милиарда лева детски и помощи ГОДИШНО ...ББ ( Болен и Борко), плащат на своите *** и ***, за да ражда всяка мургавелка по 10 до 23 чаавета Иначе всичко е ясно - защо вече 2 години в Парламента То не се сети за дълга ?!Идват избори бре хораааааа ...
190
1
 
4
 
! Отговори
вицекраля на Българи преди 13 години
Кои са тези засукани девойки до вицекраля на България Ворлик?
189
0
 
2
 
! Отговори
AK-47 преди 13 години
МНОГО МИНУСИ БЕ ПРЕДИ МАЛКО НАПИСАХ КОМЕНТАР СЪС СЪДЪРЖАНИЕ(:О) И ЗА ДЕСЕТ ПИНУТИ ИМАХ 500 МИНУСА СЕГА ПИША(:D) ОЧАКВАМ МИНИМУМ 2000.АРЕ СЪС ЗДРАВЕ.
188
1
 
3
 
! Отговори
Lerti преди 13 години
Сидеров, *** ... политически труп ...
187
1
 
5
 
! Отговори
ГОЦЕ БИН ТРИПЕР преди 13 години
АЗ ПРЕДЛАГАМ ДА ОБЯВИМ ВОЙНА НА САЩ .
186
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Tez dvete patki tam kakvi go razdavat na masata? I zashto ne sa pod masata?
185
1
 
4
 
! Отговори
S. преди 13 години
G-n Siderov, kato chovek, imasht se za politik, bi sledvalo da znaete kakvo, koga i kade e dopustimo da bade kazano ili napraveno. G-n Uorlik s nishto ne e obidil Narodnoto sabranie, ne Narodnoto sabranie Vi e upalnomoshtilo da predstaviate "smetkata ' na G-n Poslanika na USA. Nito e vasha rabota, nito, pak, restorantat e miastoto za podbni " ataki " ot Ataka.Smiatam, che s vashata postapka ste uronil grozno imeto na Balgaria I Narodnoto sabranie. Tova vashe svoevolie triabva da bade nakazano.
184
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Уорко се е пренервил нещо....Зачервил се е като домат,да не си докара инфаркт само...:)....Воленчо му развалил вечерта за свалка...Крайно просташка сцена...:)
183
379
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** днес е решил сам да си слага плюсовете и минусите и за по лесно праска по 200 -300 на коментарите които не му изнасят.
182
269
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Уорлик май си платил добре на разни хакери да манипулират коментарите :D
181
332
 
4
 
! Отговори
CNN преди 13 години
България и САЩ пред военен конфликт за неуреден дълг!След непредвидената словестна престрелка Уорлик е пребледнял като Сидеров е отговорил на заплахата с изпращане на "Дръзки" да потопи американския самолетоносач "Хамидие"