Хората около Доган били "гьонсурати" и ченгета

Бетер от БКП е станала ДПС по места, твърди Касим Дал
Обновена: 17 май 2011 09:51 | 17 май 2011 09:50,
93
Хората около Доган били "гьонсурати" и ченгета
Касим Дал. Снимка: Архив Булфото

Гьонсуратлъкът на свързаните с Държавна сигурност величия в ДПС трябва да се освирка.

За това призова бившият зам.-председател на ДПС Касим Дал от ефира на bTV.

Според него в някои райони на страната са се оформили клики, които смятат хората там за крепостни селяни. Има и деребеи, които се самозабравиха, каза още Дал.

На последната му среща в Кърджали той обаче имал огромен успех, защото хората отишли на нея без страх. Там имало много хора, както и негови приятели от затворите.

Там, където се издигнат от ДПС корумпирани хора или спуснати отгоре, ние ще издигнем наша алтернатива. Нова партия няма да се прави за тези избори, каза още Дал, който беше изключен от ДПС след отправени остри критики към лидера Ахмед Доган.

Още по темата

Той смята, че ДПС е изградила по „най-грубия начин своя имунна система да пази онези, които цапат партията“.

Той отново се извини на хората, че са създали едно зло, от което сега искал да ги освободи.

Бетер от БКП е станала ДПС по места, каза още Касим Дал.

На хората им било писнало партийните централи да им определят кмета. В 21 век живеем, трябва да направим първи стъпки и да покажем на хората, че трябва да спрат да се чувстват потискани, завърши Дал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този още на 21-та година разбра, че "Хората около Доган били "***" и ченгета..." Явно ДС-псевдонимът му е бил "Съобразителния" :)))))))
80
1
 
2
 
! Отговори
Голям смях преди 12 години
Спрете да обиждате на турци и помаци,замислете се тези хора са по-българи и от някои от вас.Над 30г след падането на Търново крепостите по Стара планина и Родопите са се защитавали,нито 1 крепост,не е отворила доброволно врати,затова и отмъщението на турците е било страшно.Маврите са владели Испания над 700г ако не е бил Хан Тервел в цяла Европа да има минарета на всеки ъгъл.Българите така са обезкървили турците,че не са имали сили и са се спрели,платили сме с 500г кръв свободата на цяла Европа.
79
1
 
4
 
! Отговори
левски преди 12 години
В Бг има малко истински турци - около 20хил.Всички останали са турчеещи роми и ***!
78
4
 
1
 
! Отговори
.). преди 12 години
до t: Искрено се извинявам ако съм те засегнал с нещо , което съм казал , симпатизирам и уважавам тези 20 000 истински българи , чиито живот сигурно не е лесен в подобна атмосфера. Когато говоря за Кърджали аз наистина говора за потурчените празноглавци , но в никакъв случай не подценявам красотата на този красив български край или неговите жители християни или мюсулмани , които не се поддават на евтини трикове и определят себе си като чисти българи.
77
1
 
8
 
! Отговори
t преди 12 години
Моля всички,които не са наясно да не отъждествяват задължително Кърджали със всичко турско! Тук живеят над 20000 християни-родолюбци!
76
0
 
2
 
! Отговори
до 77 преди 12 години
до 77солена рибка ядваш ли?
75
0
 
1
 
! Отговори
samo DPS преди 12 години
Predatelite se vidqha koi sa kato speceli GERB Kasim Dal se dripna ot Dogan, no ste doide vreme pak da vlastvame. Stanishev i Kutev razbiha meracite na GERB za usednalost na izborite, shoto znaqt ce ako sa s turcite pak ste sa na virha. Dal nqma akil kolkoto tqh .
74
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
гледам психарите "нациналисти" пак са ги засърбели хемороидите, хейтъри ***, колко са българите в тая държава последно бе..2 или 3 милиона хе, хе
73
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да заповядат и вашите братя на купона , да нижат тютюн и да носят цяла София на гърба си , докато ги лъжат елементарни мекерета като Дуан ефенди хаха *** потурчени *** ...
72
1
 
3
 
! Отговори
ей да бей преди 12 години
Ти си *** простия кравар братче , легай да почиваш.
71
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя го обърках с Румбата ...има същия профил , можем да им направим паметник пред НС , пикаеща склуптора на сиямски близнаци на пиедестал от черупки от слънчогледови семки.
70
3
 
3
 
! Отговори
Na inat преди 12 години
Na izborite ste si imame nash prezident, tipaci, qd li vi e? Ste doidat nashite bratya koito vie progonihte 89 i s BSP pak ste sme otgore. Sled tova ste specelim i parlamenta i se opravi Bilgariq.
69
0
 
0
 
! Отговори
Falkone преди 12 години
ДС знае какво искат да чуват хората,но само да чуватбез нищо да се случва и променястатуквото е отлично за властта,но е зле за нас-народате не искат промянане им трябваДС и турските служби задействаха акция-дпс разцеплениетоно и тя е само бутафория както всичко тук
68
4
 
5
 
! Отговори
.). до ey da bey преди 12 години
Изключително трудно ми е да ти разчитам глупостите. Ще ми преведеш ли "ахмаклик" или поне ще говориш ли на български за да се разбираме. Телевизия аз не гледам , демокрацията не е това което си решие , тоест дори в една демократична държава има конституция , която я предпазва от индивиди като теб , които се крията зад думата демокрация или пък толерантност , за жалост България от последните 21 години не е нормална държава , затова си прав можеш да дрънкаш каквито си искаш глупости (засега) , но все пак не забравяй , че обикновените хора за разлика от държавата не могат да те ползват за нищо полезно и с това поведение е много вероятно да загризеш някъде дървото. Телевизия не гледам , още по-малко ми е минавало през ума да живея на гърба на някого, още повече на шайка заблудени селяни , низачи на тютюн , явно сериозно ви облъчват ! "Дельормански" също ще е хубаво да ми преведеш.*** реп. Турция ти вика *** нали го знаеш това ? Щом си тук и не там трябва да го знаеш добре и ако ти дават пари , водят чаветата ти на екскурзиики в Анкара и му дават безплатно разни книги, в които да си бие празната глава , то го правят , защото се надяват чрез прости хора като теб да си прокарват интересите в една чужда и най-вече суверенна държава , Гърците вече строят стена на границата си , време е и ние да постъпим като тях. В България има малцинство няма да го нарека турско , а потурчено , малцинството не е нация , пиши в гугъл "нация" и виж на кое се вика нация.
67
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всички прекарали малко повече време във властта стават дерибеи и ***.За ДПС е ясно но Костов какъв е?А Бойко?
66
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Оставете тая тема а се замислете по съседната''1000 лекари ще напуснат България до края на 2011''.Настоящето е важно,пука ми кво са праили преди 300-400 години..Злобен завистлив народ,бах голямо нещо
65
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гьонсурата тръгнал да дава оценки на други. Абе аланколу чак след 21години ли разбра, че Доган си е бил агент, ако го нямаше Доган да те вземе при себе си ти щеше да си едно нищо
64
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 66Точно така се консолидират *** и турци!
63
2
 
3
 
! Отговори
да бе преди 12 години
Нали ние БГ сме много добре ,та сега ще даваме акъл на ДПС ,те са подредени и ще се оправят ,а ....НИЕ ?
62
1
 
1
 
! Отговори
NIKOJ преди 12 години
Така се фокусира вниманието на хората в/у турското малинство, че да им убягва консолидацията им с ромското такова, а това вече прави почти 50/50.Изводите си направете сами.