Върволица от кметове при Борисов

Премиерът не се вълнувал от "провалената опозиция"
Обновена: 19 май 2011 15:11 | 19 май 2011 14:32,
171
Върволица от кметове при Борисов
Бойко Борисов. Снимка: Архив Булфото

Над 15 кметове са минали през кабинета на министър-председателя тази сутрин. За невиждания наплив от градоначалници, желаещи да се видят с него, се похвали самият Бойко Борисов.

Причина за това е, че през 1999-2000 г. правителството на ОДС е направило „абсолютно неиздържан икономически проект за сметището в Кочериново, който наред с всичко друго бил и незаконно издаден".

Може да попитате г-н Паскалев, кмета на Благоевград, че е поставяно като тема пред няколко правителства и всички са им казали да се махат. Защото не им се занимава с подобна дейност. Освен това – сдружението на общините за сметището се управлявало от кмет, който е махнат от длъжност. Разбирате за какви парадокси става дума, точно тези хора ще ме карат да отида да си загубя времето да се упражняват с приказки... каза още министър-председателят.

Той съобщи още, че до края на деня ще стане ясно дали ще бъде сменен зам.-министър на земеделието.

„Правя една проверка за 300 декара – дали са преотредени от обработваема земеделска земя за фотоволтаици. Ако е така, в рамките на деня ще поискаме оставка”, каза Борисов.

Той не конкретизира дали зам.-министърът ще бъде Светлана Боянова.

Още по темата

На въпрос дали има сътресения в държавата, за да се налагат такива промени, той каза: „Аз мисля, че за една държава и за едно управление, колкото повече хора работят и по-активно, толкова по-добре”.

„Считате ли, че ме интересува какво мисли провалената опозиция, заради която всеки ден обикалям проекти, които са провалени”, продължи в типичен стил тирадата си Борисов.

На въпрос дали заместник-министърът на енергетиката Марий Косев е сменен заради Закона за ВЕИ, Борисов отговори: „И заради това”.

Министър-председателят не пожела да съобщи кои са кандидатурите за управител на НОИ, а на въпрос какво ще се прави с бюджета, след като не са събрани една четвърт от данъците и средства от осигуровките, премиерът каза, че "от 28 дирекции, 24 се управляват от хора, които искат да се провалим".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
160
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
164 330 fenove sa za Borisov v buka.Nqma drug takyv poitik.SAMO BOIKO!
159
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Влака на България още преди 20 години беше дерайлирал, намери се 1 истински българин който да събере екип и да го вкара в релсите.Гадно е че други , които не искат той да влезе в релсите, подкопават линията на други места.БОРИСОВ И ГЕРБ ЩЕ СЪЖИВЯТ БЪЛГАРИЯ.
158
0
 
0
 
! Отговори
ПиАР за 166 преди 12 години
И аз не зная какво да мисля вече? Уважавам Борисов защото излъчва един вид прямост, но какво мисли да прави не зная. Не е лесно да си управляващ, освен ако не ти пука за държавата и хората и, както много пъти се доказа досега в историята ни от различни хора в политиката. Какъвто и да е Борисов, то не е единственният, от когото зависят нещата. Абе да му мислят! Ако ни дозакопаят, ще измрем. Ако не ни закопаят ще се оправим.
157
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
НАЕСЕН НАРОДА ЩЕ ТИ ПОКАЖЕ БОИКО,,,ПРОСТО НАРОДА СЕ РАЗОЧАРОВА ОТ ТВОЕТО УПРАВЛЕНИЕ....ТО БЯХА ПРИКАЗКИ ТО БЕШЕ ЧУДО....ТЦ ТЦ ...АМИ ВИЖ ПРОСТИЯТ БГ БЕ ...ПЕНСИОНЕРИТЕ ВСИЧКО ИЗНЕМОГВА ...А ТИ МАГИСТРАЛИ МИ ПРАИШ И УМУВАШ.....НА ЕСЕН С ПЕСЕН...С НАВЕДЕНА ГЛАВА...***..
156
0
 
2
 
! Отговори
ПиАр преди 12 години
Да, няма да ти е лесно! Да си шеф обикновенно е трудоемка работа и трябва да се радваш че са били толкова малко, на фона на толкова проблеми в тоя свят и държава!
155
1
 
5
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
то и след кметските избори ще е върволица те кметовете ще му го навървят!
154
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
браво Бойко - с теб сме !
153
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бойко строи - червените мишки църкат.
152
2
 
15
 
! Отговори
въпрос преди 12 години
Като му свършат лентите за рязане какво ще прави ?
151
1
 
8
 
! Отговори
песни и пляски преди 12 години
ГОЛЯЯЯМ ПРАЗ, ЧЕ НЯКОИ КМЕТОВЕ СА ПРИ ПРЕМИЕРА. ТОВА ИМ Е РАБОТАТА.ИЛИ Е ПОРЕДНАТА БЕЗСМИСЛЕНА "НОВИНА".ИЛИ ЗА *** Е НЕЩО ИЗКЛЮЧИТЕЛНО.НЕ МИ Е МНОГО ЯСНО- НЯКОИ КМЕТОВЕ СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА И ТОВА Е НОВИНА!?! ВИЖ "ПРЕМИЕРЪТ СЕ ХВАНАЛ НА РАБОТА" - ВЕЧЕ Е ВИЦ.
150
2
 
13
 
! Отговори
време е преди 12 години
когато студент от пловдивския университет потърсил съдействието на б.б. за построяване на общежитие за студентите на пловдивския университет,защото обитават чуждо и над 400 души ползват една баня,тиквата в в типичния за нея мутренски стил отговорила:"да,но се прибирате у вас по магистрала".мария антоанета е казала:"като няма хляб,да ядат пасти" и всеки знае как е свършила- на гилотината.крайно време е да пуснем изборната гилотина и да се сложи край на престъпника във властта.крайно време е !
149
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
и по какво дон боко е по различен от строс кан....направиха ли си трампа с жените ----после не хванали една млада масажистка за бройка...
148
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
По Нова,Часът на Милен Цветков...говорят за платените от Антоп Путеф,писачи форумци.Всички ги знаят вече ,че комунистите са пропаганда ЯКО.
147
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Министър-председателят не пожела да съобщи кои са кандидатурите за управител на НОИ.АЗ ЩЕ ВИ КАЖА - ТОВА Е ШЕФА НА ПОЖАРНАТА НА ДУРАНКУЛАК.ГАРАНЦИЯ ... ТАК АКАТО МУ ГЛЕДАМ КАДРИТЕ НА ТУЙ ПОЖАРНИКАРЧЕ
146
3
 
19
 
! Отговори
trunk преди 12 години
мъка Борисов , мъка .....гадните *** не Ви разбират.....,а трябва.Дано да Ви изберат за президент....така глупостите, който говорите ще са без значение.
145
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цветелина Бориславова купува БАКБ! Отново \"банкерката\" без финансово образование Цветелина Бориславова ще пере пари. Така бе купена и управлявана СИ Банка - по мутренски, с подкрепата на мафиоти и на ИПОНеца СИКаджия Бойко Борисов. Цветелина продаде банката и сега има достатъчно пари. НО чрез фонда ще изпере и много чужди пари, а после ще разпредели печалбите. ВТОРАТА полза, е че БАКБ е кредитирала много строители и лица, от които не може да си събере парите. Но Цветелинка и Бойко ще могат - с принуда, заплахи, бой... Ще вземат пари, ще правят отстъпки, ще приемат собствености и после ще продават. Все мутренски бизнес !Но нищо чудно: както през 1997 някоя друга мутра да я взриви, нали ?Това е Цветелинка, дете на видно ДС ченге и половинка на мутра комунист!
144
2
 
30
 
! Отговори
до бай бай преди 12 години
наесен ще реват простите и гнусни гербаджии.народа ще им покаже който лъже къде отива
143
3
 
26
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
боко тикво проста защо все някой ти е виновен а .къде е завода в софия бе лъжец долен преди ти пречеше другия некадърник станишев а сега кой ти пречи на крадливата глава проста.
142
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Рапона мартеница ли има ОЩЕ на дебелата си мутренска китка?
141
2
 
16
 
! Отговори
БОЙКО преди 12 години
Седим и мииислим...Седим и мииислим...По едно време се улавям...оти сааамо седииим!Тикво,мисли ПРАГМАТИЧНО и с по-голчмо ТЕМПО!