Върволица от кметове при Борисов

Премиерът не се вълнувал от "провалената опозиция"
Обновена: 19 май 2011 15:11 | 19 май 2011 14:32,
171
Върволица от кметове при Борисов
Бойко Борисов. Снимка: Архив Булфото

Над 15 кметове са минали през кабинета на министър-председателя тази сутрин. За невиждания наплив от градоначалници, желаещи да се видят с него, се похвали самият Бойко Борисов.

Причина за това е, че през 1999-2000 г. правителството на ОДС е направило „абсолютно неиздържан икономически проект за сметището в Кочериново, който наред с всичко друго бил и незаконно издаден".

Може да попитате г-н Паскалев, кмета на Благоевград, че е поставяно като тема пред няколко правителства и всички са им казали да се махат. Защото не им се занимава с подобна дейност. Освен това – сдружението на общините за сметището се управлявало от кмет, който е махнат от длъжност. Разбирате за какви парадокси става дума, точно тези хора ще ме карат да отида да си загубя времето да се упражняват с приказки... каза още министър-председателят.

Той съобщи още, че до края на деня ще стане ясно дали ще бъде сменен зам.-министър на земеделието.

„Правя една проверка за 300 декара – дали са преотредени от обработваема земеделска земя за фотоволтаици. Ако е така, в рамките на деня ще поискаме оставка”, каза Борисов.

Той не конкретизира дали зам.-министърът ще бъде Светлана Боянова.

Още по темата

На въпрос дали има сътресения в държавата, за да се налагат такива промени, той каза: „Аз мисля, че за една държава и за едно управление, колкото повече хора работят и по-активно, толкова по-добре”.

„Считате ли, че ме интересува какво мисли провалената опозиция, заради която всеки ден обикалям проекти, които са провалени”, продължи в типичен стил тирадата си Борисов.

На въпрос дали заместник-министърът на енергетиката Марий Косев е сменен заради Закона за ВЕИ, Борисов отговори: „И заради това”.

Министър-председателят не пожела да съобщи кои са кандидатурите за управител на НОИ, а на въпрос какво ще се прави с бюджета, след като не са събрани една четвърт от данъците и средства от осигуровките, премиерът каза, че "от 28 дирекции, 24 се управляват от хора, които искат да се провалим".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
17
 
3
 
! Отговори
Центр. нападател преди 12 години
Хайде наштеее накъде ваштеее! Гербаджии бийте отдалече, вратаря им Станишев обича да му вкарват голове. Мачът наесен ще го спечелим с хеттрик, защото *** вече нямат сили даже да атакуват, да не говорим, че централния им нападател Вигенин също е ляв, абе всичките им играчи са леви и играят само от ляво.
139
2
 
5
 
! Отговори
Ivat inache...shut a преди 12 години
Privikal gi e za da ..DAVAT...pari, kvo si mislite!!!!Koi ne dava i shut u guzo. ..davat nache..nema dalaverka.
138
17
 
8
 
! Отговори
Бай-бай БСП! преди 12 години
*** ще видят наесен каква оценка ще им пише народа, тоя същия народ, който го окрадоха, както и турчин не го е крал. Без да воюваме, благодарение на крадливото управление през последните 20г. на БСП и сателитните й партии: СДС,ДПС,НДСВ от България изчезнаха над 100 млд. държавни активи и стигнахме до V национална катастрофа. Сега сме по-зле и от Сърбия, даже и от шиптърска Македония така, че червените да му мислят, щото едва ли ще минат 4 % бариера.
137
12
 
4
 
! Отговори
БСПар преди 12 години
Най-добре си беше при БСП. Всеки си крадеше на воля. Другарския съд не ни съдеше. Полиция не ни ловеше. Построихме си палати за чудо и приказ, яхтички, скъпи колички и вътре нежни чуролички. Данъци плащахме до 200 лв., хората бедни и кво от това, държавата плащаше масрафа ни голям и кво от това- нас никога не ни е срам! Но дойде Боко-лошия и лошо през пръстите ни удари и сега сме като попарени твари.
136
1
 
3
 
! Отговори
JALKOT E, CHE преди 12 години
JALKOT E,CHE NADEJDATA SE IZPEPELI IIZCJALO.ZA DA SE OTURVEM OT KRADCITE NA TROINATA KOALICIA,SEGA SI NANESOHME SUKRU6ITELEN UDAR S NAI-NEKADURNOTO I KORUMPIRANO PRAVITELSTVO NA4ELO S BORISOV, DQANKOV I CVETANOV. I AKO SME NAROD, DA SE VDIGNEM I SPREM TAZ TRIGLAVA LAMQ,TA TQ STANA PO-STRA6NA OT STARATA.TAKAVA BEDNOST, BEZHBERIE, HAOS V ZDRAVEOPAZVENE,OBRAZOVANIE,MALUK I SREDEN BIZNES, V SPORTA NE SME IMALI.VSI4KO SE RRAZPADA, OTIVAME KUM KATASTROFA, NO,,ZAMULCHI SURCE IDE HUBAVOTO VREME, KAZA BB
135
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БСП и хора свързани с тях, държат около 90% от националните активи на България: предприятия, фабрики, заводи, пристанища, банки, Пловдивския панаир, земи, селскостопанска техника, транспортни превози, автопаркове, хотели, резиденции, вестници. Голяма част от криминалния контингент, който им отчислява приходи от наркотрафик, проституция, митничари които работят за тях и техни фирми с които внасят стоки без обмитяване, производители на меса, вина, всякакви стоки от бита. Цялата тая армия е с/у ББ.
134
16
 
6
 
! Отговори
така е гот преди 12 години
След голямото насира.е на тройната коалиция ,сега кой им изрива отпадаците ,...Бойко !За 20 г. натрупан *** ,колко ли години са нужни за да бъдат изчистени?
133
5
 
4
 
! Отговори
.....136 преди 12 години
Прав/а/ сте,чудя се защо ли не остави 3-ната коалиция да продължи още 4 г., за да ги видим до....края /сега в кризата /....?
132
8
 
2
 
! Отговори
Bob преди 12 години
До Илиева,Како, народа и парлаента немогат да бъдат осъждани. Тоя казва Аз, тоест той поема отговорност. Като се питат кой е отговорен за това и кой е виновния ние знаем ... той си е казал АЗ. Твоите хора са свикнали, виновен е парламента, виновна е държавата и накрая никой не поема вината и така 20 години...Та ако размърдаш 2те мозъчни клетки ще разбереш че тези му думи са +++
131
6
 
21
 
! Отговори
Ф А К Т преди 12 години
Избирането на Б.Борисов и на "партия" ГЕРБ е трагедия/катастрофа/ за България.
130
0
 
18
 
! Отговори
. преди 12 години
Като в "Столичани в повече", всеки е отишъл с чантата и мерак да може да продължава да краде, готов на всичко. Никой не мисли за народа си.Няма справедливост, няма морал!!!!!!
129
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе Илиева, абе кри(зисна) наборке и ти си изгонена за некадърност от някъде и тебе не те искаме тук, но нагла като "ИСКАХТЕ *** НА ВИ ***"
128
12
 
33
 
! Отговори
Илиева преди 12 години
Чудно как сега се сетихте, че Б.Борисов представлява национална опасност. Когато отиваше народа до избирателните урни защо не си припомни, че този същия Б.Борисов е МУТРА, произлизаща от тези противни прослойки с дебели вратове на прехода, от които изтръпвахме. Някакво същество, което има в речника си има няма 50-60 думи. По -важно е егото му. Защото над всички е АЗ и никой друг. Не народа, не парлаента, а ТОЙ т.с."АЗ"каквото каже. Ами както се казва - ИСКАХТЕ *** НА ВИ ***.
127
12
 
7
 
! Отговори
slavimirgenchev1953 преди 12 години
Ако другарят социалист Строс-Кан -бе посегнал без капка свянна камериерка в БГ,другарят Гоце Първанорден щеше да му даде.Но Строс-Кан й посегна в САЩ.А там нема ваш,нема наш....
126
35
 
12
 
! Отговори
доган преди 12 години
СУПЕР СИ БОЙКО! МАЧКАЙ НАРЕД!
125
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Опозицията дайте поне един цитат на нормален човек. Дано всички тези дето цитирате да ви са в семействата!
124
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БСП е построена от лъжи,кражби,интриги,лагери на смъртта,агенти-терористи,мафиоти-ГОЦЕ,..има и още но не ми се занимава с крадльовци.
123
25
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
bravo boiko
122
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Единствения човек,който трябва да се самохвърли на лъвовете е Бойко Борисов,защото това е един некадърник,един човек,който е демагог,който лъже непрекъснато народа,който няма интелектуален капацитет !
121
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цветозар Томов,социолог:Борисов е популист и то отвратителен !