Предизборната атака на Волен Сидеров

Няколко души пострадаха при сблъсъците пред "Баня Баши"
Обновена: 10 авг 2011 12:42 | 20 май 2011 17:00,
1177

Снимка: БТА

 

Няколко души пострадаха при сблъсъците пред джамията „Баня Баши“ в София, провокирани от симпатизанти на „Атака“.

Сред ранените са петима полицаи, съобщиха от Столичната дирекция на вътрешните работи.

Седем души са потърсили помощ в „Пирогов”. 45-годишен мъж със сътресение на мозъка е оставен под наблюдение в неврохирургията.

Останалите са с повърхностни рани и са освободени след преглед. Сред тях е и депутатката от „Атака“ Деница Гаджева, която е била с рана в областта на брадата.

Двама привърженици на „Атака“ са задържани.

Още по темата

Това стана и повод лидерът Волен Сидеров да заплаши, че ако задържаните симпатизанти не бъдат освободени, партията, която досега плътно подкрепяше ГЕРБ в Народното събрание, ще мине в опозиция още днес.

Той поиска оставката на министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов и обвини полицаите, че са арестували по най-брутален начин атакистите, участвали в кървавия сблъсък.

„МВР работи като еничарски корпус, срам и позор за българската полиция“, заяви Сидеров.

Напрежението днес ескалира, след като около 150 привърженици на „Атака“ се събраха пред джамията „Баня Баши“ под претекст, че протестират срещу високоговорителите.

Докато течеше традиционната петъчна молитва, няколко хора на Сидеров започнаха да замерят мюсюлманите с яйца. Те скандираха „еничари“, „мекерета“ и „Атака“ и се опитаха да откачат една от тонколоните на джамията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
 
3
 
! Отговори
Ганчо преди 12 години
Хах тъмночервения dnes.bg собственик на турците от ДПС цъка яко минуси на българските коментари.
4
 
22
 
! Отговори
4-ТИ КИЛОМЕТЪР преди 12 години
Тоя ненормалник Волен е направо за псхихиатрията. Не прави разлика между ДПС и мюсулмани, иска да развали етническия мир простака му с *** - такива са за бесилото.
14
 
4
 
! Отговори
Българче преди 12 години
много бързо забравихте за ситуацията в Родопско ,където ако не знаеш турски не можеш да си намериш работа,а на някои места и хляб не можеш да си купиш.Волен бил луд - и такъв да е трябва малко да се замислите и да четете повече,защото след 20 години децата ви ще чистят турските *** ,ако се запази този прираст.Комунистите трябваше да взривят джамията ,а не църквата Света Неделя.Поне хората щяха да ги помнят с нещо добро
2
 
8
 
! Отговори
Васко преди 12 години
Трябваше полаите да не се намесват да оставят мюсюлманите да нарита Болен и наркоманите му дето се правят на бабаити.Да бяха отишли по селарта да пазят пенсионерите от ромите ,а не да правят цирк.
2
 
4
 
! Отговори
gneven potrebitel преди 12 години
Vsi4ko e edin piar Bolen siderov se pravi na lud a sas hitrost si postiga celite ludisa tia koito muse vrazvat i go podarjavat zatova sam se zarekal ako 6te tursko da stava za nikoia partia niama da glasuvam tai kato sme glupavo hlen4e6to i *** podatlivo naselenie
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"zasha ataka i bolniya ne idva v djamiyata na kqrdjali"Защото атакистите обичат да ***, там където ядат. И да си мажат филиите!
2
 
5
 
! Отговори
123456 преди 12 години
zasha ataka i bolniya ne idva v djamiyata na kqrdjali
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
. . Никой да не си представя, че възможно искрено, дълго и трайно приятелство между България и нейните съседи, ако цената на туй приятелство бъде пожертвуване правата на българските малцинства.Из реч, произнесена от Атанас Буров в Народното Събрание на 6 юни 1933г.Знаете ли кой е Атанас Буров? Не знаете. Защото сте атакистки *** и не познавате собственото си минало! А който няма минало, няма да има и бъдеще!
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Кой печли от подобно нагнетяване на напрежението?Единствените които извличат ползи са Болен и Доган."Ин и Ян. Ама и двамата в черни екипи. А ония играчи скинарчетата са просто нещастници. Защото, не знаят, че след като Болен ги е употребил веднъж, ще ги изхвърли и ще се дистанцира от тях. А те ще си обират негативите, защото и децата по света видяха срама им!
0
 
0
 
! Отговори
dam преди 12 години
vazmojno e siderov 4e ne e prav ne e prav toi mnogo dobre znae 4e ima drugi na4ini a te sa prokarvane na zakoni v parlamenta predi edin mesec znaite li kakvo se slu4i emi edni miusulmani iskaha da slagat polumesec na ruskiq gerb i biqha jestoko otriqzani tova e otgovor ot rusia
3
 
14
 
! Отговори
Луд преди 12 години
Обяви Германците за фашисти ,хвърля сандвичи в самолета...но там го задържаха.... и едва отърва ареста.Навсякъде скандали и проблеми с един агресивен луд.Има нужда от лечение на специализирано място.
1
 
21
 
! Отговори
Б... преди 12 години
Кой печли от подобно нагнетяване на напрежението?Единствените които извличат ползи са Болен и Доган.Първият за да си повдигне рейтинга преди изборите пак вика срещу турците и другия пак заради рейтинга си изпълзя от дупката си в която се криеше толкова време и отново се обяви за пазител на етническия мир понеже без него държавата щяла да гори.Защо обаче толкова хора им се вързаха и веднага решиха че това са истинските защитници на християнството и мохамеданството като ползите са си само за тях?
6
 
16
 
! Отговори
БТК преди 12 години
ЗАТВОР ЗА ВОЛЕН ........
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е щом има толкова прости овце скоро ще има *** Циганария с гъзодавци и помярски народ е за това 500г са ви *** турските *** и пак ще ви *** !!!!
6
 
18
 
! Отговори
Васко преди 12 години
Само *** ще гласуват за Болен ,аз имам един приятел ,много *** той е зад него.
1
 
10
 
! Отговори
nikivl преди 12 години
жалко е да гледаш 20г как сасипаха дьржавата тез седисари[СДС] И ДРУГИ ТАКИВА ПАРТИКИ Е МОЛОВЕ ИМАМЕ НО ЗАВОДИ НЯМАМЕ ...................НИКОГА ВЕЧЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ..............ДА ГЛЕДАМ ТЕЗИ СМЕШНИ И ЖАЛКИ ПОЛЕТИЧИ Е ИМАЛИ ОЩЕ ЗА КРАДЕНЕ [ПРАВИТИЗАЦИЯ] Е САСИПАХТЕ ДЬРЖАВАТА
7
 
1
 
! Отговори
Dido преди 12 години
Mi sega kato vdignat vav vazduha Aerogara Sofiq , Talibanite ot Arabskiq svqt , Siderov s negovite bezrabotni huligani 6te trqvba da napusnat Balgariq.
8
 
13
 
! Отговори
Ivanova преди 12 години
C подобни акции Атака превръща София в потенциална мишена на ислямския тероризъм и екстремизъм.
7
 
0
 
! Отговори
blackradio преди 12 години
Едно нещо не мога да схвана : що за страшно оръжие е кюнеца и кой е гениалния му изобретател ? Как така армията на Болен се е сетила да го използва срещу безобидните камъни
6
 
12
 
! Отговори
тариката преди 12 години
Най напред простия българин трябва да прогледа първо кой e Волен Сидеров, какъв е бил през 1989 г. какво е писал тагава като кореспондент, и какви интервюта е давал в радио Свободна Европа при покойната Румяна Узунова. И тогава може сам да прицени що за стока е болния за влат шизофреник Сидеров. Този който иска сега да подпали чергата на българина. Ако погледните ще разбирете че на магистрала Тракия той беше главното пристъпно лице ,а не Чернев и това се доказа но прокуратурата е главното прекриващо лице за случая. Да ви припомна поолета в самолета над Германия пак е той, но власта го потули защо Бойко щяха да му се разклатят краката. Сега е крайно време прокурора да си влезе в роляна като независима влас и да бъде изправен пред съда.