Деница Гаджева: Паветата хвърчаха от ислямистите

"Всеки ден ще си спомням за тази проява на "толерантността"
23 май 2011 11:00,
971
Деница Гаджева: Паветата хвърчаха от ислямистите
Пострадалата депутатка от "Атака" Деница Гаджева. Снимка: БТА

"Раната е сериозна, но съм добре, ако ме бяха улучили малко по-нагоре, нямаше да е толкова добре положението. Имам около седем шева.

Паветата хвърчаха от ислямистите, които бяха наредени до джамията". Това разказа пред Нова тв депутатката от "Атака" Деница Гаджева, която пострада при сблъсъците пред джамията в петък.

Още по темата
"Всеки ден ще си спомням за тази проява на толерантността на фундаменталните ислямисти", иронично коментира тя.

По думите й протестът е бил мирен, срещу воя на джамията. Тя си обяснява случилото се с факта, че не е имало достатъчно полицаи и хората от джамията започнали да ги нападат.

"Отидохме на протеста с колони и пуснахме патриотични песни. Тогава от джамията излязоха едни много тъмни субекти с изкривени физиономии.

Един от тях започна да рита колоните, оттам стана целият конфликт. Пребиха две от нашите момчета. Единият от мъжете беше с нож", каза Деница Гаджева.

"Мой колега е с разкъсани пръсти, понеже е спрял паве на милиметри от полицай. Ако ислямистите бяха смирени, нямаше да ходят на молитва с ножове", допълни тя.

Зам.-председателят на парламентарната група на „Атака" Десислав Чуколов пък обяви по БНТ, че следващата седмица на пресконференция ще бъде представена достатъчно информация, според която в столичната джамия „Баня Башъ" се пропагандира ислямски екстремизъм, както и литература с такова съдържание.

Според Чуколов службите имат достатъчно информация за това, но не желаят да се намесват. Причината била, че определени кръгове твърдят, че се нарушава етническият мир, щом се повдигне този въпрос.

Според политолога Огнян Минчев е нужно обществено обсъждане за високоговорителите пред джамията. Грешка обаче е било разрешаването на протеста на "Атака".

Двамата събеседници влязоха в остър спор за ролята на "Атака" в подкрепа на правителството, както и за последните изяви на членове на партията на Волен Сидеров в Батак и София.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


971
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
922
0
 
14
 
! Отговори
kiko преди 11 години
te nachte turzi sa si balgare ama,hodi im go na4ukai v tikvite im.
921
1
 
14
 
! Отговори
ли чан ши преди 12 години
В името на "етническия" мир сега да се строи втора джамия-как така до сега тая им стигаше,сега -с черджедата на тротоара,това не е ли безобразие? ами що ли не им построим на всеки 200 м джамия до джамия ,мила моя майнольо...перефраза на...е,всички я знаем тая песен.Мисля,че това е меко казано ,търпеливо ,по робски-НАХАЛСТВО от страна на тия ,които са за етническия мир...После ще искат да въведат наново и еничарството и ..ясно какво става..Тая партия трябва да се забрани със закон!!
920
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
oт утре ще бъде модерно дъщерите ви да се женят за турци, а децата ви да биат чело в асфалта,а вие, гяурчета, само почакайте
919
2
 
19
 
! Отговори
лоша работа преди 12 години
Само омаза, нека да направим България опасно място за живеене!Лоша работа е да мразиш всичко и всички...
918
2
 
16
 
! Отговори
tit преди 12 години
hubavisa si kva rabota imas v taya ataka
917
6
 
15
 
! Отговори
Ц А Р Я преди 12 години
Шапчице, ти си един злобар.Погледни фактите и коментирай/защото не можеш да анализираш/. Ако си жена-се стягай за харемите в а/!/надола !
916
3
 
22
 
! Отговори
Черевната шапчица преди 12 години
Тази клоунка на криминалната АТАКА като продажна минетчийка на Сидеровският *** Стоянов е очевидно нагласена измама.Както паразита Стоянов се кълчеше пред пето райнно и после хленчеше в Европарламента.Това са генетични престъпници крадат от партийни субсидии,купуват си апартаменти а криминалните *** си мислят че членуват в "партия".Партия ама на *** ден фамилно кланова банда от престъпници ЕООД.
915
0
 
16
 
! Отговори
Kiril Nikolov преди 12 години
Tq ISTORIQTA zatova e razli4na v Balgariq , navsqkade v Evropa se 4ete edna Istoriq ot Vizantiq do dnes a samo v Blagariq ISTORIQTA e druga.Na nqkoi ne mu iznasq da 4ete istinata.Tova go razbrah kato bqh student v Avstriq
914
0
 
17
 
! Отговори
lONDON преди 12 години
do Milena: A vie mai savsem ste poludeli ot glad i mizeriq v Balgariq , kato znam kolko polu4avate v Balgariq , qasno kade e bil PROBLEMA
913
7
 
21
 
! Отговори
Милена преди 12 години
Волен си е съвсем нормален и в ред, а всички вие, които плюете по него и Атака не сте с нормална психика. Всички сте за психиатрията. Като казвам "всички"....според мен не сте толкова много, а сте двама трима дришльовци потурнаци, пускащи злобливите си коментачета под различни никове...:)))
912
7
 
22
 
! Отговори
Александър преди 12 години
Нали разбирате, че ако не са Сидеров и хората му, както и симпатизантите и привържениците на Атака,то ислямът и туркофилията ще ни превземат?! Нито един друг политик или общественик не си мърда ей толкова пръстчето да се опълчи на мераците на турци и арабски уахабитски емисари да погубят България и християнството. Моля ви, не бъдете коне с капаци и не се поддавайте на БСПаро/ДПСарската пропагандна истерия за сатанизиране на Сидеров!!! На вашата толерантност ислямистите отговарят с все по- голяма наглост и провокативна арогантност. Добротата ви и човечността те приемат като слабост. И нападат..
911
1
 
15
 
! Отговори
Emiggranti преди 12 години
"Шпигел": Българите се превръщат в проблемВ статия, озаглавена "Легално робство", българските преселници в Германия биват сравнявани с робите в древна Спарта.
910
4
 
20
 
! Отговори
NE NA MUSLIMANITE. преди 12 години
V CQL SVQT SE ZARAJDA NEGODUVANIE SRE6TU MUSULMANSKATA RELIGIQ. KOGATO IDVAT EMIGRANTI V EVROPA, TE SA TIHI I KROTKI.DAVA IM SE RABOTA, DOBUR JIVOT I SLED VREME ZAPO4VAT DA IZISKVAT OB6TESTVOTO DA SE SUOBRAZQVA S TQH, DA JIVEE PO KANONITE NA KORANA. TOVA TEZI SVINI GO NALAGAT NO OSNOVNOTO ORUJIE SA..DECATA IM.PRAVQT GI BEZ MQRKA ZA6TOTO ZNAQT, 4E STAVAIKI MNOGO 6TE NALAGAT IZISKVANIQTA SI. MUSLIMANITE NE TRQBVA DA SE PRIEMAT NIKUDE V EVROPA I AMERIKA, NIKUDE!REZULTATA 6TE E ETNI4ESKA VOINA.
909
1
 
24
 
! Отговори
МВР преди 12 години
изгонването на мюслитата от тротоара си беше работа на полицията, т.е. на боко а не на Атака
908
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тая госпожа , вместо да си показва разбитата муцуна , да каже дали е свършила работа за пет пари в Парламента ! Не съм я карал да ходи пред джамията , да се прави на Райна княгиня , а после да реве , като спукана гайда ! За две години можеха съвсем цивилизовано да решат не само този , но и много другипроблеми !
907
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма да се уморя да повтарям - трябваше да забраните БКП и съответно наследничката им БСП още навремето! Сега и да го направите е вече късно! Жена ви обърка в чия врата влиза! Вие българите сте патолози. Установявате причините едва след като пациента вече е умрял! Ако бяхте направили това, сега щяхте да сте на първо място в Източна Европа. Сега сте на 173 от 194 държави! Айде със здраве, патриоти такива!
906
3
 
27
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
АТАКА,ДПС,РЗС,Евророма трябва да бъдат забранени!*** и Ибрикчиите трябва да си налягат парцалките и да спазват законите на България!
905
1
 
17
 
! Отговори
KULTURA преди 12 години
Ei hora badete malko po kulturni i vazpitani tuk , da ne bi da sme v Libiq , e vse pak e MANTALITET
904
5
 
19
 
! Отговори
OBAMA преди 12 години
ATAKA sa TERORISTICHNA ORGANIZACIQ registrirana v Balgariq
903
8
 
21
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Какви мюсюлмани бе? тея маат свинско и пръжки!кви турци бе тея са *** ***!и каква турска армия и претенции?турците нямат претенции към нашите ***!престанете да спекулирате с това!те по татово нямаха претенции та сега ли?