"Атака": Бабаитите ни са художествена измислица

Деница Гаджева пред Dnes.bg за случая в Студентски град
Обновена: 24 май 2011 16:39 | 24 май 2011 16:33,
483
"Атака": Бабаитите ни са художествена измислица
Деница Гаджева. Снимка: БТА

Сълзливото писмо на лицето Юлиян Ненчев, подадено до Вас, е некадърно написана художествена измислица. В лицето на секретар на Национална младежка организация (НМО) - "Атака", на национално ниво, категорично отричам в скалъпената сцена да са присъствали членове на младежката организация на партията.

Това се казва в писмо до Dnes.bg, подписано от Деница Гаджева, депутат от "Атака".

Още по темата

От написаното става ясно, че в район "Студентски" партията няма председател, или каквато и да било структура.

Във фантастичните, нетрезви преживявания на Юлиян Ненчев, в малките часове на денонощието, е по-вероятно да са участвали персонажи от "Междузвездни войни", допълва Гаджева.

Това писмо е долна лъжа, клевета и опит за хвърляне на кал по организацията, която ръководя. Несъмнено Юлиян Ненчев и неговия наставник Емил Красенов използват настроения генерирани от медиите през последните дни, за да се впишат в публичното пространство.

Съветвам председателя на Студентски съвет към ТУ-София да насочи енергията си в полезни за студентската общност дейности, а не в измислени PR акции срещу политически партии.

Позорно е на 24-ти май, най-светлият български празник, председател на Студентски съвет да влиза в роля на манипулатор, вместо да организира културни мероприятия за общността, която ръководи, завършва секретарът на младите в "Атака" Деница Гаджева.

По-рано днес в редакцията ни получихме писмо от читателя Юлиян Начев, в което той твърди, че в ранните часове на деня е бил заплашван от привърженици и симпатизанти на "Атака" в заведение в Студенски град.

В него той описва как мъж, представил му се за шеф в "Атака", го е заплашвал със саморазправа в заведение, защото паркираният автомобил на Начев му пречел.

С репликите: "Аз съм човек, който може да ти каже какво да правиш и ти заповядвам да го направиш", мъжът налетял на бой.

Впоследствие едно от другите момчета в групата му гордо заявило, че въпросният човек е председател на Младежка организация на партия "Атака".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


483
Още по темата: АтакаДеница Гаджева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
433
5
 
7
 
! Отговори
За Деница преди 12 години
Жената направи нещо за България, поплювковците тук не. Отношението ви към жените е с много въпросителни.Може би по са ви на сгода мъжете и .. ще цитирам собсрвените ви коментари, господа "противо-атакисти" - та за *** и чикийки става въпрос както излиза
432
5
 
9
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Приятели,Внимавайте...!Няма съмнение, че Атака е ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ...!Още по-малко има съмнение, че и ДПС е ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ...!Извод:И ДВЕТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНЯТ...!!!
431
3
 
2
 
! Отговори
Амет Доган преди 12 години
дпс си потъва на две половини, няма нужда да се разгепва.
430
2
 
4
 
! Отговори
Д.Стоянов преди 12 години
Чета Ви драсканиците...летя си в Луфтханза (тати много ги е наплашил тея сервитьорки тука- веднага като кажа БОЛЕН и фърчат). една иска *** да ми прави даже... само да неразбере Деничка ... ще и пусна! Тате е голема работа! Мечтаел е да бъде порно актьор, обаче само до софт еротиката стигнал. Продуцентите му казали че му е малък *** и нестава за голямото кино.Но той си е актьор и сега вижте какво театро ви изнася.
429
4
 
2
 
! Отговори
Читател преди 12 години
Абе, освен инфантилни комплесарски лични нападки нещо по същество нямате ли да кажете. Що си хабите слюната. Браво на Волен! Нищо не можете да направите колкото и да са ви платили.
428
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Симпатично момиче е Гаджева, а защо се е загаджила с неподходящ човек?! В резултат на това е като зомби! - говори нелепости фанатично, гледа празно, а всеки път щом отвори уста - всякаш слушам Болен-Волен.
427
3
 
6
 
! Отговори
Контра - Атака преди 12 години
Сидеров прави разцепването на ДПС невъзможно!Случайно ли е че точно в този момент,когато ДПС е пред разпад.....Болен им сипва вода във воденицата?
426
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Знам, че иска да те женимайка ти за психопатти не си съгласна Денис мен се любиш на шпагат!к**во...к***ичке...
425
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Истината зад тези истории е, че последната дума е на целия български народ да каже своето не на постепенната ислямизация, която ни подпухват "отнякъде" и че тя ще звучи нещо като: Но пасаран, сер доган! Ферщеен? Тогаз - Ауфвидерзеен ин Анадолен. Айде, чао на мераците ви. Българин, в крайна сметка, лесно се не лъже и не подкупва, това ще ви е урока, накрая.
424
3
 
3
 
! Отговори
Селянски преди 12 години
Никога не сам вийдал толкова празен поглед,гледа като теле
423
3
 
4
 
! Отговори
Frage преди 12 години
Tova maj li e jena lie na snimkata?
422
3
 
2
 
! Отговори
СГС преди 12 години
Едно анонимно разпознаване в полицията в всички лидери на младежската организация и ще стане ясно кой какво къде.
421
3
 
3
 
! Отговори
Националист преди 12 години
Владо - много си сбръкан бе!
420
1
 
3
 
! Отговори
Бъдещ атакист преди 12 години
Мале, мале, такива измислици ли били голямата атака срещу АТАКА.
419
9
 
4
 
! Отговори
Владо Георгиев преди 12 години
Много ви се иска да оплюете Атака и Волен, ама с лъжа не става.И си вижте нивото платените псевдокоментатори срещу Атака. Върнете се пак в училище. Нямат ли подбор тея дето ви плащат, та ви хващат от улицата.Умийте си устат, че само мръсотии в тях /еротични, разбира се/ Бива бива, ама толкова злоба извира ит гърловините ви че сигурно се давите в нея.Лужа и злоба. Нещо човешко нямате ли. Все едно че вие сте от онея изкривени таласъми с ножове и тръби пред джамията.
418
7
 
6
 
! Отговори
Владо Георгиев преди 12 години
Каза е отрязано от Казанлък. А по езика ти мога да преценя, че си от стадото манипулирано от бсп - дпс. Браво на Волен, че ви осветява нечистите сметки.
417
6
 
5
 
! Отговори
Ивайло преди 12 години
Ставам член на "Атака"!!!
416
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до: Владо Георгиев, Казааз пък ти казвам:- ходи да се прегледаш бе ненормалник!!!"атака" е шуро-баджанашка партия и целта им е въпросните шураци и баджанаци да се наместат във властта и да "цоцат" парички за техни изгоди.***!
415
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Боже, како Янке, боже!
414
11
 
5
 
! Отговори
ВГ преди 12 години
За какво се борят всички мекерета, които оплюват Волен - единствения 100% българин и патриот непродал се на чужди интереси? За какво? Да ви надянат шалварите отново и фесовете и да им вържат на жените и дъщерите ви фереджета и да им наложат "ислямски ред". Т.е. жените им да не могат да пазаруват в супермаркетите, да не могат да карат коли и да учат в университети. А мъжете да се дупят по 10 пъти на ден под воя на разни маанета и си повтарят "Аллах е най-велик!" И да не се къпят с месеци до пълно вмирисване. Това ли искате бе гювентии зомбясани. За това ли се борите? Ислямът открито води борба да превземе Европа и света. Вижте какво става в Италия: europe.actualno/news_347054.html Но народите и правителствата в Европа СКОЧИХА И СЕ ОПЪЛЧИХА СРЕЩУ ТАЗИ ИНВАЗИЯ.