САЩ на "ти" и зад Борисов

Джеймс Уорлик: Имаме му пълно доверие!
Обновена: 27 май 2011 14:49 | 27 май 2011 14:16,
336
САЩ на "ти"  и зад Борисов
Очевадно Уорлик е зад Борисов. Снимка: Булфото

"Имаме пълно доверие на българския премиер, изключително високо отношение спрямо него, също така – изключително доверие в българското правителство и България като силен съюзник и партньор" .

Това обяви на брифинг в парламента посланикът на САЩ у нас Джеймс Уорлик.

"България винаги е била приятелска държава на САЩ и сега вече – близък съюзник на САЩ в рамките на НАТО, което предполага добри двустранни отношения", продължи той.

Още по темата

По думите му грамите в Wikileaks не са официалната позиция на външната политика на Америка. Уорлик отказа да коментира съдържанието им, както и не обясни защо точно сега излиза тази информация.

"Освен това други коментари не бих могъл да правя", отсече Уорлик.

В отговор на въпрос той каза, че няма да навлиза в детайли за онова, което се докладва.

"Ние докладваме за много неща, по много въпроси. Това ми е работата – да докладвам по най-различни аспекти от живота на българското общество", посочи посланикът.

"Това, което казвам пред българските граждани, не е различно от това, което докладвам пред Вашингтон. Аз съм давал и похвали и съответно нашите доклади към Вашингтон винаги са били открити и честни", обоснова се Уорлик.

Настоящият американски посланик обясни, че е разговарял с предшествениците си на поста – Джон Байърли и Нанси Макълдауни.

"Говорих с посланиците и отново с тях подкрепихме позицията, че взаимоотношенията ни с България никога не са били по-добри, отколкото сега", каза той.

Любопитна подробност бе, че Уорлик изслуша от балкона на парламента част от отговорите на премиера Бойко Борисов към депутати от опозицията. Министър-председателят поздрави с кимване посланика, който го слушаше в другия край на залата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


336
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
275
4
 
8
 
! Отговори
и преди 13 години
Само хората могат да поправят грешката с ГЕРБ:Защо?Защото те го избраха понеже му повярваха, но той ги излъга и сега е време да си плати лъжите.Просто избираме някой да работи и да се съобразява с избирателите, той не се съобразява с избирателите си затова ще си подаде оставката г-н Борисов и на село.
274
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бойко и серГЕЯ съсипаха държавата с некадърноста си!
273
1
 
6
 
! Отговори
БОКО, преди 13 години
не съзнаваш ли, че тези същите ти създадоха имидж и те направиха това, което си днес? Същите тези ако решат могат да те закопаят или отрежат главата докато се перчиш като паун и надуваш като макак. Това, поради своето тщестлавие и самолюбие никога няма да го разбереш, докато обикновените хора го съзнават и ти се подиграват!
272
0
 
1
 
! Отговори
и преди 13 години
278: чакаме ти с латиницата да я оправиш,може и да я оправим ако политиците спрат нас да оправят кир смотан.
271
1
 
1
 
! Отговори
da преди 13 години
namesto da pi6ete gluposti se zapretnete - vsi4ko znae6ti i rasbira6ti draska4i i zapo4nete da opraviate BG. kato mislite, 4e po-dobre mozete da upravliavate napravete go! za nikoia partia nesam, za6toto vsi4kite ednakvo lazat i imat kriminalno minalo, no 6te uvazavam tazi, koiato pone malko ne6to napravi za tazi zagiva6ta strana.
270
2
 
6
 
! Отговори
и преди 13 години
Хората го гледат щото е *** премиер, простотията се кутира в тая държава от години, ако е нещо умно никой няма и да му обърне внимание , на движението наречено ГЕРБ , а Бойко Борисов - нема по голям некадърник от този рекетьор
269
10
 
2
 
! Отговори
Да,но преди 13 години
ВИВА БОРИСОВ, ВИВАГЕРБ
268
1
 
3
 
! Отговори
*))) преди 13 години
Истинските дипломати ТАКА говорят,а мислят така,както го пишат!На тях пределно им е ясно кой е мафиот и кой е ченге на КГБ(ДС) и кой е добър политик...в България!Така че ББ да знае,че го наблюдават под лупа...*))) Да си свие перките и да почне да си изпълнява едно по едно предизборните си обещания!
267
1
 
6
 
! Отговори
и преди 13 години
хем е комунист Бойко Борисовхем е либерал, хем е със щатите, хем е с Руснаците , не е зад турците,но му трябват гласовете им.г-н Борисов вие сте пълно недоразумение на природата или направо хермафродитно мекотело.
266
2
 
8
 
! Отговори
осъзнайте се преди 13 години
УОРЛИК ГОВОРИ ОТ ИМЕТО НА САЩ,НО НА КОЙ В ЩАТИТЕ МУ ПУКА ЗА БЪЛГАРИЯ.В БЪЛГАРИЯ ТЕ СИ ГЛЕДАТ ИНТЕРЕСА,КАКТО НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА И ИСКАТ ПОСЛУШКОВЦИ НА ВЛАСТ,ЗА ДА НЯМАТ ПРОБЛЕМИ,В РЕАЛИЗИРАНЕ НА ПОЛИТИКАТА СИ.ВСЕКИ,КОЙТО ИМ СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ КАТО ВИДЕНОВ НАПРИМЕР,СИ ЗАМИНАВА,ЗАВИНАГИ.НО БОКО МНОГО СЛУШКА И ОСИГУРЯВА НА УОРЛИК ОТ БЕЛИЯ ПРАШЕЦ ВИСОКА ПРОБА.КАК НЯМА СЕГА ДА СА ИМ НАЙ-ДОБРИ ОТНОШЕНИЯТА-ТЪПИЯ,БЕЗПРОСВЕТЕН НАРОД НАКРАЯ ЩЕ ПЛАТИ СМЕТКАТА НА БОЙКОВОТО ПРЕДАТЕЛСТВО.ДА СЕ ОСЪЗНАЕМ ОВРЕМЕ.
265
2
 
8
 
! Отговори
стефчо преди 13 години
Бойко Борисов ,води цял един народ към гибелта му, а народа го следва защото тъне в мизерията сътворена от ГЕРБ
264
3
 
8
 
! Отговори
Илия преди 13 години
колкото по скоро хората разберат че Борисов е некадърник и мутра , толкова по-бързо ще се оправи страната.
263
8
 
2
 
! Отговори
Да,но преди 13 години
ВИВА БОРИСОВ, ВИВА ГЕРБ
262
1
 
4
 
! Отговори
Мишо преди 13 години
ми като незнаем кой и за кой да гласуват хората , ще ги управлява мутра и мафиот !!!!Срамота че е това става с България .
261
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Глей са...Подкрепяме го бе - по бързо да си отиде !!! Такава подкрепа му фърляме ..Ежедневна, защото вече го чуват и в ЕС- какви ги мели .. )) И златевчето подкрепяме , и руските другари , и АЕЦ-а, и Трайковчето даже -бута ли , бута- за СЛЕД изборите голямото накисване с АЕЦ-а.. И Фидоска и Цеца- подкрепяме- тежи им главата- да не загубят равновесие ..И Цв. подкрепяме - та дано му поникне коса - пардон- сиво вещество в главата ..И Ипон подкрепяме , и волейболистите -и залите им ..Той и Гоце ги подкрепяше..САМО те ни останаха..И световното по волейбол.<
260
0
 
8
 
! Отговори
и преди 13 години
Мафиот е разбира се никой не се съмнява че Бойко е мутра и се е занимавал с амфетамини и какво ли още не .
259
1
 
9
 
! Отговори
Васко преди 13 години
Американската *** Боко Тиквата.Братя, да изметем от властта този лилипут!
258
0
 
3
 
! Отговори
До 252 :( преди 13 години
Че кое казал ,че ти си нормален? По това което чета си герберче.Аз не мога да приема за нормално някой да гласува за мафиот.
257
1
 
7
 
! Отговори
1 преди 13 години
САЩ не е този клоун посланика,но боко неможе да го разбере,както и герб не е БЪЛГАРИЯ .
256
0
 
2
 
! Отговори
щирлиц преди 13 години
На кого агресор номер едно има пълно доверие-много просто и ясно:на слаби ,послушни и крадливи управници.Защо?Защото така се поддържа американското присъствие по света.Когато сегашните си отидат дали следващите ще ги похвалят за нещо?Едва ли.България ще бъде още по-зле,а американските похвали още по-щедри на празни приказки,достойни за ***.За каквито имат целият български народ.Аве Цезар,.....по нататък се сещайте.