Клуб на "Атака" атакуван с камък и димка в Студентския град

Явор Нотев: Това е хулиганска проява
Обновена: 30 май 2011 14:48 | 30 май 2011 11:19,
90
Клуб на "Атака" атакуван с камък и димка в Студентския град
Снимка: Булфото

Клуб на „Атака“  в Студентския град е бил атакуван тази нощ със запалителна бомба, съобщиха от МВР.

Сигнал за излизащ пушек от помещението, което се намира на улица „Акад. Борис Стефанов“ 76, е подаден 1,35 часа.

Направен е оглед и се изясняват причините за инцидента. Не е установен пожар, няма и пострадали, уточниха от полицията.

„Изключвам политическа провокация, това е хулиганска проява“, коментира пред Dnes.bg депутатът от „Атака“ Явор Нотев, който е избран от този район.

Той е разбрал за инцидента от медиите, все още никой от МВР не се е свързал с него.

По негова информация първоначално партийният офис бил атакуван с камък, в резултат на което е счупено стъкло на помещението, след което атаката продължила.

По думите му става въпрос за неуредени битови въпроси – спор за места за паркиране.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още по темата: Атакакамъкдимка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
3
 
12
 
! Отговори
Ishmael преди 12 години
ZAX - Все пак говориш за чужденци, които са далеч от дома си. За българите е 100 пъти по-лесно да се ориентират в града и да си намерят място за живеене. За тях липсата на места в общежитията не е толкова голяма драма.Пък и едва ли чужденец е хвърлил камъка. Те не се интересуват от политика. Със сигурност е бил българин.
40
0
 
5
 
! Отговори
боли е гъзъ преди 12 години
с рушвети, в ТУ образованието е вече на доста ниско ниво, почина е "кинти и само кинти" като на всякъде! какво можем да очкваме след това!
39
5
 
13
 
! Отговори
до 31 преди 12 години
Твоята московска партийка Атака като мисли много за народа, за това набиха децата в батак. Някакъв активист ли си или обикновен *** не те знам, но не си у ред! :)
38
7
 
19
 
! Отговори
ZAX преди 12 години
Няма какво да се лъжем, в Студентски град е пълно с турци, албанци, араби и подобни. За тях винаги има общежития, а за българите няма. И после защо ходили българите да учат в чужбина. И повечето остават там. И много ми е интересно как турците успяват да си вземат изпитите, особено в ТУ, като те не знаят и една думичка на български.
37
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** и *** са се активизирали тая нощ след като се почувстваха застрашени от единствената останала Българска партия в парламента. Всичките други служат на Турция
36
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
болен сфинктеров единствено държи при това зключитлно много на регулярното повишаване на авоарите по личните му сметки. а и личното му его, като всеки един отявлен психопат.
35
1
 
10
 
! Отговори
досада преди 12 години
Циркът продължава. Да си мизерят и от двете страни, а *** да им се връзват.Но ако ни праснат *** ислямисти я метро, я нещо друго, после кво ще ги правим Болен и Ердоган... Риторичен въпрос - естествено, че нищо. *** държава.
34
3
 
15
 
! Отговори
Stef преди 12 години
Не защитавам никого, но точно този клуб на атака има вид на долнопробна кръчма. Постоянно се чуват някакви пиянски викове и влизат излизат разни гамени.
33
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"запалитлна граната", а защо не и ракта земя-земя, *** и *** с от атака и драскачите от днес.бг. не че когато и да е някой да ги изкърти всичите все има за какво и винаги ще е късно! бси нщастните *** са всичките!
32
0
 
8
 
! Отговори
Бомбардировач преди 12 години
Абе тоя пернатия, който е писал статията явно не зне какво е "Запалителна бомба".
31
1
 
3
 
! Отговори
Джон преди 12 години
Поне хляб като няма за българите нека има ЗРЕЛИЩА!
30
25
 
15
 
! Отговори
Ходете си най-после преди 12 години
Хей не престанаха да се заяждат с АТАКА - не разбрахте ли че целия народ е за Атака - до кога ще продължавате да ни манипулирате - Волен само държи за запазването на българската нация - опомнете се и крайно време е Правителството да си ходи - стачка ли трябва да вдигнем за да се отървем от Герб - съжалявам че гласувах за тях - АТАКА и напред народе !!!
29
4
 
4
 
! Отговори
v преди 12 години
paveta po 40 sm,kotkeili ***.....neznam koi ideot sam shte si zapali kluba do ohranitelna kamera i shte si chupi prozorcite!
28
1
 
4
 
! Отговори
do 28 преди 12 години
от всичкото дето си го написал само за едно си прав - наистина е лесно образованието :)
27
15
 
9
 
! Отговори
КауБойко преди 12 години
Ами кой друг да е освен хилядите муджахидини, дошли да получат великото ни висшу образование. В студентски град е пълна с разни талибани и турци, намерили лесно образование. Другият вариант е да не им се ходи в казарма, щото ще им пълнят дупетата и за това са дошли тук да отбият номера. И ей така между два свободни дни са решили да провождат исляма. Интересно дали като са хвърляли камъните са викали Алах, акбар. Хаха.
26
5
 
29
 
! Отговори
555 преди 12 години
Хора, разберете, ДПС и АТАКА си мобилизират електората .. това е целият цирк :)
25
7
 
19
 
! Отговори
минувач преди 12 години
Пляснаха ги през ръцете, за простотиите пред джамията и сега това успяха да измислят , какви ли още ще ги вършат до изборите... то луд умора няма ...
24
4
 
24
 
! Отговори
Помислете !!! преди 12 години
АТАКА има депутати и подкрепя мнозинството, има общински съветници в София, защо мирно и тихо не реши въпроса с килимчетата и шума на джамията ?!Защо бяха тези циркове?!Защо зорлем ставаме мишена на ненормални ислямисти?!Защо си вкарваме таралеж в гащите и клатим лодчицата в която стоим?!Изборният резултат ли е по-важен или мира в България?!Това ли е най-големият ни проблем или ако не беше, вече е на път да стане?!Това ли е Бг патриотизма или Волен е повече от идеалите на Левски?!
23
7
 
11
 
! Отговори
до 20 преди 12 години
ами то и Батака си стягат редиците , бай Гроздан като си пусне телевизорчето и види Психара как се пени, че иде някакъв измислен ислямски фундализъм и той си стяга гащите.
22
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"По негова информация първоначално партийният офис бил атакуван с камък, в резултат на което е счупено стъкло на помещението, след което атаката продължила. " Еми нормално, нали клуба е на Атака и затова се практикуват атаки. Както сте го написали все едно третата световна е станала;))))))))))))))