Клубът на "Атака" запален от турски студенти?

Помещението било атакувано още преди два месеца, твърди партията
Обновена: 30 май 2011 18:46 | 30 май 2011 18:46,
590
Клубът на "Атака" запален от турски студенти?
Снимка: архив Булфото

По неофициална информация на партия "Атака" извършителите на снощния палеж в партийния клуб в Студентския град са турски студенти мюсюлмани, съобщиха от пресцентъра на партията.

Към 1.30 часа през изминалата нощ партийното помещение на ул. "Акад. Борис Стефанов" 76" е било атакувано със запалителна бомба.

По информация на партията входната врата е била залята със запалителна течност. Имало е и счупени прозорци.При инцидента нямаше пострадали.

Същият клуб на "Атака" е бил обект на посегателство още преди два месеца.

"По повод снощния палеж в клуба на ПП „Атака" и спекулациите, които сега ще се появят в медиите, че палежът е следствие от събитията пред джамията, заявяваме, че нападенията над този клуб на ПП „Атака" не са от вчера.

Още по темата

Преди почти два месеца камък бе хвърлен по челната витрина на същия клуб. Вътре в клуба бе проникнато и извършителите са търсели нещо, въпреки че нищо не е взето - нито компютър, нито каквато и да било техника или документи. Извършителят или извършителите все още не са открити", гласи официалното съобщение на партийната централа.

По-рано днес депутатът Явор Нотев отхвърли пред Dnes.bg версията за политическа провокация и определи случилото се като хулиганска проява.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


590
Още по темата: атакапалежклуб
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
21
 
! Отговори
Помним преди 13 години
Те така изгориха архива на ДС уж били хулигани баси тактиката
59
6
 
32
 
! Отговори
elena преди 13 години
ATAKA SI E PODPALILA KLUBA . TOVA E NEIN PATENT
58
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ta za kakva golqma ekskurziq stava vupros?
57
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ВИЖТЕ ПАДЕНИЕТО НА АТАКА И СИДЕРОВ.НАПИШЕТЕ В ГООГЛЕТО: ВЕЛИКАТА РЕЧ НА ВОЛЕН СИДЕРОВПУСНЕТЕ СИ КЛИПА И ЧУЕТЕ ИСТИНСКОТО МНЕНИЕ НА ВОЛЕН СИДЕРОВ ЗА БОРИСОВ.А ВОЛЕН СМЕЕШЕ ГРЪМКО ДА НАРИЧА ДРУГИТЕ ПРЕДАТИЛИ НА БЪЛГАРИЯ :D
56
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
pak moje i da sa se legitimirali 4e sa turski studenti a BOLENE ??????
55
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На 24 юли 1923 г. е подписан Лозанския мирен договор. Турция е единствената победена в Първата световна война страна, която успешно съумява да се противопостави на Версайските решения от 19191920 г. Като последствие от този договор 1 млн. и 300 хил. гърци са принудени да напуснат Мала Азия, а 400 хил. турци и българи мохамедани Беломорска Тракия и Македония.
54
10
 
20
 
! Отговори
AYYYYYYY преди 13 години
Давай Волене,народа е с теб!Изгони ги всичките от българия,та да видим дали в турция ще вилнеят,знейки че там права на човека няма.Има да се молят пак да целуват бг земя ама никога повече няма да ги приберем
53
13
 
20
 
! Отговори
DIMATA преди 13 години
АКО ТОВА Е ДЕЛО НА ИСЛЯМИСТИТЕ, МНОГО СКОРО ПАК ЩЕ ИМА СЧУПЕНИ *** ПРЕД ДЖАМИЯТА. БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ, ТУРЦИТЕ В АНАДОЛА.
52
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Плитко скроена манипулация от АТАКА!
51
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
през 1915-1916 са извършени три геноцида: арменският геноцид (Турция отхвърля термина геноцид като твърди, че убийствата били междуетнически), Геноцидът над Понтийските гърци [10][11] и Геноцидът над асирийския народ (който за разлика от другите два народа е бил на стотици километри от фронтовите линии).
50
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В цял свят политиците доят народите си, крадат ги и се *** с тях. Очаквам световна революция !!! Почва от Гърция.
49
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
57 ti si prav nai veroqtno ama eto vijdash li kakvi ne6ta pravi toq *** Bolen Siderov vmesto toi da se samozapali pravi pak pravokacii,,,hahaha s aq rexona sme se praskali ve4eee BOLENEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
48
4
 
18
 
! Отговори
спец преди 13 години
Щом съа търсели нещо вътре и не са взели нищо това не е присъщо на хулиганите. Това е целенасочено с цел провокация срещу Атака и търсене на някакви документи. Ако бяха само вандали срещу Атака, тогава щеше да изпотрошат всичко. А това са инсценирани неща, вероятно от човек на групировки, а може би и от външен агент, използувайки тия студенти? може да е и дори от турските спец. служби, CIA,...? В тия игри използуват какви ли не хитрости? А вие ревете като *** смърт на Атака, студентите вън...
47
11
 
31
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 13 години
Някой въобще вярвали му на изперкалия Волен???Тоя ако беше читав,щеше да има поне едно дете и смисъл в живота си.А сега е човек без работа и с много комплекси.
46
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
АТАКА И ДПС - ИЗВЪН ЗАКОНА!
45
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
33 ti mai glavata si q nosish samo za podstrigvane i ne si tur4in ot turciq a si atakist provokator prestanete s taq prostotiq be hora kvo vi stava v koi svqt jiveete
44
5
 
23
 
! Отговори
Моля Ви преди 13 години
Стига сте им давали акъл на тъпите атакаджии , че сега яко са налазили Гогъл преводача и ще ни залеят от турски текстове.
43
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аааааааайде пак ***, ислямисти и незнам си какви. Почвам да строя катапулт. Системата е проста
42
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ami neka da se hvanat izvurshitelite i shte razberem koi go e zapalil?Dali sa ot ataka ili turski studenti!
41
8
 
21
 
! Отговори
do 38 преди 13 години
Ердоган ги изгони на времето бе,каква турция сънуваш!Борисов да натисне ердоган да си прибере паплача преди да сме ги натиснали!!!!