Клубът на "Атака" запален от турски студенти?

Помещението било атакувано още преди два месеца, твърди партията
Обновена: 30 май 2011 18:46 | 30 май 2011 18:46,
590
Клубът на "Атака" запален от турски студенти?
Снимка: архив Булфото

По неофициална информация на партия "Атака" извършителите на снощния палеж в партийния клуб в Студентския град са турски студенти мюсюлмани, съобщиха от пресцентъра на партията.

Към 1.30 часа през изминалата нощ партийното помещение на ул. "Акад. Борис Стефанов" 76" е било атакувано със запалителна бомба.

По информация на партията входната врата е била залята със запалителна течност. Имало е и счупени прозорци.При инцидента нямаше пострадали.

Същият клуб на "Атака" е бил обект на посегателство още преди два месеца.

"По повод снощния палеж в клуба на ПП „Атака" и спекулациите, които сега ще се появят в медиите, че палежът е следствие от събитията пред джамията, заявяваме, че нападенията над този клуб на ПП „Атака" не са от вчера.

Още по темата

Преди почти два месеца камък бе хвърлен по челната витрина на същия клуб. Вътре в клуба бе проникнато и извършителите са търсели нещо, въпреки че нищо не е взето - нито компютър, нито каквато и да било техника или документи. Извършителят или извършителите все още не са открити", гласи официалното съобщение на партийната централа.

По-рано днес депутатът Явор Нотев отхвърли пред Dnes.bg версията за политическа провокация и определи случилото се като хулиганска проява.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


590
Още по темата: Атакапалежклуб
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
26
 
! Отговори
rock-n-rollah преди 12 години
Айдееееееее започна се. Днес клуб на Атака, утре клуб на турски студенти, други ден член на Атака, по други ден турски студент..., като гледам как е тръгнало нищо чудно скоро да станат някакви масови безредици.
39
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"ърците хукнаха да си теглят паритеЦРУ предупредило, че в страната може да избухне революция или да има военен преврат, пише германският таблоид "Билд" "Почна се...................
38
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Що не вземе агент СОТИР сидеров да се самозапали,че да спрат поне тези щуротии,които ни сервира всеки ден на умраза и извращение!
37
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Душманите се надигат след толкова много толерастия !
36
1
 
26
 
! Отговори
до 33 преди 12 години
Турчин от Турция .... пишещ от българския офис на партия Атака..Дори и в провокациите си не може да настигните Червените титуляри ... които мине не мине и я си изпочупят стъклата на някой клуб на БСП , или го разбият , за да ги пишат по вестниците и да се правят на интересни.
35
0
 
16
 
! Отговори
an преди 12 години
DO 29/ I TOZI E SA6TIQT KATO OSTANALITE, DAJE I PO LO6. NIKOI NE GO ISKA6E V PARTIQTA SI, ZA6TOTO GO POZNAVAHA, I ZNAEHA 4E IMA JALTA KNIJKA. PRES POSLEDNITE 2 GODINI, NE VIDQLI KAKVI SVI.KI PRAVI NA TIKVATA? NE6TO SI SE OBARKAL 4OVE4E.
34
4
 
27
 
! Отговори
Стига Сидеров! преди 12 години
Явно Сидеров няма да миряса ,докато не запали и унищожи държавата.Колко ли му платиха и кой,за да провокира тази омраза.Сидеров,ти ако печелиш милиони от унищожаването на България и има къде да си ги харчиш ,ние нито има къде да отидем,нито искаме война.Жителите на България с нищо не са виновни за пропиляният ти живот,за да отмъщаваш на всички.Сам на себе си пречиш.
33
1
 
35
 
! Отговори
Deborah преди 12 години
ЗАПОЧНА СЕ ! Етническите проблеми се решават с мъдрост и ум, не със сила . *** на тази тема ще има докато най сетне светът разбере че бог е един за всички а останалото са човешки религиозни обичаи
32
1
 
24
 
! Отговори
do 33 преди 12 години
Mnogo dobre vladeesh bylgarski ezik za "tur4in ot turciq"...vijte nomer 33, tipichen primer za atakist-provokator... abe mnogo ste jalki naistina!Smeshni paraziti na ryba na iz4ezvane!
31
0
 
28
 
! Отговори
tulski преди 12 години
33, щом като си Турчин от ТУРЦИЯ, я го напиши на турски. Да видим дали наистина си турчин или най - обикновен провокатор.
30
10
 
18
 
! Отговори
999999999 преди 12 години
Абе те ще започнат и главите да ви пукат,ако продължавате да се водите по акала на боко продажника.Турците в турция!Боко да натисне с ердоган да прибере племето,а не да ни го връща като парцали
29
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
hahahahaha Bolen Siderov pak hitruva xaxaxaxaxx toq e sposoben na kakvo li ne za 3 biuletini, nqmam dumi
28
3
 
28
 
! Отговори
лумпени преди 12 години
Тея нямат граници ....Няма да се изненадам ако стигнат до там , че в скоро време да надраскат някой църква с полумесеци , само и само да постигнат целта си.
27
2
 
20
 
! Отговори
haha преди 12 години
tiq Bolenovcite stavat po-smeshni vseki den... kef da im gledash seira!
26
13
 
22
 
! Отговори
Василев преди 12 години
Най-голямата трагедия е ,че в сравнение с почти всички известни политици Волен е светец!Вземете Първанов,Доган,Костов,Царя,Станишев,Боко-мутрата!Всички са участвали в престъпната приватизация,кражба,комисионни,престъпни схеме за източване,"законни хонорари",закрила на престъпни силови групировки,наркотрафик!За това,че са направили митинг заради високоговорителите на джамиите го изкарват расист и нацист,*** и тъпите хора,ами в цяла Европа мюсюлманите не използват високоговорителите,само тук !!
25
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Koito e ot studentski grad ima pravo da pishe - koi e prav i koi e kriv,koito ne e ot studentski da ne dava akul!
24
3
 
27
 
! Отговори
Пародия преди 12 години
Тея да не видят от Янето ...Как умело си самооткрадна флашките барабар с БМВ - то , в което съвсем случайно бил и телефона му , ключовете от партийната каса , годежния му пръстен и 3 броя вибратори.
23
7
 
28
 
! Отговори
AFA преди 12 години
Hикой не бръсне джуджето Сидеров и за стотинка, и електоралната му подкрепа, главоломно е спаднала в последните 2 г. AAко не го заплаши някой, и ако той не се навре някаде сам за да провокира раздор и скандал, за да му се чуе името, ще отшуми като ехо в планината.
22
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Kluba e zastrahovan za 3 miliona i te umishleno si chupqt kluba,moleshtite nevinno musulmani nqmat nishto obshto!
21
3
 
20
 
! Отговори
an преди 12 години
TOVA GO PRAVQT OT LUBOV. DRUGARU SVIDEROV. GOLQMA E LUBOVTA KAM NACIONALISTITE. LUBOVTA IM BESGRANI4NA. O6TE MALKO I 6TE TE RASCELUVAT. TAKIVA CELUVKI 6TE TI RAZDADAT, 4E SVQT 6TE TI SE IZVIE. EH LUBOV, LUBOV.