Клубът на "Атака" запален от турски студенти?

Помещението било атакувано още преди два месеца, твърди партията
Обновена: 30 май 2011 18:46 | 30 май 2011 18:46,
590
Клубът на "Атака" запален от турски студенти?
Снимка: архив Булфото

По неофициална информация на партия "Атака" извършителите на снощния палеж в партийния клуб в Студентския град са турски студенти мюсюлмани, съобщиха от пресцентъра на партията.

Към 1.30 часа през изминалата нощ партийното помещение на ул. "Акад. Борис Стефанов" 76" е било атакувано със запалителна бомба.

По информация на партията входната врата е била залята със запалителна течност. Имало е и счупени прозорци.При инцидента нямаше пострадали.

Същият клуб на "Атака" е бил обект на посегателство още преди два месеца.

"По повод снощния палеж в клуба на ПП „Атака" и спекулациите, които сега ще се появят в медиите, че палежът е следствие от събитията пред джамията, заявяваме, че нападенията над този клуб на ПП „Атака" не са от вчера.

Още по темата

Преди почти два месеца камък бе хвърлен по челната витрина на същия клуб. Вътре в клуба бе проникнато и извършителите са търсели нещо, въпреки че нищо не е взето - нито компютър, нито каквато и да било техника или документи. Извършителят или извършителите все още не са открити", гласи официалното съобщение на партийната централа.

По-рано днес депутатът Явор Нотев отхвърли пред Dnes.bg версията за политическа провокация и определи случилото се като хулиганска проява.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


590
Още по темата: Атакапалежклуб
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
400
8
 
17
 
! Отговори
karani преди 12 години
mnogo ste slabi za kakvato i da e organizaciq kamo li da zastanete sre6tu VELIKA TURCIQ
399
6
 
18
 
! Отговори
Контра - Атака преди 12 години
МИТ (Турското разузнаване) и Доган, още сума ти чудеса ще направят до изборите, за да вдигнат падналия до 1% рейтинг, на техния агент - етническия *** по баща СИДЕРСИДЕР трябва да измъкне на президентските избори, колкото се може повече от електората на ГЕРБ, за да бъде принуден Борисов на втория тур да търси помощта на Доган. КАКТО ВИНАГИ ДОСЕГА !А помощта на Доган се плаща страшно скъпо ..
398
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 460 Турците издодзадзе ги дебнат кюрдите.Стават 4 народа, дет теря мекерета турски им лазят по нервите!
397
2
 
15
 
! Отговори
До 454 преди 12 години
Всъщност коментара на 462 беше за 454
396
5
 
18
 
! Отговори
До 455 преди 12 години
Само така Волене повече гейове в партията .. Ти заслужаваш VIP билет за ID клуб и да си президент на лъжите дано да има повече пионки като тебе БРАВО!!!
395
0
 
18
 
! Отговори
bertram преди 12 години
Който сее ветрове - жъне бури...
394
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Централното разузнавателно управление (ЦРУ) предупреждава за военен преврат в Гърция заради жестоките икономически мерки и отчайващото състояние на страната. --------------------------Познайте дали няма да спретнем съюз между България-Гърция и Сърбия и да намажем ските на турските ислямисти!Скоро, много скоро Косово, Кипър и Родопите ще освободим от ислямските мекерета! Три народа като един юмрук срещу турската миризлива напаст!Долу дпс, Долу турция, Край на ислямизацията на България!
393
3
 
19
 
! Отговори
BON преди 12 години
VOLEN IMA NA6ATA PODKREPA
392
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сноште видех Болен да оди пиян беше тоа дзвер кат' кютук... и фърлаше "молотовки" по тоа клуб (у наше село молотовки ги пияме) ... Он! Шашканина да ги Фръля...те така с тоа клуб стана!
391
4
 
18
 
! Отговори
hihihihihihihihi преди 12 години
Тия тyрчета започнаха да ни създават проблеми,те май забравиха че в турция няма права на човека и за такиви прояви на топло ще ги тикнат.Ердоган не иска и ги изгони навремето ама този път ще му ги набутаме със насила.Никoй не иска тия *** бе дори ердоган ги ненавижда,ама и са много арогантни
390
0
 
16
 
! Отговори
спец преди 12 години
Всъщност, защо се ядосваме да ни белеят косите? целият парламент еудинодушно гласува тия закони, значи това е закона? Щом там се казва, че всички религии имат равни права, това означава че аз ако утре си туря консервена кутия на ушите също имам правото да си пея дори и под дъжда? Ами такива сан и парламентаристите бе? кому се сърдим? Ония се взимат по 2000 лъва заплатки и раждат ядове за нас, та аз ли да се ядосвам заради техните дела? Тия ни закопаха за 21 години, та вие все другите ни криви?
389
7
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Браво на 433.само така и само за ВОЛЕНВолен ти заслужаваш да си президентТи си истински БЪЛГАРИНДано да има повече като тебеБРАВО
388
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
турците *** където им скимне! Те са варвари!Българи не позволявайте на тая турска миризлива нация да си разиграва театро в ХРИСТИАНСКА БЪЛГАРИЯ!
387
3
 
19
 
! Отговори
опала преди 12 години
Естествено, че виновника за димката и камъка е някой турчин, афганистанец или нигериец. За всичко те са ни виновни, забравих и ***...
386
2
 
18
 
! Отговори
опала преди 12 години
Естествено, че виновника за димката и камъка е някой турчин, афганистанец или нигериец. За всичко те са ни виновни, забравих и ***...
385
6
 
22
 
! Отговори
Eмануела преди 12 години
Радвам се, че живея в друг град, а не в София. Тук не се пее от джамия. Яд ме е, че в София пеят, а е столица.
384
2
 
19
 
! Отговори
Гледайте преди 12 години
Гледайте и се учете как се прави в Европа. Във видеото се говори на немски и има субститри на английски, за това хората които не говорят нито един от двата езика няма смисъл да го гледат. Дали това може да се случи в България с такова "клекнало" правителство и народ с криворазбрана толерантност? Гледайте какво прави австрийският Волен Сидеров и как е приет от парламента:youtube/watch?v=XRmgI_WXff0
383
8
 
21
 
! Отговори
PARIS преди 12 години
VOLEN PREZIDZNT
382
2
 
17
 
! Отговори
Левски преди 12 години
Няма такъв сам пали сам сигаси Ее какво да прави Доган бей каквотонареди това става :) когато турците се отказват от дпс този тогава се пиявява ... Волене я го духай
381
4
 
22
 
! Отговори
wiktor преди 12 години
ЗАТВОР ЗА ЧЛЕНОВЕТЕ НА ДПС И ЗАКРИВАНЕ НА ТАЗИ ПАРТИЯ! УРААА!