Плевнелиев: Всеки втори ден ще правим първи копки!

"Нищо не е предизборно", отсече министърът
Обновена: 2 юни 2011 15:06 | 2 юни 2011 15:06,
215
Плевнелиев: Всеки втори ден ще правим първи копки!
Плевнелиев направи първа копка на пътя Смолян–Асеновград в района на Пампорово. Снимка: БТА

„Всеки втори ден ще правим първи копки на пътища”. Това заяви строителният министър Росен Плевнелиев, след като направи първа копка на пътя Смолян–Асеновград в района на Пампорово.

По думите на министъра в следващите два месеца всеки втори ден ще започва ремонта на второстепенни и третостепенни пътища, като поясни, че в сметките не влизат плановите ремонти на магистрали.

„Министерството е спестило 150 милиона лева и по тази причина вместо 30 пътни отсечки ще започне ремонта на 46 трасета”, каза още Плевнелиев.

36 пътя в Южна България и 10 в северната част на страната ще бъдат ремонтирани до края на годината.

„Аз съм единственият министър излязъл пред хората с точно поставени цели и съм казал какво предстои да направя”, така Росен Плевнелиев обясни високия си рейтинг. Той поясни, че в министерството има списък с пътищата за ремонт и задачите, които трябва да се изпълнят по дата.

Още по темата

Министърът на регионалното развитие и благоустройството разсея съмненията, че първите копки и ударните ремонти се правят заради изборите. „Нищо не е предизборно”, отсече строителният министър.

Стартиралият днес ремонт на пътя Смолян–Асеновград ще развие допълнително туризма в Родопите, защото сегашното състояние на трасето е ужасно.

От общината в Асеновград поясниха, че е отпаднала идеята да бъде изградено трето платно на тесния път, защото това щяло да отнеме 7-8 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


215
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
211
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да,нищо не е предизборно....Аз например онзи ден си платих данъка за автомобила на стойност 400 лв. за 2010г. В местния вестник писаха,че данъците,които са на местна почва са намалели почти на половина от 2011г. След справка,обаче се оказа,че няма нищо такова...
210
0
 
0
 
! Отговори
скакауец преди 12 години
Поредното 4 годишно недоразумение е на път да приключи,ама поне така ще разкопае България,че наистина ще почнем да съдим компири из цялата държава.Така ще остане завета на Бойко изпълнен"ние никога не сме си купували картофи ами мама татко и аз след работа в градинката"Плевнелиев хубав човек ама къде се забърка с тия????????Айде остана малко.
209
0
 
2
 
! Отговори
ама преди 12 години
в това правителство има синдром "аз", всеки е единствения, не може така, само бат' Бойко е супермен
208
0
 
2
 
! Отговори
heh преди 12 години
днес де ще копаем ?
207
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А завода за цели проводници кога ще го започвате?
206
0
 
5
 
! Отговори
Д-р Лекува Герболеза преди 12 години
Абе герболетки, кво се радвате на копките като детенца в сладкарница, направо ви се чудя на акъла, от тия копки това правителство няма да зъвърши и една, до сега те всъщност откриваха само неща започнати от предишни правителства и колкото и да си мислите че съм комунист не ми пука вече няма да обяснявам какъв съм не го заслужавате, защото ограниченият ви мозък има само два вида хора от ГЕРБ и против герб-комунисти а не разбирате, че всички умни хора вече са против герб независимо от партията им.
205
1
 
5
 
! Отговори
Уха преди 12 години
Те освен 1-ви копки и да режат ленти на новооткрити обекти обекти започнати от други правителства,май друго не могат да направят!Жална ни майка!Мъка!И Плевненлиев започна да говори в 1лице единствено число!Ужас
204
3
 
5
 
! Отговори
и плевнята ЛЪЖЕ преди 12 години
А, МИ КЪДЕ НА ПОЛЯНАТА Я ПРАВЯТ КОПКАТА.И ПОЛЯНИТЕ ЛИ ЩЕ АСФАЛТИРАТ В БЕЗМОЗЪЧНИЯ СИ УСТРЕМ. НЯКОЙ ГИ ЛЪЖЕ ТЕЗИ *** С ВИСОКИТЕ РЕЙТИНГИ.НЕЩО НЕ СИ СПОМНЯМ КАКВО ТОЧНО Е ОБЕЩАЛ ПЛЕВНЯТА И ГО Е ИЗПЪЛНИЛ.ФАКТИТЕ СА СЛЕДНИТЕ:250 КМ. МАГИСТРАЛИ ЗА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ ЗА 4 ГОДИНИ, СРЕЩУ 15 КМ.ДОВЪРШВАНЕ НА ЗАПОЧНАТА МАГИСТРАЛА ЗА ГЕРБ ЗА 2 ГОДИНИ.КАКТО ВИНАГИ МНОГО ПАРА СВИРКАТА,А ВЛАКЪТ НА БОКО ВСЕ НЕ ТРЪГВА.И СЕ ХВАЛЯТ.Е ТАЯ РАБОТА НЕ МОГА ДА Я РАЗБЕРА.
203
0
 
3
 
! Отговори
арсенал преди 12 години
ние българите не заслужаваме нищо.предадохме Левски защо.целия български народ е един юда.по гадни сме от евреите.не трябваше Левски да създава комитети.
202
5
 
1
 
! Отговори
гаг преди 12 години
Едно време,комунистите много се хвалеха със "завета"на пияндето Георги Димитров:"Ние трябва да направим в България,за 10год. това,което други народи са направили за 100 години"!После,започнаха да обясняват,че капитализЪма им пречи,и затова,първо трябва да го победим с оръжие в ръка-т.е.първо трябвало да победи всемирната революция,пък после ще правим,всичко друго!?Отделяха половината от бюджета за оръжието на СССР(макар,че те уж,ни защитаваха)!Ако ги нямаше,досега да сме забравили...
201
0
 
2
 
! Отговори
Василев преди 12 години
Утре е петък ден на майстора, който иска да ходи да работи по пътищата, аз почивам!
200
4
 
8
 
! Отговори
ще преди 12 години
А какво стана с първата копка за завода за ***. Гиквата копна и си забрави. Всичката ви работа герберухи е такава.
199
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
A Za men Slavi Trifonov e POGANEC. Mrysen 4erven ***.
198
7
 
9
 
! Отговори
1 преди 12 години
може и гробове да си копаете през 2 дена ,няма да ви се сърдим.
197
5
 
15
 
! Отговори
Избирател преди 12 години
И ний ще ви копнем на изборите !
196
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Откога и ремонта минава за първа копка:)
195
1
 
5
 
! Отговори
koino преди 12 години
abe instrumentite sa mnogo malko , a horata sa mnooooooooooooogo deto gledat. oti taka bre?????
194
6
 
3
 
! Отговори
koino преди 12 години
bravo, minister, pravi, gradi...napravenoto ostava...koito moje, pravi...koito ne moje...eh, kakvo da pravim ... qlovite kravi e qsno kade otivat
193
11
 
4
 
! Отговори
:) преди 12 години
Другари само едно ще ви кажа ...Много хубаво , не е на хубаво Затова не цъкайте по 10-15 пъти само в едната посока , защото наистина прави впечетление.
192
4
 
2
 
! Отговори
на вниманието на преди 12 години
До днес.бгПри положение че оценките на коментарите могат да се манипулират , не е ли по лесно да ги премахните или да отстраните възможността при отворени няколко прозореца или динамично ИП да се опорочават резултатите. Защото е най малкото дразнещо независимо в каква посока се манипулират.