Плевнелиев: Всеки втори ден ще правим първи копки!

"Нищо не е предизборно", отсече министърът
Обновена: 2 юни 2011 15:06 | 2 юни 2011 15:06,
215
Плевнелиев: Всеки втори ден ще правим първи копки!
Плевнелиев направи първа копка на пътя Смолян–Асеновград в района на Пампорово. Снимка: БТА

„Всеки втори ден ще правим първи копки на пътища”. Това заяви строителният министър Росен Плевнелиев, след като направи първа копка на пътя Смолян–Асеновград в района на Пампорово.

По думите на министъра в следващите два месеца всеки втори ден ще започва ремонта на второстепенни и третостепенни пътища, като поясни, че в сметките не влизат плановите ремонти на магистрали.

„Министерството е спестило 150 милиона лева и по тази причина вместо 30 пътни отсечки ще започне ремонта на 46 трасета”, каза още Плевнелиев.

36 пътя в Южна България и 10 в северната част на страната ще бъдат ремонтирани до края на годината.

„Аз съм единственият министър излязъл пред хората с точно поставени цели и съм казал какво предстои да направя”, така Росен Плевнелиев обясни високия си рейтинг. Той поясни, че в министерството има списък с пътищата за ремонт и задачите, които трябва да се изпълнят по дата.

Още по темата

Министърът на регионалното развитие и благоустройството разсея съмненията, че първите копки и ударните ремонти се правят заради изборите. „Нищо не е предизборно”, отсече строителният министър.

Стартиралият днес ремонт на пътя Смолян–Асеновград ще развие допълнително туризма в Родопите, защото сегашното състояние на трасето е ужасно.

От общината в Асеновград поясниха, че е отпаднала идеята да бъде изградено трето платно на тесния път, защото това щяло да отнеме 7-8 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


215
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
9
 
13
 
! Отговори
До 27 преди 12 години
27, 1. Комунистите са на власт, но под друго име. Сега се казват ГЕРБ :) 2. Пише се Сбогом. 3. Почети, преди да пишеш. И спри чалгията - уврежда мозъка.
30
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Министре, аман от първи копки! Кога най-после ще завършите нещо като хората и в сорк?
29
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И този започна със "ще"-тата, въпреки премиерската забрана.
28
2
 
13
 
! Отговори
Тоалет Петров преди 12 години
Откривам градски *** (по европейска програма) и вече съм получил молби и от ББ, и от Плевнелиев да го открият. Чудя се кой да предпочета :) Вие как ще ме посъветвате?
27
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хората много добре видяха кое правителство работи и кои крадяха като за последно.Збогом,другари крадливи социалисти!
26
3
 
15
 
! Отговори
ББ преди 12 години
Всеки дюнер в България бомба в сърцето на тероризъма !
25
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Важното е копки да има! Майната й на безработицата!
24
8
 
15
 
! Отговори
192-те неразкрити уб преди 12 години
Копай, Плевнелиев! Дано да изкопаеш някой от труповете от 192-те неразкрити убийства, от времето, когато пожарникарят генсекваше в МВР!
23
8
 
10
 
! Отговори
Д-р Лекува Герболеза преди 12 години
Прави копки прави, у тях ще ви заровим всички от ГЕРБ! Писна ми от социалистически лозунги бе! Всеки втори ден първа копка, това звучи като всяко яйце бомба в сърцето на капитализма! Щото само с копки ако ми се хвалиш, ич не ми се хвали, ще ти пикая у копките!
22
4
 
6
 
! Отговори
Бай Колю преди 12 години
А бе, СмаХнат, интересно ми стана, как едно министерство, чиято основна функция е да стро, т.е. да харчи, ще спести 150 млн?! Ами ясно е! Като до сега си наляга парцалите и не прави нищо, т.е. не строи, за да може точно сега, днес, утре, до изборите, да изкара тези пари и да прави първи копки, като хвърля прах в очите на "верващите"! Пък иначе, не е предизборно бе! Неееее! Абсурд!!!!!!! :))))))))))))))))))Чудя се, как още има хора които да се връзват на тези елементарни номерца?!?!?!
21
4
 
10
 
! Отговори
то преди 12 години
от толкова първи копки няма да останат изобщо читави пътища накрая, не че са много де
20
6
 
9
 
! Отговори
== преди 12 години
Ако спазят обещанието си в средата на 2012г. да имаме готова автомагистрала "Тракия" и оправят пътната инфраструктура като цяло, ще ги призная! Засега поне Плевнелиев знае къде се намира и за какво става въпрос. Поздравления!
19
6
 
10
 
! Отговори
:) преди 12 години
Ако не друго е схватлив :) Разбра, че само това се харесва на Шефа и лумпенизираните избиратели на ГЕРБ :) Сигурен съм, че скоро ще надмине учителя си и ще му се случи случка. Никой не може да е по-голем от ГОЛЕМИУ !!!
18
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Интересно ....?Всеки втори ден първи копки а безработицата не намалява а тъкмо обратното.........!
17
5
 
13
 
! Отговори
КОМУНИСТ преди 12 години
Роска прави баце първи копки после ние септември ще ги асфалтираме като спечелим изборите.
16
3
 
18
 
! Отговори
и за втори път! преди 12 години
Плевнелиев: Всяка първа копка ща я правим и за втори път!
15
5
 
12
 
! Отговори
14 преди 12 години
Толкова е лесно да се хванеш на лъжите им...
14
7
 
8
 
! Отговори
СмаХнат преди 12 години
Хора, стига негативизъм - човека казва много ясно: Министерството е спестило 150 милиона лева и по тази причина вместо 30 пътни отсечки ще започне ремонта на 46 трасета - щом са спестили това е добре, важното е да има добри пътища, лично за мен е важно за да мога да работя и доставям продуктите навреме без да си троша колите
13
8
 
26
 
! Отговори
Бай Колю преди 12 години
Нищо не е предизборно!!!А *** как ще е предизборно!Молътисъ!!!!:)))))))))))))))))))))))))))))))Съвсем ни взеха за канарчета, ей!!!!!
12
1
 
10
 
! Отговори
sis преди 12 години
Не е лошо да пооправят трасето на магистрала Хемус доколкото може да се каже че е магистрала все още. Толкова неравности няма и второкласните пътища. Не е асфалтирано поне 10 години. Да не говорим че около Долни, Горни Богров асфалта е нагънат от тежките камиони и е станал втори бордюр до пътя. Надявам се софиянци да ходят на море и по северното черноморие и да е нужна и тази магистрала.