Отговорът на Сидеров: Болката ще е силна!

ГЕРБ не били подготвени за опозиция като "Атака"
Обновена: 8 юни 2011 12:45 | 8 юни 2011 12:29,
416
Отговорът на Сидеров: Болката ще е силна!
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

„Ако си подкрепял джентълменски една партия 2 години, тяхна е отговорността за това, което правят в момента. За една безкористна и джентълменска подкрепа се отплащат с подлост”,  така лидерът на „Атака” Волен Сидеров коментира решението на мнозинството да не го подкрепи за председателския пост на комисията „Антимафия”.

На въпроса дали от сега нататък партията му ще мине в опозиция и ще спре да подкрепя ГЕРБ, Волен Сидеров не отговори категорично.

„Няма регистър на официалната опозиция някъде, например в Софийски градски съд”, коментира лидерът на „Атака”.

Напрежението между хората на Сидеров и управляващите от ГЕРБ идва в момент, в който опозицията обсъжда мотивите за вот на недоверие срещу правителството.

Затова логичният въпрос към лидерът на „Атака” беше дали ще гласуват за кабинета на Бойко Борисов на предстоящия вот.

„Напълно е възможно да не гласуваме. Как да подкрепяш някой, който не иска твоята подкрепа? Добре, не искайте”, каза Сидеров.

„Срещу подлост не може да има коректност. Преди Велчев ( Красимир Велчев, председател на групата на ГЕРБ в парламента) идваше през 15 минути в нашата стая. Ние опозиция сме били, те да си помислят. Много са неподготвени за опозиция като нас! Болката ще е силна”.

Още по темата

Сидеров за пореден път коментира и бившите си съратници, отцепили се от партията и парламентарната му група.

„Трябва да си сляп, за да не видиш връзката между управляващите и напусналите групата на „Атака”, на опозицията и напусналите. Тук вече виждаме една спойка между парламентарните групи срещу „Атака”, е анализът на Сидеров на резултата от гласуването в залата.

По-късно той допълни, че бившите му съпартийци от „Атака” са говорили с доста високопоставени хора в ГЕРБ. Запитан с кой Сидеров уточни: „Вицепремиер е”.

Изводът, който Сидеров направи е, че бившите му съпартийци и по-конкретно досегашният председател на комисията „Антимафия”  Валентин Николов, е сключил сделка с управляващите.

„Още преди няколко дни Валентин Николов беше споменал пред някои медии, че очаква да остане председател на комисията „Антимафия”. Тоест имало е уговорка между него и ръководството на ГЕРБ”, е логиката на Сидеров.

Според лидера на „Атака” ГЕРБ са нарушили правилника на парламента, който казва че депутати, напуснали състава на дадена парламентарна група, не могат да запазят председателското или зам.-председателското си място в комисия на НС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


416
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
286
2
 
6
 
! Отговори
кюрд до 310 преди 12 години
защо в турция християните и кюрдите са потискани бе.геноцида над арменците кой го направи
285
3
 
9
 
! Отговори
бг турчин до 307 преди 12 години
Да така плача и аз (в сърцето си) за Турция.Там кюрдите ще ни превземат.А е хубаво да се плаче за Родината.Пазете България.Обичайте я.Само това ще я спаси.Аз съм много благодарен на България за много неща.И ако не беше омразата към турците сигурно щях да живея по-добре тук.Но България не може да се крепи на такива като мен.Може да се крепи само на българи.Защото аз въпреки че също обичам България, все пак в мойто сърце името Родина на този свят ще е свързано с Турция.
284
0
 
4
 
! Отговори
Сако босс преди 12 години
до Тинчето 309Тинче, я си включи китарата и свири РОК!
283
1
 
4
 
! Отговори
Дуцка атакъта преди 12 години
аку ни спрьети да плювати срищу нашият лидир другарят волен сидров ний ша ва атъкувамйе направу на центарат на софията.
282
3
 
4
 
! Отговори
бг турчин преди 12 години
Надявам се българските турци да станат по-добри.Да вземат от българите добрите им черти, но да не вземат лошите.И да няма омраза.Или ако има да е към комунистите, които мътят водата.Тъй като знам, че много се е събрало в сърцето на българският турчин - се надявам злобата и омразата да излезнат от там (от сърцето му).Сега всеки има право да каже какво мисли.И ние българските турци ще казваме какво мислим.Ако някой смята, че Конституцията на РБ не ни дава свобода на словото, да се обоснове.
281
2
 
2
 
! Отговори
Tina преди 12 години
До 294-и:Да, на българите е дадено много.Но им е взето едно от най-важните - вярата в себе си.И на това обаче идва краят.А България на вас ви дава много възможности, но заради омразата към нея сами ще ги унищожите.
280
4
 
6
 
! Отговори
Нощта преди 12 години
Лудия Волен. Корумпиран доносник от ДС.
279
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз съм българка и съм родено в район без турци.Не съм запозната добрес отношенията между двата етноса,въпреки че познавам български мюсюлмани,ноте не говорят турски и казват ние сме българи но не сме християни.Миналата година бях на почивкав Айвалък,разхождаме се и една жена плъгно зад нас,в един момент не издържах обърнах се и я питам:какво искаш ?Тя заплака ,извини се и каза :слушам ви и ми е хубаво ,аз съм от Силистра .Тук неси ли добре ?-Добре съм ,ама ми е мъчно за България.Заплаках
278
1
 
4
 
! Отговори
кюрд преди 12 години
ех турци ех тюркистанци то ердоган както винаги се провали с управлението.турция в ес няма да стане а скор ще я изхвърлят и от нато и тогава кюрдите ставаме повече от турците
277
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не скъпи ми турци и още по-неприятни ми българи, които се турчеете, докато си седите в този форум, чакайки новата измислена статийка против Волен, той взел, че станал президент и вие ще разберете за това едва когато видите червеният надпис НОВИЯТ ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ Е ВОЛЕН СИДЕРОВ! И да плюете и да не плюете полза от вас никаква, тъй че...
276
5
 
4
 
! Отговори
Ментор преди 12 години
Волен ще пуска собствена марка вазелин "VOLEN FROM VENUS". Ще я представи на гей парада другата събота.
275
4
 
4
 
! Отговори
Цецо преди 12 години
do 288 Ти вярваш ли на Сидеров ??? ако дойде той на власт ще падне много бързо за това няма да дойде след една 2г. може и да напусне власта ...аз поне така смятам.неможе да се дуржи така с деца да плюе и др. неща (Батак)
274
4
 
9
 
! Отговори
Ивайло Минов преди 12 години
Волен президент!!!!!!!
273
3
 
4
 
! Отговори
Малобучинския преди 12 години
Минов, ти на Марс ли си бе, пиле шарено. Спри я тая дрога, че мозъка ти е изпилен яко.
272
9
 
2
 
! Отговори
СКАТ преди 12 години
Плюйте Сидеров, плюйте го ... като на негово място дойде Касабов ще видите какво ще става!
271
0
 
5
 
! Отговори
До 294 преди 12 години
Да се върнат законите на шериата и да си бастисате уш "светската" република е всичко друго но не и "развитие"!
270
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
МИНОВ - ОПОИЦИЯ
269
1
 
8
 
! Отговори
До Турчин преди 12 години
Ще ви го напиша на български,за да го прочетат всички:"Зорлен гюзеллик - олмаз!".Никой не ви кара да се чувствате българи.Това ако го няма в главата ти и в сърцето ти, никак не става.А и не ни мислете нас и не се кахърете без нужда.На чужд гроб плачете.Знаеми ви изселниците "аяни",дето тръгнахте като "аслани" па се върнахте....???Не всеки който има броеница е бей!Когато обаче сте тук-ще карате по българските закони.Ако не-тоя път не на "Москвичите",а на "Асконите",товарете саниите и "гит"!
268
0
 
2
 
! Отговори
кюрд преди 12 години
не знае къде се намират тези държави освен българия защото са съседи
267
1
 
2
 
! Отговори
бг турчин до Тина преди 12 години
Не. Нарича се защитна реакция.Когато цял живот са те обиждали започваш още от първите години на живота си да се замисляш за това защо те обиждат.Баща ми каза тези неща когато аз бях малък.Но съм раснал в среда на турски интелигенти.На българите наистина доста им е дадено, но човек се учи.Няма идеална нация.Ние турците също не сме идеални.Но стремежът към развитие помага.