Отговорът на Сидеров: Болката ще е силна!

ГЕРБ не били подготвени за опозиция като "Атака"
Обновена: 8 юни 2011 12:45 | 8 юни 2011 12:29,
416
Отговорът на Сидеров: Болката ще е силна!
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

„Ако си подкрепял джентълменски една партия 2 години, тяхна е отговорността за това, което правят в момента. За една безкористна и джентълменска подкрепа се отплащат с подлост”,  така лидерът на „Атака” Волен Сидеров коментира решението на мнозинството да не го подкрепи за председателския пост на комисията „Антимафия”.

На въпроса дали от сега нататък партията му ще мине в опозиция и ще спре да подкрепя ГЕРБ, Волен Сидеров не отговори категорично.

„Няма регистър на официалната опозиция някъде, например в Софийски градски съд”, коментира лидерът на „Атака”.

Напрежението между хората на Сидеров и управляващите от ГЕРБ идва в момент, в който опозицията обсъжда мотивите за вот на недоверие срещу правителството.

Затова логичният въпрос към лидерът на „Атака” беше дали ще гласуват за кабинета на Бойко Борисов на предстоящия вот.

„Напълно е възможно да не гласуваме. Как да подкрепяш някой, който не иска твоята подкрепа? Добре, не искайте”, каза Сидеров.

„Срещу подлост не може да има коректност. Преди Велчев ( Красимир Велчев, председател на групата на ГЕРБ в парламента) идваше през 15 минути в нашата стая. Ние опозиция сме били, те да си помислят. Много са неподготвени за опозиция като нас! Болката ще е силна”.

Още по темата

Сидеров за пореден път коментира и бившите си съратници, отцепили се от партията и парламентарната му група.

„Трябва да си сляп, за да не видиш връзката между управляващите и напусналите групата на „Атака”, на опозицията и напусналите. Тук вече виждаме една спойка между парламентарните групи срещу „Атака”, е анализът на Сидеров на резултата от гласуването в залата.

По-късно той допълни, че бившите му съпартийци от „Атака” са говорили с доста високопоставени хора в ГЕРБ. Запитан с кой Сидеров уточни: „Вицепремиер е”.

Изводът, който Сидеров направи е, че бившите му съпартийци и по-конкретно досегашният председател на комисията „Антимафия”  Валентин Николов, е сключил сделка с управляващите.

„Още преди няколко дни Валентин Николов беше споменал пред някои медии, че очаква да остане председател на комисията „Антимафия”. Тоест имало е уговорка между него и ръководството на ГЕРБ”, е логиката на Сидеров.

Според лидера на „Атака” ГЕРБ са нарушили правилника на парламента, който казва че депутати, напуснали състава на дадена парламентарна група, не могат да запазят председателското или зам.-председателското си място в комисия на НС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


416
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
306
5
 
3
 
! Отговори
ИМЕТО МИ Е ИСУС преди 12 години
елена,ти явно си много ограничено и просто момиче,не се излагай...
305
5
 
8
 
! Отговори
Елена Рангелова преди 12 години
Чета тез *** коментари ,който сте написали ,че дори нямате доблест за да напишете имената си . Нападайки Волен ,нападате себе си .Тук изкам да вметна "народа си заслужава участта".Защо неможете да се събудите и да разберете ,че единствено АТАКА изка да изкара народа от този абсурд в който живеем.
304
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЕРБ не знаят колко сбъркаха днес!
303
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гербаджиите показаха и изтинското си лице най сетне...Което е на лицемери и егоисти.
302
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Планчето на ДС лъсна, нейните отрочета ДПС и Атака задвижиха сценария за дестабилизиране на държавата и предсрочни избори. Щом БСП(ДС) са толкова паникьосани от това правителство, значи има нещо...
301
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 323 AtakadjiaДа добавя-и неуспял доносник!
300
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Представям си Сидеров да се хване за ръчичка с БСП - ДПС - СДС и да затанцуват заедно едно хорце ,че да ни се изясни имат ли общи мотиви или не :)
299
4
 
6
 
! Отговори
Облак троен преди 12 години
до 323 AtakadjiaАбе батка, как не те е срам да се пишеш националист, след като не само, че не можеш да пишеш грамотно, а дори не можеш да говориш правилно на родния си език. Като си такъв българин, поне пиши на кирилица. Ти си класически образ на типичния симпатизант на "Атака"- глупав, ***, неграмотен, агресивен и комплексиран ***.
298
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
да доган като ти го нацепи изотзадзе ..много ще боли предателю на България.трябва да викаш мутрата бинев от брюксел да те маже с мехлемче !дано да е по скоро!!!!!!!!!!
297
3
 
8
 
! Отговори
Mushmorok преди 12 години
Волен е на прав път!
296
12
 
15
 
! Отговори
тодор преди 12 години
ДВОЙНО СЪМ ДОВОЛЕН! 1.СИДЕРОВ ДОКАЗА , ЧЕ Е ЕВТИНА, ПОХАБЕНА И ЗАРАЗНА ***. КОЙТО СЕ Е ЗАХВАНАЛ С НЕЯ, ТИЧА ПРИ ВЕНЕРИЧЕСКИЯ ДОКРОР, ГУШНАЛ ЧУДЕН ТРИПЕРОВ БУКЕТ!2. БОКО РАПОНА ЩЕ РАЗЧИТА НА ДПС И ТАКА ЩЕ МУ ЛЪСНЕ ТЛЪСТИЯ *** КЪМ КОЙТО СЕ Е НАСОЧИЛ ТУРСКИИ ***, РЪЧКАН ОТ ПРИЛЕЖНИЯ УОРЛИК. ДАНО НАЙ-ПОСЛЕ МУ СВЕТНЕ НА ЮРОДИВИЯ ИЗБИРАТЕЛ, ЧЕ Е ГЛАСУВАЛ ЗА СВОЯ ОГЛЕДАЛЕН ОБРАЗ - ***, АРОГАНТЕН, СТРАХЛИВ, ОТМЪСТИТЕЛЕН, ВЛЮБЕН ЕДИНСТВЕНО В СЕБЕ СИ НЕОБРАЗОВАН ***.
295
8
 
11
 
! Отговори
q преди 12 години
Волен!Атака!Победа!
294
7
 
2
 
! Отговори
Atakadjia преди 12 години
turcite kade ugrabiha balgaria i terorizirat naroda da si hodat na istambul balgaria nad si4ko balgaria nad 3 moreta
293
3
 
4
 
! Отговори
бг турчин до кюрд преди 12 години
Да имало е геноцид над християни и арменци.Да подтискани са християните и кюрдите.Турците са убивали, колели, изнасилвали.Все неща с които не се гордея.Но съм говорил с кюрди.Вие искате да направите в Турция същото.Искате да колите и убивате.
292
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Волен не е спирал да работи за хората. То не е важно само да ходиш да режеш ленти. Борисов изхаби една дозина ножици. И кво направи? Нищо!
291
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Волене блаженето свърши.Сега трябва и да се работи за хората.
290
3
 
9
 
! Отговори
Александров преди 12 години
Тия от ГЕРБ са много смотани. Казват, че бил председател на 2 комисии. Една проста справка в сайта на НС и се вижда, че освен председател на ПГ на ПП Атака, не е на нищо др. Не знам от къде си ги смучат тия неща ГЕРБ-ерите. Ясно е едно нещо, че В.Николов се е наговорил с "големеца" и затова остава в комисията. ГЕРБ толкова следват правилника, че просто къртя. Ако е така Боже пази България... Ето за проверка : parliament.bg/bg/MP/846
289
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не скъпи ми турци и още по-неприятни ми българи, които се турчеете, докато си седите в този форум, чакайки новата измислена статийка против Волен, той взел, че станал президент и вие ще разберете за това едва когато видите червеният надпис НОВИЯТ ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ Е ВОЛЕН СИДЕРОВ! И да плюете и да не плюете полза от вас никаква, тъй че...
288
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това вече не е Парламент а Парла(от parlare-говоря) и Мента(лъжа)!Всичко отива на майната си.Вие,некачествен електорат СТЕ ВИНОВНИ че докарахте тези *** на власт!!!
287
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** ми изглеждат някак изплашени, така плъзнаха по форумите... Абе вие друга работа нямате ли бе, ох забравих вие сте все безработни.