Бобе, как издържаш с такива идиоти?!

Премиерът планира на рождения си ден да се заключи
11 юни 2011 08:00,
863
Бобе, как издържаш с такива идиоти?!
Снимка: Булфото

"Аз даже и в момента с ужас си мисля за понеделник. Първо съм казал на партията - нито искам някого да виждам, нито подаръци..."

Това споделя премиерът Бойко Борисов по повод рождения му ден на 13 юни в интервю за в. "Труд". Премиерът разказва за живота си във властта, за жените и навиците му.

"Накрая ще се заключа някъде или ще избягам на 13-и. Преди да имам рожден ден ми беше любимото нещо. Аз си правех рождените дни в НДК горе. Има ли по-хубав ден от тоя? Идваха всички. А сега вече не искам никого да виждам!", споделя Борисов и отново потвърждава, че живее "сам като куче".

"Нито ме интересува дали някой ми вярва, нито пък ще седна на някого да се обяснявам. Ето, качете се горе в спалнята и разгледайте. И ако намерите едни гащи, или една женска дреха, или нещо, кажете ми “Хасан”.

Можете да отворите, който искате гардероб. Но иначе личният ми живот по никакъв начин не е бил и няма да бъде тема на разговор. По простата причина, че е приключил.

Тъжно, но факт. И след като съм се лишил от това, най-малко бих искал да се говори по тази тема", споделя още премиерът.

Той казва още, че почти не му остава време да се види с близките си.

"Племенника ми не съм го виждал може би две-три години. Кака идва миналия месец да ме види. Леля оня ден ми се обади, че от един вестник ходил криминален репортер да му покаже къде сади картофите и разсада за доматите. И тя жената, от село Хераково е, ми вика: “Бобе, как издържаш, лельо, с такива идиоти?” И вика: “Показах им разсада и градината.” Ето това ме побърква! Защото няма за какво да се хванат. И да пратят репортер да намери леля и да види дали сади картофи!", ядосва се премиерът.

Той казва още, че всеки ден мисли за майка си и какво би му казала в определена ситуация. 

"Всеки ден мисля за нея. Даже, като направя нещо, винаги го прекарвам през това дали тя щеше да го одобри. Много ми е говорила, докато беше жива. Тя ми е критерий за справедливост и за вярност. Като преценя, че нещо няма да го хареса, и не го правя.

...Ако щете дори да напсувам някого, да избухна и да набия някого. Знам, че тя щеше да е против. Много ни се сърдеше да ни чуе с баща ми нещо да напсуваме или да кажем някоя простотия. Веднага казваше: “Е, не ти отива. Как може такова нещо!”

Борисов показва червено конче на ръката му против уроки и разказва за някои суеверия, които спазва.

"От кака ми е. Вързала ми го е през януари. Да ви кажа има неща, които още от майка ги знам и ги правя. Например като ти мине някой път и е по-добре да се върнеш. Който ще да е. Не е хубаво да ти минава път някой, като си тръгнал нанякъде.

В понеделник не се бръсна, не си режа ноктите и не давам пари. Открай време е така".

Борисов разпускал, като играе карти. "Като ми писне, се обаждам на приятели и играя карти. Няма да кажа с кои, че утре ще напишете кръга еди-кой си", казва още той.

А кой му лъска обувките?

"Сега много не ги и цапам. А като ги нацапам, тук има две жени, чистачки, те се занимават с тях. В тоя смисъл не си ги чистя сам, освен ако не се налага на момента, защото се пазя от вас да не ме снимате. А иначе, ако са много кални, двете жени, които се занимават с хигиената и поддръжката, те ги чистят.

Надето и Цветето... Не ги знам на колко години са... Но и двете са от НСО. И съм ги заварил от Станишев. Същите, които и при него са били. Може и агентки да са, не ги знам, не съм се интересувал (смее се). Добре се справят, те ме перат и гладят. Че може да ме питате и за това, та да си кажа предварително", споделя Борисов.

Той разказва още, че заспива лесно и не го мъчи никаква нечиста съвест.

"Заспивам като бебенце. Гледам филм задължително, преди да заспя. Сега има един Game of Thrones (“Игра на тронове”, но премиерът го казва на английски). Много готин".

Борисво разказва още и как минава един ден на премиера.

"Сутрин 6,30-7,00 ч ми се обажда дежурният по МВР за обстановката, седем-седем и половина пия кафе, бръсна се...

"Ако не е понеделник. После гледате сутрешните блокове на телевизиите", вметва репортерът.

"Поглеждам. Понеже тук във всяка стая има телевизор и като чуя някой гъгнещ глас, надавам по едно ухо какво ще каже и отивам надолу. Ето и сега, след малко (вече е към 20,00 ч) ще дойдат Дянков, викнал съм още няколко колеги, така докъм 21,30 ч.", отговаря Бойко Борисов.

 

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


863
Още по темата: Бойко Борисовтруд
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
723
2
 
20
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Премиерът планира на рождения си ден да се заключи.И аз мисля че тоя се е за заключване!
722
6
 
22
 
! Отговори
До 786 преди 12 години
Много си прав. Този излезе "суперман". Толкова поразия стори на държавата за две години колкото другите неможаха за предните 20. Ще му чистим *** с години. Само дано се осъзнае че не става за премиер и да си подаде оставката скоро. Ако стои още 2 години България е загинала напълно.
721
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много хора бяхме заслепени на предните избори.На тия ще се поправим но много време ще ни трябва да отстраним щетите.
720
4
 
12
 
! Отговори
Отново Герберчето преди 12 години
Знам че ние сме най-големият гаф в историята на България. Знам че ние докарахме страната до дъното на Европа. Но ние ще победим отново. Някой ще попита защо. Защото всичко годно и интелигентно се изнесе в чужбина и тук останаха само нашият любим електорат-***,чалгари,диви селяни, грозни силиконови пачаври,дебелогъзи мутри и некадърни простаци с основно образование. Те ще гласуват за нас отново.
719
4
 
15
 
! Отговори
Герберче преди 12 години
Аз съм достоен герберист. Живея в едно диво балканско село, не можах да завърша училище, по цял ден думкам моята любима чалга музика и приятелката ми току що си постави силикон. Обичам Бойко и съм опиянен от неговите 14 километра магастрали които построи за последните две години. Да не говорим за купчината от нарязани ленти с които откри толкова много обекти, зпочнати и почти построени от предишни правителстава.
718
3
 
17
 
! Отговори
МОЛИТВА преди 12 години
Прости ми Господи,прости ми народе,прости ми мило семейство и приятели. Преди две години бях наивен и сляп да гласувам за това нечовешко правителство. Как бих знаел че бостан от тикви ще ни докарат до просяшка тояга? Как бих знаел че тези герберски извратени пребоядисани комунисти ще ни довлекат до дъното на Европа? Никога вече!На следващите избори ще бъда внимателен. Обещавам.
717
2
 
16
 
! Отговори
До 777 и 779 преди 12 години
Хайде стига с този изтъркан трик-няма други,няма алтернатива. Който и да е, ще направи по-добре от тази празна тиква. Най невежото правителство в историята на България. Герберите си пеят една и съща песен-няма алтернатива. С тези глупости само може да плашите гаргите.
716
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бобе,бабе какъв си гей.
715
4
 
9
 
! Отговори
Смях в залата преди 12 години
"Ето, качете се горе в спалнята и разгледайте. И ако намерите едни ***, или една женска дреха, или нещо, кажете ми Хасан.""Ето и сега, след малко (вече е към 20,00 ч) ще дойдат Дянков."Браво бат Бойко, най после си призна. Другата събота май ти ще водиш парада.
714
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много свежа статия, развесели ме. Никаква ирония не влагам да поясня, просто си е свежарка Борето. Не биваше да преглеждам коментарите, защото за съжаление както винаги са пълни с жлъч и ***. Как живеете с ги носите тия неща във вас- не знам. И всички ревете да се махат, та да се махат, *** как па един не се нае да каже, кой да дойде на тяхно място
713
1
 
0
 
! Отговори
777 преди 12 години
777
712
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
boje kato cheta komentarite razbiram vse po veche kakvi neandertalci jiveiat v bg,tova e edinstveniat chovek koito misli za darjavata .napravete si ravnosmetka kakvo beshe dosega,anarxia .toi vliza v edna darjava kadeto vsichko e razprodadeno i sdalgove ,koi drug ima smelostta da poeme takova breme na pleshtite .ne vinete choveka koito edinstven se interesuva za nas bg.p.s. "a na povecheto s komentarite imam da im kaja edna pogovorka:kogato umresh tova e za dalgo,kogato si prost tova e zavinagi
711
13
 
6
 
! Отговори
Бспар преди 12 години
Ех, добре си беше с Лайнишев - всичко си бе както си бяхме свикнали
710
0
 
7
 
! Отговори
то преди 12 години
това на ръката си е мартеница, пак легенди и локуми
709
2
 
13
 
! Отговори
uf преди 12 години
ами Бобе, като си се заобиколил с такива кой ти е крив... то приказката е квото повикало, такова се и обадило... какъвто шефа, такива му и придворните
708
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вървете цъкайте плюсове под статията за Станишев бе, много се задържахте тука:)
707
2
 
13
 
! Отговори
Купен социолог преди 12 години
Еййй голяма народна любов блика по Бойко и ГЕРБ. Няма що!!!!Кой ли плаща за тея смазващи рейтинги на Бойко и партията му от некадърници с които ни зомбират "независимите" социологически агенции, а!
706
12
 
3
 
! Отговори
Кутев преди 12 години
За сведение на всички от групата АНТИГЕРБХРАЧКА:ЗАПЛАЩАНЕТО ЩЕ СЕ ИЗВЪРШИ В ПОНЕДЕЛНИК 13.06.2011Г. НА УЛ"***" 20!
705
10
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бойко стига глупости веее. Възрастен човек си, бива ли такава инфантилност?! Пък и това с майката - ми такива зависимости хич не са в реда на нещата! Разбирам че гониш рейтинг сред най-простите, ама другите дето са учили, как трябва да те издържат и понасят - със запушен нос ли? Излагаш се на стари години човече! В никакъв случай не бих гласувал за толкова лабилен човек! В никакъв!
704
11
 
14
 
! Отговори
До 771 преди 12 години
Бъркаш приятелю, реда бъркаш:Бойко напред - Бог след него - и ние след него :)Един е Бойко, и Бог е неговият пророк!