Не хора, които печелят от туризъм, а вредители!

Борисов няма милост към незаконните обекти по морето
Обновена: 25 юни 2011 22:20 | 25 юни 2011 19:24,
420
Не хора, които печелят от туризъм, а вредители!
"Слънчев бряг" е като селски кокошарник - гащи, чорапи, кинкалерия, възмути се Борисов. Снимка: БТА

Незаконните обекти в курорта "Слънчев бряг"  трябва да бъдат  премахнати, категоричен беше премиерът Бойко Борисов в Созопол. Той каза това по повод на разрушаването на басейни в курорта в разгара на туристическия сезон.

„Незаконно строителство премахваме и на язовир "Ивайловград", и на язовир "Искър". А що се отнася за разгара на сезона, сега  му е дошло времето на събаряне. Да са ги махнали собствениците,  когато трябва. Това не са хора, които искат да печелят от  туризъм, това са вредители, затова и отношението ми към тях е  такова”, посочи премиерът. 

Според него най-ценното за един курорт, освен морето и плажа, са археологията, църквите и манастирите, които са много  по-привлекателни за туристите.

Нямам никакво намерение да помирявам съюза на собствениците със „Слънчев бряг” АД, каза Борисов, относно протестите на хотелиерите в курортния комплекс.

„Нямам никакво намерение да ги помирявам по простата причина, че "Слънчев бряг" пpилича на селски кокошарник - гащи, чорапи, кинкалерия. Ако искат да е курорт, ако искат да е перла, просто трябва да го приведат във вида, в който сега не е. Разбирането между АД-то и хотелиерите минава през махането на гащите и чорапогащниците от алеите, и от всичко това, което се прави”, отсече премиерът.

Борисов и министрите Симеон Дянков и Йвайло  Московски се поклониха пред мощите на Св. Йоан Предтеча, които  бяха пренесени с литийно шествие в обновената църква "Св. св.  Кирил и Методий".

Църквата е обновена със средства, отпуснати от Министерския съвет, както и с дарения. 

"Ние сме типично правителство, което до изборите не дели  кметовете от коя партия са. В Созопол гледаме няколко кандидата. Работя прекрасно и със сегашния кмет Панайот Рейзи", каза  премиерът в отговор на въпрос кой ще е кандидатът за кмет на  ГЕРБ в крайморския град.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


420
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
2
 
9
 
! Отговори
Цвети Бориславова преди 12 години
Гласувайте за ГЕРБ, ще намалим цената на винетките...
67
2
 
17
 
! Отговори
играч по нервите преди 12 години
стига с тоя мегдански терминатор, бе, само той ли е в държавата
66
1
 
10
 
! Отговори
TheMadHatter преди 12 години
Да прав си балгария да само той ще е, ама за БЪЛГАРИЯ не знам
65
24
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
само боико борисов може да оправи балгариа!!!
64
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кратуната за малко да нареже на попа расото на лентички .
63
3
 
2
 
! Отговори
TheMadHatter преди 12 години
До 42: Тая думичка с "р" дето си я написал ще ти излезе през "д"-то докато те тъпча със свинско ***.*** ще ви съдя до дупка, че не триете и не цензурирате подобна помия!!! После да не стане пак въпрос за етническия мир... папагали
62
4
 
9
 
! Отговори
Серго преди 12 години
Ние сме на всеки километър и аз Серго ( Стефан Данаилов ), ЩЕ БЪДА ПРЕЗИДЕНТА!!!
61
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Панайот Рейза-кмета на Созопол, който ходи за гъби през нощта със заредена пушка защото го е "страх" от гъбите!
60
14
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Който смята, че Бойко е тиква и мутра и, че Дянков е национален изменик, нека да натисне палеца нагоре
59
4
 
21
 
! Отговори
Ванис преди 12 години
а тека бат Бойко, прави циркове по морето баш по време на сезона, дигни още малко акцизите, нали обеща да помогнеш на братския Гръцки народ, давай смело по този начин ни помагаш много добре, а ако задържиш още малко доходите ще е чудо :)))
58
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
да сложим Бойко на герба - така ще хората ще помнят цената на малоумието.
57
6
 
7
 
! Отговори
Питагор преди 12 години
Ако трябва да събаряме всичко незаконно ще трябва да изпосъборим две трети от постройките в България. Гаражи, ламаринени, бетонни, остъклени незаконни тераси, заведения, капани и хотели и т.н. Ще трябва да викаме китайци да помагат за събарянето, че иначе ако разчитаме на местния ресурс пет хиляди години няма да ни стигнат само незаконните гаражи да съборим.
56
19
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Който е съгласен ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ да изгоним партията на петър младенов, андрей луканов, жан виденов, сергей станишев, емилия масларова, румен овчаров, петър курумбашев, стефан данаилов, цола драгойчева, тодор живков, александър лилов и АХМЕД ДОГАН, да натисне плюсче!
55
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
може ли бе хора, 2011 година, ужас, срам и всичко останало...хората забравиха за кризи и прочие, у нас безработицата е рекордна.поне малко мозък трябва. не става работата - некомпетентен и неоразованчовек може само да ни закопа...
54
5
 
3
 
! Отговори
Цветан Караилиев преди 12 години
До#35,Г-н Кутев,не ми е работа да се бъркам в подбора на екипа Ви,но явно трябва да направите кадрови промени,според мен-сугирно им плащате забажено и малко,та само слабоумни *** са останали.Може би ще сеналожи да вземете мерки,но Ви разбирам напъло-за такава калташка работа свестни,мислещи хора много трудно се намират.С уважение,Цветан
53
2
 
20
 
! Отговори
шопът преди 12 години
Накрая пак ще бутнат няколко рибарски колиби на бедни хора.Локомотивът не върви,защото цялата пара е в свирката.
52
17
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Който ще гласува срещу ГРАБ на изборите, да натисне палеца нагоре
51
14
 
6
 
! Отговори
Софиянец преди 12 години
Преди няколко месеца бяхме със сина в Зоологическата градина и гледаме маймуните. Една *** се обърна с гръб, че като светна едно червено... и се сетих за БСП!
50
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Странджа, продължаваш да пикаеш срещу вятъра и да си мокриш крачолите.
49
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Борисов е само продължение на онези преди него. Да, направил е 1-2 добри дела, но негативното в управлението му засенчва и малкото позитивно.