Кунева видя как променя политиката

Забелязвала стремеж към издигане на по-качествени кандидати
Обновена: 27 юни 2011 17:01 | 27 юни 2011 16:48,
98
Кунева видя как променя политиката
Меглена Кунева. Снимка: БТА

Независимият кандидат за президент Меглена Кунева заяви, че след обявяването на кандидатурата й в политическото пространство са настъпили интересни обрати.

"Забелязвам, че критерият за издигане на кандидат все пак започва да се свързва с хора, които имат доказано интелектуално и професионално развитие в политика, наука, образование, и аз искам да участвам в по-качествено състезание", каза Кунева при посещението й в Пазарджик.

Според нея това са малки стъпки към нормализиране на политическите отношения в
страната.

"Надявам се и че ще продължа да влияя и върху тона на кандидатите в тази кампания", допълни тя.

Тя не се ангажира с прогноза за изхода от президентската битка, защото по думите й не е добра стратегия да изчисляваш балотаж или победа.

"Това, което мога да обещая, е, че ще направя всичко възможно да имам максимален брой срещи с хората в страната, да инвестирам себе си и времето си", коментира Кунева.

Според нея на страната е необходим план за повече години напред и постигане на съгласие между политическите сили за устойчивост на съдебната система.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
3
 
15
 
! Отговори
EN преди 12 години
ГОСПОЖА ***-ЕС ПАК НА ХОРИЗОНТА. НЕЗАВИСИМА БИЛА. ОТ КАКВО Е НЕЗАВИСИМА? ЗАВИСИМА СИЕ И ТО МНОГО. ЗА НЕЯ ЩЕ ГЛАСУВАТ ОТ ПАРТИЯТА НА МАДРИДСКИЯТ АЙДУК. И НЯКОИ И ДРУГ ***. НИКОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК НЯМА ДА ГЛАСУВА ЗА НИЩОЖЕСТВО.
74
1
 
12
 
! Отговори
диян преди 12 години
то от ''кавали''и от ''целуване на ***'',устата и закривена
73
2
 
14
 
! Отговори
Томас преди 12 години
73ние лично ще й покажем на изборите, колко я "обичаме" тая
72
2
 
14
 
! Отговори
Баба Яга преди 12 години
Ох.......пак ли тази бе? Дали има реален профил във "Фейсбук",че да й пратим коментарите за да види колко я обичат българите.
71
2
 
10
 
! Отговори
Емо Чолаков преди 12 години
Независимият кандидат за президент Меглена Кунева...Независим, независим - ама колко да е независим ????Че то такива няма бе....а вие не преставайте да се усмихвате....
70
3
 
9
 
! Отговори
доктора преди 12 години
..то е така - след инсулт човек забравя и говори глупости....вижте снимката...поне така ми се вижда - с видими следи от удар...
69
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
.....мечтите на една мома.....
68
1
 
11
 
! Отговори
пръци преди 12 години
Бул шит.
67
1
 
14
 
! Отговори
марш преди 12 години
*** !!!!!!!!!!! за предателите на БЪЛГАРИЯ има само един път - ХАРАКИРИ !!!!!! пред н.с.
66
2
 
16
 
! Отговори
............... преди 12 години
..тая жена наистина ли си вярва ????Допринесла за качествена промяна...леле ь, що за самочуствие - Барозу и го създаде и царя....Я слез, моме , на българска земя !
65
1
 
12
 
! Отговори
Falkone преди 12 години
ето как Кунева промени дереджето на Семерджиев----------------Шефът на ДКЕВР си купил лексус и къща в Несебър Семерджиев взел луксозното возило и имота, след като оглавил държавния регулаторШефът на Държавната агенция за енергийно и водно регулиране Ангел Семерджиев си е взел на лизинг луксозен лексус и къща в Несебър. Това показва данъчната декларация на шефът на ДКЕВР, която Сметната палата публикува вчера в интернет. Семерджиев е сред лицата, заемащите висши държавни длъжности, които трябва да подават задължителна декларация през 2011 г. Луксозното возило на Семерджиев струва 74 200 лева, които шефът на ДКЕВР трябва да върне за 4 години. Лексусът е взет през 2010 година, след като Семерджиев вече е заел топлото място на шеф на държавния регулатор. Същата година шефът на ДКЕВР си купува и къща в Несебър. Имотът е 116 кв. метра разгъната застроена площ, като Семерджиев е платил за нея едва 35 000 лева. Проверка в сайтовете за недвижими имоти показва, че подобен имот в с. Кошарица, Несебър, струва поне 1000 евро на кв. метър. Така простите сметки показват, че за подобен имот трябва да се броят поне 100 000 евро. И двете си покупки Семерджиев твърди, че са осигурени с пари от заплатата му. Отново от заплата Ангел Семерджиев е внесъл в депозитна сметка над 230 000 лева.Мястото на шефът на ДКЕВР Ангел Семерджиев е на подсъдимата скамейка, обяви пред вестник Атака преди ден бившият шеф на "Булгаргаз" Васил Филипов. Според него в одит от април миналата година на "Булгартрансгаз" като негов изпълнителен директор Семерджиев е взимал решения, които са нанесли щети за милиони, твърди Филипов. Семерджиев трябва да бъде съден за дългогодишното ограбване на "Булгартрансгаз", а мисля, че и в ДКЕВР може да е развивал такава дейност. Той трябва да бъде съден за извършване на множество престъпления на предишните си длъжности, където е ощетил държавата, а вероятно е придобил и огромни суми пари, обяви бившият шеф на газовия монополист. Според Филипов "Булгартрансгаз" е ограбван и преди Семерджиев. Купувани са рециклирани турбини за компресорните станции, а това е престъпление, защото там трябва да работят безупречни машини, които да създават налягане в магистралните газопроводи. "Бяха купили рециклирани украински машини, които са работили някъде в Казахстан, лъснати и продадени на България като нови. По това време шеф беше Кирил Гегов и са откраднати над 20 милиона евро. А Ангел Семерджиев като шеф на "Булгартрансгаз" купува такава рециклирана машина с посредник фирма от Белиз - така наречения "Британски Хондурас"-офшорна зона. Плаща 1,4 млн. долара, докарва я тук и правят 92 опита да я пуснат. От тях 67 са неуспешни, защото е брак. През това време Семерджиев отива на хубавото инкасаторско място и става шеф на ДКЕВР. Следващото ръководство на "Булгартрансгаз" прави рекламация на машината, но фирмата в Белиз отговаря, че това не е техен проблем, защото се занимават само с разпределение на комисионни", твърди Васил Филипов.
64
4
 
14
 
! Отговори
г-жа Кунева преди 12 години
"разкажете за всички *** дето сте издухала за да се намардате кьдето сте в момемнта! "Аааа, това е дълга история, моето момче, едва ли ще ни стигне времето.
63
4
 
10
 
! Отговори
Нерез преди 12 години
Като по-млада сигурно е била някаква екзотика - млада, тип отличничка, и го *** като последната ***. Вероятно е задоволявала извратените мераци на т.н. олигарси, на които им е било омръзнало, да опъват еднотипни русокоси пачи. Друго си е Кунева в строг бизнес костюм и както ти презентира сложното икономическо състояние в държавата, изведнъж вади черната мамба и я налапва лакомо. На Илия сигурно много му е харесвало!
62
3
 
10
 
! Отговори
От коневръза преди 12 години
Не се хабете . Расовите кобили тепърва ще излязат на светло .
61
2
 
14
 
! Отговори
САМО ПИТАМ.... преди 12 години
КОЛКО ПАРТИИ Е СМЕНИЛА ...КУНЕВА?
60
2
 
10
 
! Отговори
men преди 12 години
тази *** се изказа пак. госпожо "и в трите дупки да", човек с подход като вашия кьм власта, политиката и парите е последното нещо от което изтерзаната ни дьржавица има нужда. вместо да рьсите филосовски бисери, вземете ни разкажете за предсрочното затваряне на АЕЦ Козлодуй, Габонската афера, Директорския ви пост в най голямата френска банка (която строи реактори в румьния) и всички *** дето сте издухала за да се намардате кьдето сте в момемнта!
59
3
 
12
 
! Отговори
НЕЩО...., преди 12 години
МНОГО И Е УВИСНАЛА ...БАРЛАТА!
58
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тази жена е много нелицеприятна,да не кажа отвратителна!!!!
57
2
 
18
 
! Отговори
подозрителен преди 12 години
Не ми харесва тази жена, в миналото е била обвързана с комунистите, мутрите , олигарсите - поредния кукловод на БКП.....
56
2
 
8
 
! Отговори
АМИ, преди 12 години
ТО КАТО НЯМА ,КОЙ НЕЯ ДА ОП..Я,ТЯ ЩЕ ОПРАВЯ -----ЗА 5-6 ДНИ!