ГЕРБ е в изолация, обявил е война на всички!

Иван Костов с оценка за управлението на Борисов
Обновена: 6 юли 2011 15:25 | 6 юли 2011 11:23,
196
ГЕРБ е в изолация, обявил е война на всички!
Снимка: БТА

След две години на власт ГЕРБ изгуби политическото доверие в парламента. Днес е в политическа изолация и управлява с неясната подкрепа на "независими" народни представители.

Така Синята коалиция видя резултатите от двегодишното управление на партията на Бойко Борисов.

Според Костов Бойко Борисов спасява България от несъществуваща опасност.

„Премиерът твърди, че е спасил България от варианта Гърция, Португалия и всички останали. Изглежда, никой не му е обяснил, че днес Гърция се спасява от неплатежоспособност, защото не може да обслужва външния си дълг.

Гърция е богата страна с развита икономика и фирмите и банките й нямат нужда от спасяване”, заяви Командира и добави:

„България от 13 години не е имала и няма проблем с платежоспособността си. Делът на нашия публичен дълг спрямо БВП е по-малко от 15 на сто и това не е заслуга на ГЕРБ. Така че единственото нещо, което е било по силите на г-н Борисов да ни спаси, е несъществуващата опасност.

Иван Костов отчете, че в момента България е последна сред европейските държави по жизнен стандарт, не излиза от кризата, а влиза в период на рецесия.

Според сините картината в момента е замразени доходи, безработица 11-12 процента, фалирали малки и средни фирми, спад на инвестициите и най-лошо усвояване на
европейската финансова помощ, макар и страната ни да е сред най-нуждаещите се .

Единствено българските монополи реализирали големи печалби.

Като припомни обещанията за реформи, с които Борисов дойде на власт, Костов подчерта, че две години по-късно единственото, което е спазил, е да управлява като премиер на малцинството.

„Синята коалиция щеше да подкрепи и да подкрепя, независимо от политическата цена, провеждане на непопулярни реформи, но ГЕРБ се отказа от нашата помощ, когато с бюджет 2011 изостави реформите, наруши конституцията и обяви национализация на пенсионните фондове“, декларира от трибуната на парламента Иван Костов.

„ГЕРБ в момента е в политическа изолация. ГЕРБ ще отиде на изборите, обявил война на всички“, констатира още той.

Според сините след три месеца изборите ще отговорят на въпроса дали управлението на ГЕРБ не е на малцинството на българските граждани и дали те желаят излизане от кризата със смели и решителни крачки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
192
0
 
2
 
! Отговори
Сакамето преди 12 години
МЯСТОТО НА ПОВЕХНАЛИТЕ ГЕРБЕРИ Е НА БУНИЩЕТО В ЕДНО С ТИКВАТА И ЦВЪКО КРАДЕЦА НА АПАРТАМЕНТИ.ЗА СЪЖАЛЕНИЕ МНОГО БЪРЗО СЕ ***.АМИН.
191
2
 
2
 
! Отговори
ал преди 12 години
Напротив,ГЕРБ не е в изолация ,обявил е война на крадливите си предшественици,но понеже всички се припознавате като такива,затова виете срещу ББ и ЦЦ.
190
1
 
1
 
! Отговори
Народе, събуди се преди 12 години
А бе, всички управници и депутати от 20 години насам са душевно болни *** и алчни лами. Не се задавиха, ей, не се задавиха. Боже пази Българина и му тури омраза в главата, сложи му оръжие в ръцете и го научи да бъде солидарен с останалите ограбвани като него; с омраза към всичко мерзко и мизантропско.
189
5
 
6
 
! Отговори
871 преди 12 години
Иван Костов давал оценка за ГЕРБ,ама не мога да проумея той в какъв се вживява и оценки да дава.Българския народ не е чак толкова неграмотен сам може да прецени реалноста,а оценките и мнението да си го запази за себе си и за неговата партия.И като го гедам как излиза пред депутатите и колко загрижено говори и се питам,тоз човек няма ли срам,съвест и морал
188
6
 
4
 
! Отговори
346 преди 12 години
Костов големи хвалби вади за него си,а вече колко години стои в опозиция.Ако беше толкова велик политик и икономист щяхме отдавна да сме излязли от този батак.Сега да не се сърди на Бойко Борисов,че ще го спасява.Поне Бойко се опитва да остави нещо след себе си,а Костов и това не успя.
187
3
 
5
 
! Отговори
До 174 преди 12 години
Я *** "чети внимателно" и "ще цитирам следното" пак се появи със същияпросташко-грешен текст -( копи-пасте - от десктопа )- *** неориентиран - ходи да "цитираш" на *** в квартала - може и да ти повярват ако им занесеш нещо за хапване - тука хората знаят кой е Другаря Костов и за кого работи - имам един стар микрофон - да ти го дам да "цитираш" на него ще ти отива и ще ти хареса
186
6
 
3
 
! Отговори
Костов>българите преди 12 години
Костов и да не беше такъв умен и добър политик,пак щеше да ми харесва-защото само споменаването на името му,докарва циреи на тоя миризлив народ.Костов всъщност доказва,че *** са "малко" по-умнички от потните български ***.И за Герб е прав-Бойко и Герб са най-големите простаци в политиката!*** народ върви в комплект с *** управници.
185
4
 
9
 
! Отговори
Прав е Костов! преди 12 години
Две години безхаберие, шуробаджанащина, милиционерско управление в услуга на монополи и олигарси. Стопен валутен резерв, стагнираща икономика и отчайващо голяма безработица. За пенсионерите да не говорим. Вече две години се нарушава ЗАКОН, не се индексират доходите на пенсионерите. За да разберете как се живее със 150 лева пенсии и сирене от 12 лв., кашкавал от 16 лв., месо от 8 лв., хляб от 2 лв. и разходи за лекарства от 50 лв. месечно, просто попитайте вашите родители или близки. Или опитайте сами. Щото синдикатите се изцепват, че за нормален живот са необходими по 1000 лева на човек. Да, ама пенсионерът явно не е човек... Тъжно и срамно!
184
1
 
6
 
! Отговори
7 преди 12 години
Умните хора приказват малко, но на място! А някой други не спират да ръсят бисери, полуистини и откровени неистини!
183
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Единственото, от което премиерът Бойко Борисов е спасил България, е нещо, което не съществува ...." Много умно казано...Но все още съществува шанс да я спаси,като тиквите загубят следващите избори,на 23 октомври и/или преди и след тази дата.
182
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И да добавя- ако не беше управлението на ОДС, щяхме да гледаме ЕС, магистрали и метро през крив макарон.
181
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не мога да проумея как зрели хора пренебрегват рязката промяна на стандарта си за 4 години (1997-2001), видимото съживяване на нацията, а продължават да вярват на глупави вестникарски клишета за това колко грешен е Костов. Наистина имаме къса памет!
180
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да идва политика Костов и да спасява родината ми,яе ми омръзна от празноглави, крадливи и лъжливи мутри и мутреси!
179
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аргументите на ББ са същите като на другарите му от БКП. Създават несъществуващи врагове и докато ги громят, гърчат народа по всички възможни линии.
178
7
 
5
 
! Отговори
ББ преди 12 години
ГЕРБ са единствените които им се видяха положителните резултати за толкова кратко време....
177
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз мисля, че ББ ни спаси: - от нормалните цигари, - от лекарствата за тежко болните, - от плурализма в бизнеса, - от възможността сами да си определяме бъдещето - от ниските цени за газ и парно, ток, ***..... - от паркомясто
176
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Така е.... Почти никаква поддръжка за герб /гроб/ ! С изключение на няколкото кляфкащи пальоша тук във форума . Но те не са виновни - Толкова е умствения им багаж !
175
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не мога да проумея как зрели хора пренебрегват рязката промяна на стандарта си за 4 години (1997-2001), видимото съживяване на нацията, а продължават да вярват на глупави вестникарски клишета за това колко грешен е Костов. Наистина имаме къса памет!
174
8
 
7
 
! Отговори
Николай Стефанов преди 12 години
Иван Костов беше назначен за лидер на опозицията, а от там и за Министър-председател от Андрей Луканов и ДС. Всичките му действия в политиката, включително и днешните изявления доказват, че той е маша в ръцете на бившата държавна сигурност, както и на големите руски енергийни компании. Поради това не бива да му вярваме за нищо, защото в изявленията му винаги е въплатен не българският национален интерес, а корпоративният руски. Браво на Бойко Борисов за доброто управление и за твърдите позиции!!!
173
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За 22 г. преходи , кризи и други тинтири -минтири селски номера на Луканов , Беров , Фил . кльопналите ушаци, Жановци , крадливи Царчета ,Сергейчовци , Бойковци и всьо астальная *** , само Бай Иван , дето някой му викат *** , показа , как трябва да се управлява , и как се излиза от блатото ! Хич не ми е приятен , ама няма как , истината е тази ! За туй , най-добре да взима властта и да продължава , щото не ми се копат компири , не ми се става овчар , не ми се яде мас и магистрали .......