ГЕРБ се срива като НДСВ, предупреди Сидеров

Българският избирател е търпелив, но не бил мазохист
Обновена: 8 юли 2011 14:53 | 8 юли 2011 14:26,
203
ГЕРБ се срива като НДСВ, предупреди Сидеров
Снимка: Булфото

ГЕРБ е застрашена от срив като този на НДСВ. Това прогнозира лидерът на „Атака“ Волен Сидеров в декларация от парламентарната трибуна, с която даде оценка за двете години управление на ГЕРБ.

„Ако политиката в България не се обърне, ако данъчната система не започне да работи за гражданите, а не за едрия капитал, ако не се прекратят договорите с чуждите монополи, които източват парите на България, то сривът на ГЕРБ ще бъде гарантиран така, както стана и с НДСВ“, предупреди Волен Сидеров.

„Това ще го направи не партия "Атака", а българският избирател, който е търпелив, но не е мазохист“, добави той.

Според него в момента състоянието на доходите на българския гражданин е много лошо и това било оценка на Националния статистически институт и на Световната банка.

„Ситуацията в България е лоша за огромната част от населението, за един малък процент тя е добра и може би се подобрява“, отбеляза Сидеров.

Той посочи, че по конституция България е социална държава, а това означава да не бъде разслоена на много бедни и малко богати, а да има баланс на доходи и стандарт на живот сред всички българи.

„Картината далеч не е такава след две години управление на ГЕРБ“, отбеляза Волен Сидеров.

Още по темата
Той подчерта, че "Атака" са дали подкрепата си за правителството с идеята да бъдат доброжелателен партньор, в чиито съвети, наставления ГЕРБ да се вслушва, това обаче не се е случило.

"ГЕРБ ни прие само като една трансмисия, като една патерица, като един инструмент, който ще подкрепя тяхното управление", оплака се Сидеров.

Според него управлението на ГЕРБ е застрашено от провал, ако не отговаря на националните интереси.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
0
 
13
 
! Отговори
Chico преди 12 години
Народ, който не е извоювал сам никога свободата си а, е чакал на готово-никога няма да я оцени и ще си остане вечен роб.
115
2
 
6
 
! Отговори
;-))))))))) преди 12 години
KOI BQHA TEZI-ATAKA?TOVA NE BE6E LI UJ OPOZICIQTA NA DOGAN ILI SEMEINA KLIKA SAS SMETKI NA SEI6ELITE?
114
5
 
9
 
! Отговори
В кеш само преди 12 години
На Сидера са му платили яко...както и на Славка ТРиф.и На тв СКАТ.Ся се сетете кой е платил.Инфото е на 100%.
113
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тройната коалиция изкраде България,а ГЕРБа я досъсипа тотално...Ето това са комунистическите ни управници - алчни некадърници...ГЕРБа е просто едно продължение"политиката" на съотборниците си от тройната коалиция...
112
2
 
4
 
! Отговори
Radi преди 12 години
До 108/ Няма как да забравя Костов, който ни извади от жанвиденовата криза и мизерия/кило кашкавал-една заплата/, но за съжаление бугаристанеца е късопаметен никога няма да проумее, че път към светлото му бъдеще на комунизъма-идиотизъма просто няма и ще си живее винаги в мизерията.
111
2
 
4
 
! Отговори
DO HAI BUI преди 12 години
ZA TEB EDIN MNOGO ZDRAV ***!!!
110
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз да питам... ами АТАКА?
109
4
 
6
 
! Отговори
чернопеев преди 12 години
Атака пък се срина отдавна! Колко местни организации на атака преминаха към вмро не е истина!
108
6
 
4
 
! Отговори
хай буй преди 12 години
посетих само за да напиша на всички *** ДА МИ ПРАВИТЕ *** НА ***!!!*** съм ви в простите празни кратуни!!!само глад и мизерия за вас чалгаджии нешастни
107
5
 
8
 
! Отговори
Долу АТАКА!!! преди 12 години
Сидеров окраде и разруши България,той е истинското зло ,а не ГЕРБ!!
106
3
 
1
 
! Отговори
DO 100 преди 12 години
RADI TI SI ZABRAVIL STANI6EV I KOSTOV GOVOREIKI ZA KALPAVO UPRAVLENIE.
105
3
 
4
 
! Отговори
Niko преди 12 години
Другарите комунисти наистина се оказаха много по-зле и от социалистите. Само с оплюване на предшествениците и приказката крадеца вика дръжте крадеца-хазната няма да се напълни. Такова ще е винаги дереджето в бугаристан докато управляват бивши комунисти и отрочетата им.
104
1
 
8
 
! Отговори
djugrande преди 12 години
Народа си е баш глупав, щото ги търпиме. Некой да каже, че не сме?
103
3
 
5
 
! Отговори
88 преди 12 години
Герб наистина нищо не прави.От 2008 -2012година трябва да усвоим около 7 милиарда.ЕС ни ги отпуска за ифраструктора на първо място. Така,че което и правителство да беше на власт щеше да прави пътища.Но оставете пътищата какво друго се прави в България,каква политика се води.Борисов въобще не говори за социална политика,а има много крайно нуждаещи се и болни хора.Сега на мода дойде зали,стадиони,музеи и църкви.Това ли е основната работа на едно правителство.или само от това разбира.
102
2
 
5
 
! Отговори
някой преди 12 години
А Атака - като ГЕРБ.
101
4
 
5
 
! Отговори
:-))))))) преди 12 години
NAPROTIV GERB ZA RAZLIKA OT ATAKA SE RAZRASTVA S 4ASOVE.ATAKA 6TE IZ4EZNE DO 2 GOD. A SIDEROV 6TE STANE PREZIDENT NA SEI6ELITE.
100
2
 
6
 
! Отговори
учуден преди 12 години
Тези двамката кога успяха да си спретнат оргия?Лидерите на ДПС и "Атака" - Ахмед Доган и Волен Сидеров, независимо един от друг, сериозно разкритикуваха правителството на ГЕРБ по повод завършването на втората годишнина от мандата му.
99
0
 
9
 
! Отговори
България на В.З. преди 12 години
В.Златев продължава да е в прекрасни отношения с всяка следваща власт. През 2004 г. вицепремиерът в правителството на царя М. Велчев му поднася приза Мистър икономика за цялостен принос в развитието на националното стопанство. Следващият премиер С. Станишев е гост на сватбата му. Бащата на Сергей - някогашният секретар на ЦК на БКП Димитър Станишев, е стар другар със Златев - баща. Откакто Георги Първанов е президент, Валентин Златев се смята за един от особено близките му хора и чест друга .
98
4
 
12
 
! Отговори
Radi преди 12 години
Убеден съм че това е последното комунистическо управление на комунисти и псевдонационалисти-атакисти. По-калпаво управление досега наистина никога не сме имали.
97
4
 
7
 
! Отговори
Sedesar преди 12 години
Нали гербавите атакисти и *** им атакисти за 2 години заедно доразсипаха и това, което остана от социалистите. За разлика от станишевци, които през мандата си вдигнаха многократно заплати и пенсии/500-700 лв, таван-факт/ тия комунисти ни баламосват с измислените си милиционерски сводки.